Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#37
Capitolul 16



Ne priveam unul pe celalalt dupa partida incendiara ce fusese intre noi, insa Itachi rupse placuta tacere pentru a-mi aduce aminte ca bunicii aveau sa se intoarca si noi trebuia sa ne imbracam in curand. Am ramas sa fac eu nitel curat, in timp ce bunaciunea de frate-mio se duse sa isi faca un dus. Daca n-as fi fost asa de extenuat m-as fi dus dupa el acolo, poate sa facem doar baie, dar am ramas in camera plina de lucrurile noastre.
Intre timp m-am holbat nitelus pe geam, constatand ca ninge. L-am strigat pe geamanul meu, care aparu numaidecat si ma saruta pe spate. Il speriasem fara sa vreau cu strigatul meu, apoi imi cer scuze si ne sarutam putin, dupa care facem planul cum sa ne caram la sanius.
Nu m-am putut abtine sa nu imi complimentez fratele pentru dragalasenia aia pe care o avea cand era ciurfulit, apoi am intrat si eu in dus. Cand am iesit, am constatat ca sexosul era deja imbracat si mirosea magnific. Arunc si eu cateva haine pe mine, apoi iesim in zapada, intalnindu-ne cu bunicii nostrii. Dupa urarile de rigoare, Itachi se duse dupa sanie, in timp ce eu m-am dus sa deschid portita. Ayume aparu de nu stiu unde, imbracata precum o mare bomboana fondanta roz - imi venea sa imi vars tot continutul stomacului -, insa ea nu prea imi pasa, mintea inca imi zbura aiurea la momentele alea magnifice cand gemeam amandoi, si eu si frate-meu, prinsi in mrejele placerii absolute. Am fost trezit din visare de Ayumi, care se lipi de mine si ma mirosi pe gat, apoi il mirosi si pe Itachi, facandu-ma pe mine sa simt cum mi se urca sangele la cap si o sa o iau s-o fac permanent, insa m-am abtinut. Se aseza pe sanie si ii spuse acestuia ca e eu mereu miroseam mai frumos ca el si se ratoi la el, de pe sanie, cerandu-i s-o duca. Mi-a rostit numele - pesemne ca ne incurcase -, zicand ca e impreuna cu Itachi. De cand mortii ei era asta cu fratele meu?! Inca il simteam in interiorul meu, afundandu-se din ce in ce mai tare, si ea imi spunea ca e cu el?! Brunetul facu insa lumina, spunandu-i cine e, apoi o dadu jos de pe sanie. Atat mi-a trebuit, ca am tabarat pe ea, i-am facut o baie cum trebuie in zapada, facand-o fleasca, nu gluma.
Ea s-a carat, iar eu si Itachi am mers la primarie, tragand sania mare dupa noi si razand cu pofta de toate prostiile din lume. Cand dealul se elibera, ne-am pus amandoi pe sanie. L-am sarutat discret pe gat si ne-am dat drumul, strigand cu toata puterea '' partie '' si facandu-i pe toti sa ni se dea din cale. La poalele dealului insa am intrat intr-un troian de zapada. Nu stiu cum dracului am facut, dar am cazut pe mana si am inceput sa scancesc. Simteam ca si cand ceva se rupsese acolo si durea ingrozitor.
Itachi se uita speriat la mine si cand m-a atins am tipat de durere. Toti se stransesera in jurul nostru, curiosi de ceea ce se intamplase, iar fratele meu spuse ca mergem la spital.
Ajunsi acolo, o asistenta ma lua si incepu sa ma chinuie. Un batranel cu parul alb, care se parea ca este doctorul, incepu sa ma chinuie, sa imi faca radiografii si draci ce mi-o mai fi facand el acolo. Mi-a dat drumul dupa putin timp, iar eu m-am dus la Itachi cu mana in ghips. Frate-mio m-a pus pe sanie, tragandu-ma pana acasa, in timp ce eu eram prea ocupat sa imi injur ghipsul de toti si toate.
In curtea casei, dupa ce baga sania la locul ei, se aseza langa mine si ma saruta usor pe buze, apoi limba lui ajunse in gura mea, provocandu-ma la un sarut la care am participat cu mare intensitate, scancind uneori din cauza bratului ce parca incepu sa pulseze.
S-au auzit cativa pasi care ne facura sa ne oprim, fiindca bunicul nostru veni si ne trimise in casa, sa mancam, ceea ce si facuram. Dupa o cina copioasa am mers in camera noastra, imbracandu-ne in pijamalute si bagandu-ne in pat. Mi-am pus capul pe pieptul lui, insa Itachi ma trase spre el, acoperindu-mi buzele cu buzele sale. Limba sa imi ajunse in locul meu fierbinte, cautandu-mi-o pe-a mea, pe care o intalni la jumatatea drumului. Am inceput sa ne sarutam ca doi zapaciti, gemand infundat din cand in cand.Curand insa, am adormit amandoi...

M-am trezit pe la ora sase, din cauza faptului ca ma durea groaznic mana, imi pulsa parca. M-am ridicat din pat, cautand ceva calmant, insa draci daca gaseam in camera noastra. Mi-am bagat '' jucaria '' in ea de durere, in ghips si in cazatura pe care o luasem.
- Ce mormai tu acolo? ma intreba Itachi care ma prinse in brate de la spate si incepu sa ma sarute pe ceafa.
- Ma doare... reusesc sa articulez inghitindu-mi un geamat cand imi baga mana in pantaloni. Stai, rostesc intorcandu-ma cu fata la el si sarutandu-l pe buze, daca ma exciti nu mai ajungem la scola!
Itachi se conforma, indepartandu-se de mine si incepand sa se imbrace cu hainele pentru astazi. Imi pregati si mie hainutele pe care le-am luat rapid, dupa care am coborat la masa, care era deja pusa de bunica noastra.
Am infulecat rapid, apoi am sarutat-o pe obraji pe batrana si am iesit din casa infofoliti in haine groase. Ne-am indreptat catre scoala, avand prima ora sport. In mai putin de zece minute ajunseram acolo si intraram in vestiar. Se parea ca suntem primii aici si am profitat de ocazie, sarutandu-ne putin in vestiar, apoi ne dezbracaram. Itachi isi lua pe el un trening negru si eu ramasei in blugi si bluza, fiindca nu puteam face ora din cauza ghipsului. Ne-am pipait putin, insa am fost intrerupti de un coleg ce intra neanuntat, apoi mai multi si tot mai multi pana ce sala se umplu. Antrenorul veni si ne chema in sala.
A trebuit sa ii insir tot ceea ce se intampla omului ca sa ma lase dracului in pace, fiindca ma certa ca nu fac sport, asta fiind o materie foarte importanta - din punctul lui de vedere - si bla bla bla! I-a pus pe ceilalti sa alerge pentru a face incalzirea iar Itachi veni si imi lasa geaca lui de trening frumos parfumata, ramanand doar intr-un maieu mulat pe corp. Mi se scurgeau balele dupa cum arata si in minte imi reveneau obsedante imaginile cand facusem dragoste.
Profesorul ii puse pe baieti sa sara capra si le-am putut auzi pe cateva dintre fetele ce stateau pe banca susotind ca ar sta cu placere capra pentru Itachi sau pentru mine si pe altele, mai doritoare, cum isi imaginau un menaje a trois cu mine si fratele meu geaman.
Pe la jumatatea orei, Itachi se apropie de mine, transpirat to, fiindca jucasera fotbal, se arunca pe banca langa mine, punandu-si capul pe picioarele mele, unde se afla geaca sa, si spuse:
- Merg la dusuri.
Ne-am ridicat amandoi si i-am spus urmandu-l ca merg si eu. Ajunsi in vestiare, frate-mio se dezbraca de tot si dadu drumul apei fierbinti sa curga pe trupul sau bine lucrat.
- Ce parfum folosesti? intreb eu mirosindu-i bluza. Itachi se scarpina in cap si isi ridica mainile, apoi spuse:
- Giorgio Armani.
Ma holbam la trupul lui cu gura intredeschisa si simteam cum ma intaresc acolo, in pantaloni, hainele devenindu-mi neincapatoare. Imi doream sa fiu sub apa fierbinte, langa el, sa il simt in mine sau sa fiu in el, ambele senzatii fiind incantatoare.
Cand ceilalti intrara, Itachi tocmai isi trasese si bluza pe el, fiindca terminase drumul. Urma istoria, la care ne grabisem, fiindca aveam un profesor idiot si foarte dur, de care ne temeam cu totii. Am intrat in clasa, aruncandu-ma in banca. Acum era vai de capul nostru, fiindca eu aveam mana in ghips si puteam fi deosebiti.
Profesorul - domnul Mung - intra in clasa, se aseza la catedra si deschise catalogul, oprindu-se exact la foaia unde eram noi. Am rasuflat usurat cand am auzit numele lui Itachi, si totusi ingrozit, fiindca fratele meu urma sa fie ascultat din Cruciade.
Spre marea mea uimire, sexosul meu frate incepu sa spuna lectia ca pe apa, luand un zece curat si felicitat mult de profesor.
'' Cum dracului a invatat atat cand noi doi... ? '', m-am intrebat in mintea mea, insa nu gaseam niciun raspuns la intrebare. Cert este ca avea memorie foarte buna, le invatase, nu gluma.
Pe la sfarsitul orei - in care nu facusem nimic altceva decat sa motai pe umarul fratelui meu -, profesorul iesi din clasa, lasandu-ne dracului in pace. Asa avea el obiceiul, sa iasa mai inainte, spre norocul nostru.
Toata pauza am vorbit si am ras, iar Itachi mi-a redecorat ghipsul, scriindu-mi pe el ca ma iubeste din toata inima. Stiam ca nu se refera doar la o dragoste frateasca, dar ne permiteam sa ne spunem ca ne iubim, stiind doar noi tania dragostei noastre.
Urmatoarea ora de chin si tortura: biologia. Umflata aia de profesoara veni si ne chema sus la laborator, fiindca aveam sa facem disectie. Ma gandeam la broaste, cum am facut eu inainte la profilul meu, insa mi s-a facut rau cand am vazut iepurele pe masa noastra. M-am facut galben la fata si eu, si Itachi, si am cerut la toaleta, pornind amandoi fara sa mai cerem voie.
Am intrat in baie si ne-am spalat pe fata, insa cand eu am dat sa ies, fratele meu ma prinse de mana, lipindu-ma de zidsi incepand sa ma sarute pe gat.
L-am tras de mana intr-o cabina de toaleta si am inceput sa ne sarutam cu pofta dupa ce ne-am blocat acolo. Itachi isi duse rapid mana in pantalonii mei, incepand sa ma atinga in locul acela care ma facu sa gem de placere, neputandu-ma abtine. M-a sarutat ca sa tac, sa nu se auda, apoi m-a intors cu spatele la el si imi dadu pantalonii jos pana ce acestia imi cazura in vine, apoi isi desfacu slitul si isi scoase mandria de acolo, patrunzand in mine si facandu-ma sa scancesc. Mi-a lipit spatele de pieptul sau si a inceput sa se adanceasca din ce in ce mai mult in mine, facandu-ma sa imi musc buzele din cauza placerii. Imi simteam ritmul inimii crescut din ce in ce mai tare si cum sangele imi ajunsese in obraji, apoi mana lui, care imi lua organul in erectie in mana si incepu sa il frece rapid.
Buzele fratelui meu se lipira de urechea mea, muscandu-ma usor, apoi spuse:
- De azi de dimineata astept!
M-am intors cu fata la el fara sa spun nimic si mi-am unit buzele cu ale sale, gemand infundat, fiindca momentul culminant era aproape. Asa cum am presimtit, in scurt timp am ejaculat amandoi, dupa care ne-am imbracat rapid, sarutandu-ne. Probabil ca profesoara se ingrijora ca nu mai aparem, dar nu trimisese pe nimeni, spre norocul nostru. Ne-am intors in clasa, usor ciufuliti amandoi, dar pesemne ca toti o pusesera pe seama ''raului '' pe care il auveseram.
Intarziasem destul la baie ca sa primim acordul profesoarei ca nu mai trebuie sa disecam bietul animal, apoi am inceput sa vorbim si sa spunem glume. Ne sorbeam din priviri unul pe celalalt si nici noi nu am stiut cat de repede a trecut ora pana nu am auzit clopotelul sunand. Ne-am intors atunci la noi in clasa, unde urma sa avem matematica, pe care insa nu o faceam, asa ca am inceput sa ne jucam '' Adevar sau provocare ''. Itachi primi la un moment dat provocarea de a ma saruta, insa replica nervos, ridicandu-se si luandu-si lucrurile:
- Duceti-va dracului! Sunt homofob!
Zicand asta, se indeparta. Mi-am luat rapid cartile si mi-am aruncat ghiozdanul pe bratul bun, alergand dupa el. L-am prins din urma, indreptandu-ma cu el catre casa.
Ajunsi acolo, ne-am instalat in sufragerie, pornind PS3-ul si incepand sa ne jucam, in timp ce bunica noastra ne facea gogosi. Ne sarutam din cand in cand, fara ca ea sa observe asta, gustandu-ne unul pe celalalt si mangaindu-ne pervers cand aveam ocazia... Se vedea ca mintea amandurora era la ceea ce se intamplase intre noi in dimineata zilei de ieri, precum si astazi la scoala.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 01-04-2011, 07:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.829 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.743 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)