Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#32
Capitolul 13


Dupa ce ne-am scapat de o chestie destul de compromintatoare pentru noi, am mers sa ne schimbam si sa ne apucam de maritele si interminabile teme, mai ales la matematica, cosmarul lui fratemiu, plictiseala mea.. L-am rugat sa imi arate caietele sale de mate, ca sa stiu unde a ajuns la aceasta materie de smuls parul din cap si de cascat cu pofta. Cat timp eu cascam ochii, minunandu-ma la cat de in urma era cu materia la cosmarul sau, Sasuke s-a dus sa aduca niste mancare in camera, ca sa avem ce rontai, cat timp facem lecti.
- Ei? Ai descoperit ce cautai capitane Palyboy? Ma itnreba brunetul, fiindca purtam doar un tircou negru pe trup si o pereche de pantaloni de trening negri de la Puma.
- Un singur lucru pot sa iti spun, ii zic pe un ton solemn si apoi continui. Roaga-te sa dam teste, dar nu pe randuri si sa ai note destul, incat sa nu ajungi la tabla, ca esti mort daca ajungi acolo, ii mai spun, dandu-mi parul pe spate si dandu-mi ochelarii de pe nas jos.
- De ce? Ma intreba, asezandu-se langa mine si eu i-am luat picioarele la mine in poala.
Ii inting un caiet de al meu si el se cruci si mai tare la formulele de acolo, calcule cu nu stiu cati factori necunoscuti de aflat. Ma privi cu ochi mare si rugatori, sa-l ajut sa inteleaga materia asta complicata. Oftez si am luat niste foi de coala ministeriala de la imprimanta - aveam un singul birou, pe care aveam cele doua laptopuri al noastre, de fapt trei - pe unul eu faceam practica la info - imprimanta si tablita tactila, ce o foloseam la modificari si grafica. Pana la opt si ceva, eu si Sasuke am facut exerciti la matematica si am mai fi continuat daca nu venea bunica sa ne cheme la masa.
Coboram jos si mergem in bucatarie, avand grija sa nu calcam pe Isis - cateaua noastra din rasa Husky - si pe Anubis - cainele bunici tot din acea rasa ca si cateaua. Cand ne-am asezat la masa, cele patru sau cinci pisici - eu cred ca le-am pierdut numarul de data trecuta - ale fermei. Sasuke imi sopti sa luam un motan la noi in camera sa prinda soareci de acolo, cea ii atrase bunicului atentia si s-a ridicat de masa, luand o pisica in brate si urcand sus. Am vrut sa il asteptam, dar buni ne-a spus mancam fara el si noi doi ca porci, am navalit pe cartofi fripti in piftie, copanele prajite si ruminite, salata verde si limonada proaspata si facuta in casa. Imi placea cu bunica, fiindca ne rasfata foarte mult, numindu-ne printisori ei scumpi si scumpi sau ingeri ei frumosi. Cred ca o sa ajung ca un porc, daca mananc in halul acesta cat timp stau aici.

- Eu cred ca ar trebui sa va imbracati diferit ca profesori sa va recunoasca, ne sfatui bunicul, in timp ce noi stateam - eu, Sasuke si el - pe veranda de la casa si priveam drumul principal al satului.
- Cred ca acum inteleg si eu prin ce tracea profa de franceza la ora, murmura fratemiu si apoi lua o gura mare din cana in care avea lapte proaspat cu cacao.
Chicotesc usor, apoi privesc cum vacile se intorceau acasa, de la pasuni, conduse de un vecin si cainele sau mioritic. Cand ne vazu, omul ii spuse fiicei lui sau nepoata - dracu daca stiam ce era - ca am venit noi. Cand ne vazu, Ayume veni repede la noi, intrebandu-ne ce mai facem, cum de suntem aici, ce mai e prin Tokyo, unde sunt parinti nostri si lista poate continua. I-am raspuns in doi peri, dand vina ca sunt obosit si chesti din astea, iar ea il pupa pe fratemiu pe frunte si pe mine pe buze?! Draci! Sigur nu a incurcat persoanele sau iar este obsedata dupa mine? Trag aer in piept si spun ca mie somn si intru in casa, ducandu-ma in camera.
Dupa ce fac un dus fierbinte, imi caut hainele pentru maine, atunci intra Sasuke si ma intreba ce dracu a fost cu Ayume, iar eu am ridicat din umeri.
- Itachi, ce dracu. Trag fetele la tine ca mustele la miere si la mine nu, spuse el putin suparat.
Chicotesc si ma duc la brunet, sarutandu-l apasat pe buze, strcurandu-mi limba in gura lui, invitandu-i limba la joaca. Il imping spre pat, in timp ce il mangaiat pe sub bluza ce o purta. Il oblig sa se intinga pe pat, urcandu-ma deasupra lui, fara sa rup sarutul inflacarat in care eram prinsi. Ii dau jos bluza, incepand sa il sarut pe piept, coborand tot mai jos, in timp ce il desfaceam la pantaloni. Incerca sa ma opreasca, dar am marait usor, dandu-i de inteles sa ma lase in pace si chiar ma lasa. I-am dat pantaloni jos, impreuna cu boxerii. I-am dat un mic sarut pe capul penisului, apoi mi-am trecut pervers limba peste el si pe urma incep sa il sug usor, in timp ce ma jucam cu ouale sale. Sasuke incepu sa geama infundat, muscand perna, fiindca eram cu bunici in casa totusi. Imi trec limba de-a lungul mandriei sale, apoi incep sa ii ling ouale, in timp ce ii mangaiam cu degetele barbatia. Apuc cu multa grija pielita ce invelea ouale si o sug usor, pe urma ii dau drumul. Ii iau din nou barbatia in gura si incep sa fac miscari de sus-jos cu capul, in timp ce fratemiu imi apuca parul in maini si ma trase putin de el cand se elibera in gura mea.
Curat locul acela si apoi il sarut pe buze, dandu-i sa guste si el din propriul sau trup, sarutandu-l cu pasiune. Isi baga mana in boxeri mei - eu eram doar in boxeri - si incepu sa imi mangaie barbatia.
- Copi, nu va mai uitati la prosti din alea pentru adulti si dormiti ca maine aveti scoala, spuse bunica de dupa usa.
Oftam amandoi si stingem lumina, adormind imediat, imbratisati...

Dimineata abia ne-am trezit, fiindca eram rupti de la micul preludiu de aseara. Ne-am dus ca somnabuli in bucatarie mancand micul dejun - eram imbracati la fel, dar eu aveam la mana stanga - eram stangaci - un batic negru legat, dar fara frica ca nu mi-am taiat venele - care l-am luat cu viteza melcului. Cand iesim pe veranda, dam nas in nas cu Ayume - tipa s-a facut lila in cap - energica de dimineata. Se baga intre noi doi, luandu-ne de brat si pornind spre scoala, spunand ca e si ea la mate-info si ca e bucuroasa ca e colega cu noi. Bla, bla, bla, de ce presimt eu ca ziua asta o sa adorm in cel mai rau mod posibil?...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Nywa - 23-03-2011, 06:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.829 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.744 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)