Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#33
Multumim pt comentarii pupic
next:


Capitolul 14



Dupa dragele noastre teme, dracu` lua-le-ar de teme, ca mi-e groaza de cuvantul asta, Itachi incerca sa ma ajute sa pricep si eu ceva, dar draci impielitati daca pricepeam o boaba din tot ceea ce imi insira el acolo. M-a avertizat sa iau note, sa speram ca vom da teste, ca la tabla e vai de capul meu, fiindca nu aveam sa fac nimic. Itachi imi arata un caiet de al sau, facandu-ma sa ma crucesc. Nu intelegeam nimic din ceea ce era acolo si ma lua groaza cand vedeam atatea formule si dracii si ce mai erau alea!
Pana pe la ora opt am tot lucrat la matematica, la care eram varza, bata, conopida si oricum mi-ai mai fi putu spune. Nu stiam NIMIC! Noroc cu frate-mio, care ma facu sa pricep lucrurile esentiale. Prost nu eram, insa materia mea era mult diferita de a lui, eram cu mult in urma a ceea ce facusera ei la ora. Bunica noastra veni la noi in camera, chemandu-ne la masa, spre marele meu noroc, fiindca deja putea in camera a creier incins.
Am coborat sa mancam, timp in care frate-mio propuse sa luam o pisica sus, la noi in camera, fiindca aveam un soricel nenorocit de care ma speriasem eu in urma cu putin timp. Cum a auzit, bunicul a si urcat sus cu o pisica in brate. Am incercat sa il oprim sau sa mergem cu el, doar ca bunica mea ne spuse sa stam la masa, ca bunicul oricum va manca si el. Ne-am infruptat din bunatati, apoi am urcat in camera noastra, multumiti de masa primita, vrand sa vorbim cu bunicul.
Batranul ne lua pe prispa pe amandoi si incepu sa ne povesteasca diferite istorii despre el si tineretea lui. Intre timp ne spuse sa ne imbracam diferit la scoala, fiindca profesorii nu ne puteau diferentia - nu ca mie mi-ar fi pasat de detaliul asta.
In timp ce noi discutam am vazut-o pe Ayume apropiindu-se de noi - o veche prietena. Pe mine ma saruta pe frunte si pe Itachi... Pe buze. Am simtit ca turbez de gelozie in acel moment, imi venea sa urlu! Itachi era al meu si nu ii permiteam ei sa mi-l ia!
In scurt timp, fata a fost expediata si ne-am putut intoarce in casa. I-am spus pe de-a dreptul ca sunt gelos ca dupa el se uita fetele, doar ca nu i-am spus adevaratul motiv, nu voiam sa par prea posesiv.
Frate-mio incepu sa ma sarute cu pasiune, trantindu-ma in pat si punandu-se deasupra mea si ducandu-si mana pe sub bluza mea si apoi sarutandu-ma pe piept. Incepu sa coboare din ce in ce mai repede in jos, insa eu l-am prins inainte sa faca ceva. A mormait, cerandu-mi sa il las in pace. Dupa ce am fost dezbracat de tot, geamanul meu incepu sa imi sarute mandria, apoi s-o suga in timp ce se juca cu ouale mele. Am inceput sa gem, punandu-mi perna pe fata si muscand din ea sa nu se auda. A coborat mai jos, incepand sa imi linga '' nucile '' si apoi sa suga pielea aceea, dupa care a continuat sa mi-o suga. Nu m-am putut abtine si l-am prins de par, eliberandu-ma in gura lui.
Dupa putin timp a venit si m-a sarutat lung pe buze, apoi limba mi se strecura in gura lui, gustandu-mi lichidul acela. Mana mea i se strecura in boxeri, insa am fost intrerupti de bunica, care ne trimise la culcare.

A doua zi ne-am trezit morti de oboseala si ne-am hranit in dorul lenii, apoi am plecat cu Ayume intre noi spre parnaie. Ajunsi acolo, incepeam cu prima ora - matematica. Din start profesorul deschise catalogul si vru sa ma scoata la tabla, insa iesi Itachi in locul meu, in timp ce eu scriam exercitiul pe ambele caiete. Am ramas masca la jumatatea orei, cand fratele meu se intoarse in banca. Rezolvase un exercitiu urias, cu o groaza de necunoscute si porcarii pe care eu, cu siguranta, nu as fi stiut sa il fac. I-am multumit din suflet in momentul in care profesorul a pus nota zece. Eram in culmea fericirii si nimic mai mult. Mi-am prins fratele de mana pe sub banca. Simteam nevoia sa il sarut, insa nu, trebuia sa ma abtin, era prea multa lume in jurul nostru.
Urma apoi informatica. Uram materiile astea, insa vrusesem sa fiu cu fratele meu si nu puteam sa mai dau inapoi. Cand profesoara ne puse sa cautam un driver de care ceilalti nu auzisera eu am nimerit direct sa il gasesc, fiindca imi auzisem fratele cu putin timp in urma cum il cautase si memorasem fara sa vreau. Avusesem avantaj si ca ma dusesem din start in acel loc. Profesoara imi dadu un zece - al doilea pe ziua de astazi -, apoi Itachi se apleca peste mine si intreba in soapta:
- De unde ai stiut unde sa il cauti?
- Te-am auzit pe tine cand il cautai in urma cu ceva timp si am memorat fara sa vreau, ii spun cu zambetul pe buze.
In fine, orele trecura repede, de fapt fuseseram trimisi acasa de director dupa a patra ora, cea de limba japoneza, fiindca se intamplase nu stiu ce - nici nu statusem sa aud explicatia - si ne-am carat. Mergeam cu Itachi si ii multumeam din tot sufletul ca ma salvase la matematica. Simteam o nevoie acuta sa il sarut, insa nu se putea, imprejurarile ma opreau.
Cand am intrat pe usa casei am gasit un bilet de la bunicii nostri, in care acestia ne spuneau ca sunt plecati la inmormantarea unui vecin si se intorc abia diseara. Bucurosi nevoie mare, am urcat sus, arucandu-ne ghiozdanele pe jos si hainele, ramanand amandoi doar in boxeri. Itachi cobori jos si se intoarse cu un castron urias, plin cu frisca si capsune. Intre timp, eu cautasem un film porno yaoi pe care l-am pus de cand a intrat el in camera. Ne-am asezat amandoi in pat, incepand sa ne uitam. Tineam castronul cu frisca intre noi si ne uitam la film, sorbind din priviri actiunea ce se derula acolo. Magnific!
La un moment dat am constatat ca Itachi are frisca in coltul gurii. M-am intins usor si i-am lins-o, insa fratele meu se intoarse in acel moment spre mine, acoperindu-mi gura cu buzele sale. Ne-am Sarutat lung, mainile mele coborand spre zona sa intima pe care am inceput sa o masez. Era foarte umflata, ca si a mea, de asemenea, din cauza filmului si din cauza prezentei celuilalt.
M-am pus deasupra fratelui meu, lasand castronul cu capsuni pe o noptiera de langa pat si am inceput sa ne sarutam, in timp ce mana mea aluneca in boxerii sai, masand organul intarit. L-am dezbracat usor, aruncand jos boxerii, apoi am inceput sa imi trec mana rapid peste membrul sau, dupa care am coborat mai jos, la intrarea in el, si l-am patruns cu un deet, moment in care Itachi scanci si se impotrivi.
'' E prima data... ? '', m-am intrebat in mintea mea, putin confuz de faptul ca fratele meu se comporta asa.
- Va fi bine, ingerule, ii spun in soapta in timp ce il sarutam, insa am ramas interzis cand el inceput sa rada.
- Nu e prima data, prostutule, nu mai sunt virgin din ambele puncte de vedere, imi spuse incolacindu-si mana in jurul gatului meu si sarutandu-mi buzele. Pur si simplu nu mai aveam niciun cuvant pe care sa il scot, chiar nu ma asteptam la chestia asta. Dar...De fapt de ce sa nu ma fi asteptat? Nici eu nu mai eram virgin din niciun punct de vedere.
L-am penetrat pentru a doua oara si Itachi scanci usor cand am inceput sa misc mana usor in el, apoi cand am adaugat inca un deget se prinse de umerii mei si ma saruta. Limba i se strecura in gura mea, in timp ce eu il penetram usor cu cele doua degete, insa Itachi isi duse mana spre boxerii mei si ii trase jos nerabdator. Am zambint in acel moment.
- Nerabdatorule! i-am spus sarutandu-l si i-am pus picioarele de o parte si de alta a taliei mele, dupa care l-am patruns incet, facandu-l sa scanceasca din nou la inceput. Am inceput sa ii sarut gatul, fiindca isi lasase capul pe spate cand am inceput sa inaintez rabdator in el. Degetele i s-au infipt in parul meu, iar urechea mea ii precepea sunetele joase deocamdata pe care le scotea din cauza placerii ce crestea cu fiecare miscare de du-te-vino pe care o faceam in el.
Mi-am trecut limba peste pielea lui fina de la gat, sugand-o usor, apoi el se ridica in bratele mele, cu picioarele incolacite in jurul bazinului meu si mainile in parul negru. Ochii nostrii de o culoare albastru-demonica se fixara pentru cateva momente, insa am rupt contactul vizual cand Itachi mai scoase inca un sunet de placere si incepu sa se miste deasupra mea, facandu-ma si pe mine sa gem infundat. Mi-am lipit buzele de umarul sau, gustand pielea dulce. Incet incet, trupurile noastre se acoperira de un val fin de transpiratie, iar camera noastra era scufundata in gemete de placere pe care le scoteam din ce in ce mai des amandoi.
Buzele ni se unira din nou, gustandu-se curioase unele pe celelalte, iar limbile noastre facand un dans stiut numai de ele. Simteam cum momentul se apropia si m-am impins cu mai multa putere, adancindu-ma cat puteam de adanc in interiorul sau si facandu-l sa geama cu putere.
Am ejaculat amandoi in acelasi moment, sarutandu-ne si gustandu-ne unul pe celalalt, apoi trupurile noastre au cazut unul peste celalalt, extenuate de efortul si placerea obtinuta.
- Esti fenomenal! a reusit sa spuna printre gafaieli in timp ce imi saruta pieptul.
- Nici tu nu te lasi mai prejos, ii spun punandu-mi mana pe fesa sa, intrucat el se afla deasupra mea si organele noastre erau presate intre corpuri.
Dupa cateva minute de odihna l-am observat pe Itachi cum se scula de peste mine si se aseza in partea cealalta a patului, cu un zambet pervers pe fata. M-am uitat atent, nestiind la ce sa ma astep in momentul in care a luat frisca de pe noptiera si a inceput sa mi-o presare pe sfarcuri, apoi pe mandrie, dupa care incepu s-o linga multumit.
Desi nu ma asteptam la asta, trebuia sa recunosc ca fratele meu era un adevarat maestru. L-am sarutat lung pe buze, gustand frisca dulce pe care el o linsese, apoi m-am ridicat in patru labe, dorind sa imi iau boxerii ce erau in celalat capat al patului.
- Ne-ne-ne! Nu pleci nicaieri! imi spuse Itachi prinzandu-ma de solduri si tragandu-ma spre el. Am scancit in momentul in care i-am simtit barbatia amenintand sa intre in mine, insa mica durere ce aparuse disparu ca prin minune, lasand in urma ei doar o placere de care cu greu ma puteam lipsi. Fratele meu m-a prins de par, tragandu-mi usor capul pe spate, moment in care se adanci cu mai multa putere in mine, facandu-ma sa urlu de placere, fara sa imi mai pese ca as putea fi auzit de cineva.
Adancirea in mine se facea din ce in ce mai rapid, iar palcerea crestea din nou, ajungand la cote maxime. Ritmul inimii accelerase rapid, iar sangele imi urcase in obraji. Imi simteam membrul intarit pentru a doua oara in seara asta si am gemut infundat cand buzele mi-au fost acoperite de ale lui Itachi, care se intinsese destul de mult sa ajunga asa. Il simteam in mine si puteam spune ca e o placere deosebita. Eram din nou contopiti, legati cum fusesem si la nastere, doar ca de aceasta data ne unea cu totul altceva.
L-am auzit gemand puternic, apoi am simtit cm ejacula in mine tot lichidul lipicios si alb. La scurt timp dupa asta s-a auzit si geamatul meu, ejaculand si eu pentru a doua oara in acea seara pe cearsaful alb, murdarindu-l. Am cazut extenuat, fiindca membrele nu ma mai tineau, iar Itachi cazu peste mine, sarutandu-ma pe ceafa.
- Te ador! imi sopti la ureche, facandu-mi corpul sa fie cuprins de fiori.
- Si eu, reusesc sa mai spun printre gafaieli.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 02:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.829 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.744 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)