Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#28
Capitolul 11


Eram atat de fericit ca mama imi daduse voie sa ies din casa si sa merg in parcul de distractie cu ei.
- Ce dulci sunteti! Exclama mami, uitandu-se la o poza, cand noi doi ne tineam dupa gat si radeam in hoho te la aparatul din cabina fotografica.
Ma uit la Sasuke si ii fac cu ochiul, dandu-i de inteles ca poza in care ne sarutam, era in interiorul hanoracului meu, in buzunarul de acolo. Se intramba usor la mine, apoi am inceput amandoi sa radem, de mecla lui. Dupa ce ne-am potolit, ne-am terminat inghetata si am pornit pe la tarabe, pentru a mai strica niste bani pe mici distracti. Niste copilasi l-au recunoscut pe tati si au inceput sa lalaie in jurul sau, cerandu-i autografe sau sa faca poze cu ei. Eu si fratemiu ne-am luat talpasita, ca sa nu isi dea seama pici, ca suntem cu creatorul personajului Naruto si sa afle ca frati Uchiha ne poarta prenumele noastre. Ca sa ne pierdem prin multime, am mers pe la tarabe, incercand diferite jocuri - de gradinita - si asa am descoperit ca scumpul meu fratior e bun la tinta pusca, ca a reusit sa impuste trei rate - nu reale - si a primit cadou la alegere doi ursuleti ce se sarutau pe o perna de plus, rosie - ei erau albi - si intre ei, o inimioara pe care scria: "I love you forever". Mi-a venit sa-l sarut acolo pe loc, nepasandu-mi ca ne vede lumea, dar am vazut-o pe Yuki - mami - venind spre noi foarte fericita, asa ca m-am rezumat doar sa ii desenez - imaginat - pe pieptul sau musculos si frumos, o inima dandu-i de inteles ca il iubesc mult.
- Copi am sa va dau o veste minunata, dar inainte de asta, Itachi treci in spatele fratelui tau, ma ruga ea si eu m-am dus in spatele brunetului, punandu-mi mainile pe omoplati sai. Oki, continua si trase aer in piept, sunt insarcinata in trei luni, spuse, iar eu a trebuit sa ma tin tare pe picioare, fiindca fratemiu era sa pice pe jos, din cauza socului.
Cool, voi avea o surioara sau un fratior. Dupa ce mi-am pus geamanul pe picioare, am imbratisat-o pe bruneta, felicitand-o si pupand-o pe obraji. Ma indeparta la o lungime de un brat si se uita la ochii mei, incruntandu-se, apoi il chema pe Sasuke. Se uita atent si la el, apoi incepu sa rada, spunand ca ochii nostri isi schimba din nou culoarea, cea ma facu sa imi dau ochii peste cap, fiindca o data la trei luni sau ceva de genu, verdele nostru se transforma in albastru pentru doua zile si pe urma ne revenea culoarea la ochi. Cand se schimba culoarea, irisul arata parca "mancat" de albastru, iar oamenilor din jurul nostru credeau ca aveam lentile de contact - recunosc, eu trebuie sa port ochelari cand scriu, citesc, ma uit la televizor sau la comp. Sasuke veni in spatele meu, isi baga mana in parul meu si imi trase capul intr-o parte si ma musca usor de gat, prefacandu-se ca e vampir - mereu ne prosteam cand ni se schimbau ochii, dar acum am putut sa ii simt limba cum imi mangaia pielea muscata.
Mama i-a spus sa imi dea drumul ca nu e igenic cea ce face - daca ar sti ce am facu eu cu gura sau el, cred ca numai comenta nimic, despre igenic sau nu - si in plus se uita lumea la noi. Am oftat usor si am mai felicitat-o o data, plecand dupa la o taraba, unde am aruncat in baloane sageti de dars, spargand toate baloanele si castigand o inimioara mare si moale, de culoare lila - culoarea mea preferata.
Dupa ce ne-am mai invartit putin pe acolo, ne-am intors la masina, unde ne astepta tata, fericit - ma mir ca nu a lesinat, ca de obicei barbati lesina cand aud ca sunt tatici din nou - dar si putin intunecat in acelasi timp. Eu cu Sasuke facem un schimb rapid de priviri, apoi intram in masina, ispariti, asteptand ca tata sa tipe pe noi, ca mai aveam putin si se futea fratemiu cu mine - nu ca eu eram mai breaz. Porni masina si am plecat spre casa, in timp ce eu imi tineam fratele de mana, dar mainile erau ascunse de inimioara de plus.
- Copi, va faceti bagajele si va mutati la bunica voastra in Okanawa, unde veti merge acolo la liceu, dar din pacate liceul de acolo are doar mate-info simplu. Imi pare rau Itachi, spuse tata, dar eu eram mai socat sa aflu ca o sa locuiesc pana termin liceul cu bunica.
Aprob ispasit din cap, iar brunetul de langa mine imi urma exemplu, dar muscandu-si obrazul pe interior, aratand ca e nervos si ca ar fi preferat sa fie altundeva sau cu altcineva, decat aici, in aceasta masina. Restul calatoriei pana acasa, a fost foarte incordata intre Sasuke si tata, aratand cat de opusi puteau sa fie cate o data. Cand am ajuns, am iesit din masina si m-am dus in camera, unde am inceput sa imi fac bagajele, bagand P.S.3 - ul, jocurile, de fapt toate jocurile, hainele si multe altele. Restul lucrurilor vor fi trimise prin colete sau le va aduce tata saptamana viitoare. Ne-am urcat geamantanele in masina - o parte din hainele lui fratemiu erau prin bagajele mele, fiindca el avea multe si eu mai imprumutam de la el, cate o data - si apoi ne-am urcat in spate.
Pana la aeroport, eu incercam sa imi potolesc geamanul, care era foarte nervos si apoi si-a ascuns fata in scobitura dintre gat si umar si incepu sa planga amar. Abia am reusit sa il impac, promitandu-i ca voi dormi cu el la bunica si ca o sa-i conving pe babalaci sa il lase sa se mute la mate-info cu mine.
- Sasuke si cum ai vrea sa va deosebeasca profi? Nu uita ca esti leit Itachi si el este leit tie si in plus tu nu ai facut matematica, fizica si informatica ce a facut-o fratetu, incerca tata sa il convinga sa ramana la bio-chimie.
- Nu ma intereseaza! Ori ma muti la mate-info ori... fac ceva ce o sa regreti ca nu mai mutat! Striga brunetul cu lacrimi in ochi, in aeroport.
- Frate hai si nu marai la mine ca te bat, ii soptesc in ureche, fiindca se uita lumea la ei in ultimul hal. Tata, fa-i pe plac, fiindca a fost mult mai cuminte ca mine si muta-l la mate-info. Am eu grija sa ajunga la nivelul meu, ii spun tatalui nostru pe un ton rugator si el aproba din cap.
Dupa ce ne-am indepartat de barbat, am trecut de poarta de control, apoi ne-am urcat in avion, asteptand sa ne luam zborul spre Okanawa si spre bunica si bunicul din partea mamei, intr-un sat - oras cu autobuze e sat, atunci eu voi manca cincisprezece boluri de ramen pe narasuflate si il voi bate pe Naruto la mancatul de ramen - unde aveau o gospodarie instarita. Asta inseamna ca toata mansarda va fi numai a mea si a sexosului de langa mine, care era nervos si mai putin avea sa arunce avionul pe luna. Oftez si imi pun castile in urechi si am inceput sa ascult muzica, uitandu-ma pe geamul micut al avionului. Doamne ce plictiseala va fi...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Nywa - 16-03-2011, 04:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.827 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.735 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)