Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scaldare in dorinta [Poveste finalizata]

#90
Neeeext <3 -- Cam mult dialog, sincer 21 dar hope ya like it, sweethearts hug

Capitolul XXIII

-Fratioare, te cauta Kyan la telefon, din nou, imi spuse Sam, intrand doar cu capul in camera mea, restul corpului lasandu-l ascuns dupa usa.
-Spune-i ca...
-Ce sa-i mai spun, Tyler? Deja il eviti de patru zile si e foarte urat din partea ta. Chiar vrei sa fie asa? Nu ca ma intereseaza de dobitocul ala, dar tu nu vrei asta. Ai tot stat aici, in camera ca o cartita. Ma faci sa ii spun de ce nu vrei sa vorbesti cu el...
-Sa nu te bagi! Sam, nu vreau sa intervii. Pur si simplu nu ma simt in stare sa ii vorbesc, am spus eu incet, ridicandu-ma in sezut pe pat.
-Ce ai zice daca l-ai vedea? intrebase ea, venind spre mine.
-Pofim?
-A sunat inainte de a incepe interviul. A spus ca e in direct si ca a vrut sa iti vorbeasca. Logic ca dupa aceea ne-am injurat ca niste iubiti buni ce suntem. Nu stiu cum mereu ajungem la asta. Haide. M-am saturat sa te stiu inchis aici. Ia doua doze de suc din frigider si treci in living sau iti tabacesc fundul mai rau decat a facut-o Kyan! ... Aaa...adica...
Am ras usor ragusit, trecandu-mi degetele prin parul ciufulit. Nu ma suparase acea "amenintare" insa ea se oprise brusc, inghitindu-si cuivntele.
M-am ridicat in picioare, strangand-o usor de umar, apoi am iesit inaintea ei pe usa camerei mele, indreptandu-ma spre bucatarie. Am luat cele doua cutii de suc din frigider, apoi cu pasi mici m-am indreptat spre living, trantindu-ma langa sora mea care ma astepta cu televizorul pornit.
-Actoria lui e de rahat, a spus ea, privind atenta spre ecranul ce il prezenta pe Kyan stand pe o canapea de piele crem, cu mana drepata peste spatarul ei si picioarele usor departate.
Purta un tricou alb, peste el o jacheta din piele neagra si o pereche de pantaloni din aceeasi culoare. Semana cu un motociclist din filmele cu baieti rai. Dupa ce ii inmanasem doza ei de suc, mi-am aranjat ochelarii, privind in aceeazi directie ci ea.
-Ce vrei sa spui? intrebasem eu, nedumerit.
-Sa fim seriosi. Sunt o actrita. Cunosc atunci cand cineva incearca sa isi puna talentele in fata adevaratei personalitati. El nu e sincer acum. uite-te la...
-Zambetul lui e atat de fals, am intervenit eu, dupa ce l-am privit bine.
-Exact asta voiam sa spun. Dar eu o spun din punctul de vedere al unui artist... tu il cunosti cu adevarat, Tyler. Si pun pariu ca mai poti observa inca ceva...
-Ochii ii reflecta mereu starea de spirit. Par atat de...
-Tristi? Stersi? Dezamagiti?
Am oftat adanc, lasandu-mi capul in palme, iar dupa un scurt timp imi ridicasem chipul pentru a-mi privi sora care isi asezase mana pe umarul meu.
-Crezi ca e asa din cauza mea?
Buzele ei se stransera cu regret, apoi mi-a zambit nevinovata ca un copil.
-Mai mult ca sigur, puiule.
-Multumesc surioara. Ma simt extraordinar, i-am spus eu, zambindu-i ironic.
-Tyler, de ce sa te mint? Priveste-l! E jalnic! spuse ea, indicand cu ambele maini spre televizor, miscandu-le inainte si inapoi agitata.
-Dar nu stiu ce sa ii spun dupa tot ce s-a intamplat intre noi.
-Cum dracu sa nu stii?! Dumnzezeule, Tyler! Ce s-a intamplat nu aduce sfarsitul lumii pentru niciunul din voi! Se rasti ea, devenind nervoasa.
-Dar poate fi sfarsitul carierei lui. Si nu numai a lui. Ce vor zice fanii tai despre iubitul tau care se intalneste cu fratele tau? Parca vad "Kyan Lawson o inseala pe Samantha Kannes tocmai cu fratele ei gay, tocilar". E o imagine groaznica. Tu stii mai bine decat mine ce riscuri vor fi daca se afla asta. Iar pe el nu il intereseaza.
Ea isi puse mainile in solduri si se incruntase nervoasa.
-Poftim? Tu iti faci griji pentru carierele noastre? Ale noastre?! Tyler Kannes, te voi pelzni intr-un stil care iti va muta ochii la spate! Kyan e baiat mare... din toate punctele de vedere. Si nu imi vine sa cred ca ii dau dreptate, dar logic ca nu ii pasa! Nici mie nu imi pasa. Am fost putin socata prima oara cand am aflat ca v-ati sarutat... Dar nu am dreptul sa iti spun cum sa iti alegi sentimentele pentru persoanele din jurul tau. Ai dreptul sa iubesti pe cine vrei, iar eu nu as putea sa obiectez. Pe langa asta, cine are dreptul, inafara de tine? Parerea altora e total neimportanta. Ceea ce conteaza e ca tu sa fii fericit cu decizia pe care o iei.
Ma apucase cu ambele maini de umeri, indemnandu-ma sa o privesc in ochi.
-Carierele noastre nu vor fi afectate cu absolut nimic. Dar lasand asta deoparte, nu poate fii vorba numai despre niste cariere nenorocite. Mai e ceva. Spune-mi.
-Sam... I-am spus si lui ca oamenii vorbesc vrute si nevrute...
-Iar eu ti-am spus ca nu conteaza ceea ce zic ei despre tine! Orice ar fi, tu trebuie sa fii multumit cu tine insuti sau te vei simti mizerabil toata viata.
-Ah, de ce tot timpul aduci argumente atat de bune? La naiba. Pe ale lui Kyan puteam sa le neg... gaseam o cale, dar tu esti in stare sa imi sucesti gatul daca o voi face.
-Esti fratiorul meu si te cunosc. Ai spune "Dar o astfel de cariera nu merita sa fie pusa in pericol de o persoana ca mine." Ei bine, pe naiba nu! O astfel de cariera merita sa fie chiar si uitata si aruncata departe pentru o persoana ca tine. Pentru ca tu meriti.
-A vrut sa isi anuleze contractele in vacanta aceea in Hawaii...
-Vezi? Inseamna ca e de acord cu mine! La dracu! Voiam sa fiu originala in privinta carierei, dar cretinul ala mi-a luat-o inainte si pe deasupra a si pus-o in aplicare.
-L-am oprit inainte de a o duce la bun sfarsit. Pentru ca exact acela era lucrul care ma ingrijora. De aceea...
-La naiba, Tyler! nici daca iti demonstreaza ca si-ar da dracului cariera pentru tine, nu te intereseaza!
-Tocmai pentru ca ma intereseaza nu vreau sa si-o puna in pericol!
-Asta e treaba lui!
-De ce, daca e din vina mea?
-Pentru ca el te vrea, asa ca are dreptul sa isi sacrifice si viata pentru tine daca asta doreste! In plus, ti-am spus ca nu are ce sa se intample cu cariera lui!
Nu am realizat cand incepuseram sa strigam unul la celalalt. Ea isi luase mainile de pe umerii mei, ridicandu-se in picioare si oftand.
-Stii ce? am sa ii tin partea idiotului de Lawson pentru ca tu ajungi sa fii mai rau decat el. Nu imi vine sa cred ca spun asta, dar daca ai de gand sa imi asculti vreun sfat, atunci sa ma lasi sa iti vorbesc, bine? Altfel vad ca te doare in cot si imi racesc gura degeaba pentru ca esti prea incapatanat! Mai bine te las sa descoperi singur, asa cum am facut si eu. Sa aflii cum e sa pierzi pentru totdeauna persoana pe care o vrei langa tine mereu!
Sora mea a iesit cu pasi mari din living, anuntand ca avea sa iasa la o plimbare, iar eu mi-am lasat capul in maini, inchizandu-mi ochii strans, incercand sa nu injur din cauza primei dati din ultimii doi ani in care am suparat-o pe sora mea. Ultima data s-a intamplat pentru ca o mintisem in legatura cu o nota proasta pe care am luat-o la scoala. Totusi, atunci nu se suparase din cauza notei in sine, si pentru ca m-am gandit ca lucrul acela atat de nesemnificativ ar fi putut sa o supere si ca nu am avut incredere in ea pentru a-i spune.
Am oftat, apoi mi-am ridicat privirea spre ecranul televizorului. Kyan raspundea la o multitudine de intrebari despre cariera si viata sa, iar eu stiam absolut totul, sau chiar mai mult. Ma simteam norocos cand auzeam ca nu spunea totul asa cum imi relatase si mie si incepusem sa zambesc discret in coltul gurii.
Totusi ii voiam zambetul si ochii aceia superbi, albastri. Arata atat de bine in fata camerelor, care parca il iubeau si cand arunca unul din acele zambete false... insa el nu era asa. Kyan cel adevarat s-a aratat in acele zile petrecute doar cu mine. Acele zile frumoase in care sa simtisem extraordinar pe plaja Hawaiului, iar el zambea cum stia mai frumos, numai pentru privirea mea.
Dumnezeule cat de frumos era... Parca si razele soarelui il iubeau cand il intalneau pe nisipul cald al plajei. Ele ii invaluiau trupul cu o dorinta imensa de a-i atinge pielea exotica intinsa pe fiecare muschi in parte, parul lui blond inchis, ciufulit si usor tepos, apoi pleoapele lasate peste ochii albastri care le puteau face in ciuda celor sapte minuni ale lumii. Iar chipul lui... apartinea unui zeu, la fel ca si vocea sa. Tonul sau calm te linistea, iar o soapta doritoare iti putea topi pana si oasele, in timp ce iti facea sangele sa clocoteasca. Chiar si atunci cand era enervat sau striga, inca suna frumos pentru urechile mele.
Am scos un sunet ca un tipat scurt, nervos, apoi m-am lasat pe spate, tolanindu-ma pe suprafata moale care in acel moment mi se parea foarte incomoda, probabil si din cauza inconfortului meu moral.
-Va multumim domnule Lawson pentru timpul acordat. In continuare...
Acele cuvinte pe care le auzisem la televizor mi-au atras atentia, deoarece insemna ca interviul luase sfarsit. M-am decis sa il sun, sa il invit acasa la mine si sa ii vorbesc, insa inainte de a face acel lucru, aveam nevoie urgenta de un dus.
Am fugit spre baie, scotandu-mi hainele si aruncandu-le in cosul pentru rufe de indata ce am intrat pe usa incaperii acoperite cu gresie si faianta alba.

Picaturile calde de apa se loveau de peretii transparenti ai cabinei de dus, iar mie imi rasfatau trupul usor incordat si agitat.
Gandindu-ma pentru o clipa la la tot ceea ce vorbisem cu Samantha, realizasem ca ultimele cuvinte pe care mi le-a spus, nu le-am analizat absolut de loc. A spus sa simt aceea ce a simtit si ea.
Mi s-a strans brusc inima atunci cand in cap imi aparuse o idee care imi parea destul de logica acolo unde era plasata.
M-am sprijinit cu mana stanga de geamul transparent al cabinei, in timp ce dreapta mi-o asezasem pe buze, muscandu-mi pielea.
-Il iubeste pe Kyan... am soptit eu doar pentru mine, ramanand nemiscat cateva clipe. Totul mi se parea logic. Ea niciodata nu s-a mai plans de niciun alt barbat, iar pentru ca el nu o placea, nici ea nu incerca sa il placa. Totusi poate se indragostise de el. De aceea se planse si de faptul ca el nu i-a spus nimic dragut in pat. Ea putea avea pe cine dorea. Poate ca il dorea pe el si ascundea asta de mine pentru ca ar renunta la orice ar avea pentru a ma stii fericit.
Mi-am pus ambele maini in cap, strangand in pumni parul ud si lasandu-mi trupul sa tremure sub ploaia calda ce mi se scurgea pe piele.
-Ce Dumnezeu fac? m-am intrebat din nou pe mine, strangand suvite blonde si ude intre degete si inchizandu-mi ochii strans in incercarea de a nu permite sa cada lacrimile care incepusera sa se stranga in colturile ochilor mei.
Imi simteam inima stransa de o gheara care voia sa o sfasie in totalitate. Iar odata cu ea... si pe mine.
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de MiraA - 20-01-2011, 12:35 AM
RE: Scaldare in dorinta[*YAOI*] - de Sasha. - 26-02-2011, 11:03 PM
RE: Scăldare în dorinţă[*YAOI*] - de .ℓυ¢кy.sтαя. - 27-03-2011, 01:58 PM
RE: Scăldare în dorinţă[*YAOI*] - de Yaoi Queen - 31-03-2011, 05:07 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Rain - 11-03-2012, 11:48 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 12-03-2012, 12:26 AM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 12-03-2012, 06:14 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de hiimera - 18-03-2012, 10:11 PM
RE: Scăldare în dorinţă - de Kimera - 23-03-2012, 04:46 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)