Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#36
Capitolul 15


Stateam pe o parte si imi mangaiam fratele pe par, in timp ce il priveam in ochii verzi - a dat Sfantul Petru sa revina la normal - incercand sa ne revenim de la partida de sex incendiara ce am avut-o. Nu-mi venea sa cred ca m-am culcat cu insasi fratele meu geaman, dar trebuia sa admit ca e un tigru in pat si e destul de bun in arta sexului.
- Cred ca ar trebui sa ne imbracam, fiindca trebuie sa vina buna cu bunu, spun eu, ridicandu-ma din pat, dar nu inainte de al saruta usor pe buzele acelea minunate.
Aproba din cap si imi spuse ca face el curat, iar eu mi-am luat borseta, niste haine si am mers in baie, dand drumul la dus si intrand in vana - bunici aveau vana cu dus - incepand sa ma spal de transpiratia ce amintea de faptele facute de mine cu Sasuke. Chiar si acum simteam atingerea cropului sau, gemenetele sale de placere, gafaielile sau saruturile doritoare de mai mult. Oftez si apoi ies din dus, stergandu-ma pe corp, apoi uscandu-mi parul, lasandu-l in toate directile. Dupa ce ma dau cu deodorant la sub-brat si cu putin parfum Gorgio Armani - Acqua Di Gio pentru barbati si iau pe mine o pereche de boxeri rosi-sangeri.
- Itachi vino repede! Imi aud fratele cum ma striga si vin repede in camera panicat ce a patit ceva.
Il vad cum statea la fereasta si privea amuzat afara. Ma duc in spatele sau, luandu-l in brate, dandu-i un mic sarut pe gat, spunandu-i sa numai ma sperie in halul acesta ca era sa fac cu inima. Isi ceru iertare, apoi imi spuse cat timp am facut noi dragoste, afara a inceput sa ninga.
- Ce spui tigrutule sa dam jos sania si sa mergem dupa ce iti faci un dus cu ea? Il intreb privindu-l complice in ochi, asa cum faceam cand eram la gradinita si ne dadeam cu parfumurile tatei ca sa ne placa fetele.
- Lasam un biletel bunicilor ca suntem la sanius? Ma intreba la randul sau, privindu-ma si el complice.
Am aprobat amandoi din cap, iar brunetul imi spuse ca arat foarte dulce cu parul valvoi, ca un ursulet de plus foarte frumos, iar eu i-am spus ca arat ca Uzumaki Naruto sau de ce nu cu Harry Potter, ca lu ala ii sta mereu parul valvoi. A inceput sa rada, apoi intra la dus, iar mie mi-a trebuit toata vointa din lumea asta sa nu ma duc dupa tanar la baie si sa avem acolo o partida incendiara. Oftez si iau pe mine o perche de blugi negri ce spuneau fetele ca imi scot fundul in evidenta si un plover de un albastru-deschis pe gat. In timp ce ma pieptanam, a iesit si fratemiu din baie, doar in boxeri albi, aducandu-mi de acolo borseta cu lucrurile mele de toaleta. Se imbraca si el, dandu-si putin cu parfum si ne luam gecile groase pe noi si manusile.
Cand coboram jos, dam nas in nas cu bunici, care acum venisera de la priveghi. Le spun ca mergem cu sania, iar bunicul ne spuse sa o cautam in camara und el tine ustensilele de lucrat pamantul si ne ura pe urma distractie placuta. Cat timp eu scoteam sania de acolo, fratemiu se duse sa deschida poarta de la curte, pentru a putea iesi. Afara ningea rar, dar cu fulgi mari si pufosi, cea ce ma incanta peste masura. Am tras sania facuta in totalitate din lemn de fag cu sinele cu placute din aluminiu ce aluneca de nu aveai treaba, pana la poarta, unde ma astepta Sasuke si Ayumi. Fata era imbracata cu o geaca roz - in momente ca astea imi doresc sa fiu orb - pantaloni roz, cizme roz, caciula, fular si fular roz. Ce mai o forma groteasca a lui Hello Kitty in varianta 3D, de un metru sasezeci si cinci. O vad pe tipa cum se lipeste de fratemiu - am simtit cum sunt gelos pe ea si imi venea sa o iau la scarmaneala de par - si ii miroase gatul. Ma apropii de ei, salutand-o pe tipa, iar bruneta veni la mine si imi mirosi gatul.
- Tu mirosi mereu mai fain decat fratetu, spuse ea, apoi se aseza pe sanie, avand pretentia sa o car.
- Da-te jos, spun pe un ton rece si autoritat, intorcandu-ma spre ea, cu mainile in san.
- De ce? Cine te crezi tu? Nu uita Sasuke ca fratetu ma iubeste si suntem impreuna si...
- De unde pana unde ametit-o? Eu sunt Itachi si nu Sasuke. Hai jos, spun si vad ca nu se da de pe sanie, am apucat capatul din fata, ridicand-o si dand-o cu fundul in zapada.
Atata astepta fratemiu. Se repezi asupra ei, incepand sa o frece ca lumea cu zapada, ca a bagat nea si in geaca si chiloti. Am plecat de acolo, dupa ce am inchis poarta, intreptandu-ne spre derdelusul de langa primarie, tragand amandoi sania. Ajunsi la primarie, am asteptat pana s-au dat toti jos si am pornins spre varful dealului, vorbind cu baieti si fetele de acolo si am aflat ca Ayume a ajuns o curva, mintind in sus si in jos ca este cu mine, prosti de ale ei.
Ajunsi in varf, am asteptat pana s-au dat astia, apoi ne-am urcat noi pe sanie, eu primul, iar fratemiu in spatele meu, lipindu-se de mine. Fara sa ne vada nimeni, imi dadu un sarut micut pe gat si soptindu-mi ca miros foarte frumos. Ne-am dat drumul in jos, strigand in gura mare "partie" si toti s-au dat in laturi. Cand am ajuns jos, am intrat intr-un mormat de zapada, iar fratemiu pica pe mana dreapta.
Il aud cum scanci usor de durere si mi-am dat seama ca a patit ceva, asa ca m-am dus repede la el, culegandu-l de pe jos si punandu-l pe sanie. Imi spuse ca il doare mana dreapta si cand am atins antebratul tipa de durere, dandu-mi de inteles ca il are ori luxat ori rupt. Venira la noi sa vada ce s-a intamplat cu fratele meu. Iau funia de la sanie si le spun ca il duc la spitalul din sat - nu era chiar spital, dar era totusi bine ca o aveam si pe aia - pentru a vedea ce are exact. Dupa cincisprezece minute, am ajuns in fata unei cladiri de doua etaje, in forma de cutie de chibrituri si intram in ea. Ma duc la asistenta de garda si ii explic ce are fratele meu, iar aia il lua cu ea sa ii faca niste radiografi. In timp ce Sasuke era pe la radiografie, eu i-am sunat pe bunici, spunandu-le ce a patit el. Cand au auzit, au spus ca numai pupam noi sanius, pana la anu.
- Ce ai patit? Il intreb si cand ii vad mana dreapta in ghips, oftez.
Iesim din spital si il oblig sa il trag cu sania pana acasa. Drumul pana acasa fusese scurt, fiindca Sasuke injura ghipsul de toti draci si dumnezei lui. Ajuns in fata casii, deschid poarta, bag sania inauntru, apoi o inghid dupa ce am intrat si eu. Ma asez pe sanie, in fata fratelui meu si il sarut pe buze, rofitand ca locuinta nu avea geamuri pe partea aceea. Limbile noastre se frecau una de cealalta, in timp ce aveam o mana in parul sau si cealalta pe talia sa. Aud niste pasi ce veneau spre noi. Ma ridic si imi ajut si fratele sa se ridica, apoi am ponit spre lumina din spatele casei, dand nas in nas cu bunicul. Acesta ne trimise in casa, pentru a ne schimba si manca ceva, apoi in pat cu noi...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Nywa - 30-03-2011, 08:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.829 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.743 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)