Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scaldare in dorinta [Poveste finalizata]

Din pacate nu ti-am lasta niciun comentariu la acest fic, cu toate ca il urmaresc de la primul capitol (*ce dezamagire din partea mea. nu ma asteptam sa nu ti-l fi comentat*)

Oricum. Lasa-ma sa o iau cu inceputul, pentru ca eu nu am avut sansa de a ti-l comenta inca de la inceput.

Titlul a fost cel ce mi-a atras atentia acesta avand un impact puternic asupra campului meu vizual (bineinteles ca fac trimitere chiar si asupra mentalitatii, insa m-am rezumat la acest lucru). Acesta mi se pare original, sugerand neclar actiunea.Face trimitere la cateva pasaje, dar in niciun caz nu isi insuseste si acest lucru (intreaga intamplare).

Descrierea continua sa imi placa, fiind unul dintre lucrurile ce te definesc (avand in vedere ca vorbesc doar de cateva zile, presupun ca am ajuns sa te cunosc partial). O modelezi conform situatiei, fiind una ampla/complexa (trasaturi, reactii, locurile)

Observ mici greseli de ortografie si am avut impresia la un moment dat ca si de punctuatie dar nu le voi scrie din cauza ca nu ma defineste (nu pun accent pe asta). Bineinteles trecand peste asta, actiunea recompenseaza orice mic detaliu ce nu-si are locul. Sunt sigura ca acestea n-ar fi existat si ca le stii si tu forma initiala.

Dupa cum am si spus, ideea este cea care mi-a atras atentia , dupa prima vizualizare (titlu, compozitie >>asezare in pagina<<). Antiteza dintre el si sora lor m-a socat, nefiind obisnuita ca un barbat sa semene ca o femeie.Din nou fac referire la tenta de originalitate.
Ai folosit captatio benevolentiae, acest lucru dand o aroma dulce capitolelor, implicandu-l afectiv pe lector (ceea ce mereu vor face verbele la persoana intai).

Dialogul nu este nici pe departe sec, acesta modelandu-se si nuantand situatiile, unele ba chiar intrigandu-l pe lector (fac trimitere la ceea ce am spus mai sus, cea cu implicarea afectiva a lectorului). Dupa cum am si afirmat si inca imi sustin conceptia, acest lucru este un punct forte , unul ce tie iti iesa cu siguranta.

De fapt, nu observ niciun defect la fic-urile tale, avand (tu) grija la orice detaliu(amplu,discriptiv si toate cele).
Bun m-am rezumat la atata deoarece am test maine si trebuie sa-mi invat.
A fost o onoare pentru mine sa iti pot comenta fic-urile ! Astept noul capitol my dear Queen hug!
[Imagine: large.gif]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de MiraA - 20-01-2011, 12:35 AM
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de Sasha. - 26-02-2011, 11:03 PM
RE: Scăldare în dorinţă[*YAOI*] - de .ℓυ¢кy.sтαя. - 27-03-2011, 01:58 PM
RE: Scăldare în dorinţă[*YAOI*] - de Kd.sens - 06-06-2011, 09:36 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Rain - 11-03-2012, 11:48 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 12-03-2012, 12:26 AM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 12-03-2012, 06:14 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 18-03-2012, 10:11 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 23-03-2012, 04:46 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)