Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Portocaliu

#1
Paaaai imi place sa fotografiez . Doar atat cred ca este necesar sa spun . Deci :

1 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...ie1355.jpg

2 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...0_1138.jpg

3 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...C00540.jpg

4 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...C00912.jpg

5 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...C00911.jpg

Cam atat . Mai am dar nu mai pun . Cred ca sunt de ajuns astea 106
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Păi, tu ai nişte idei bune privind unghiurile şi subiectele pozelor, dar nu te prea ajută instrumentele. Adică (virgulă) camera de fotografiat. Calitatea cam lasă de dorit şi asta nu e prea bine, dar ştiu că nu mulţi au camere profesionale şi nu o să mă leg prea mult de asta.
Prima poză nu e foarte clară şi asta îi scade mult din frumuseţe, ca să zic aşa. Dacă pisica s-ar fi văzut mai clar, poza ar fi ok, dar aşa, e doar ceva făcut la repezeală.

La a doua poză mă deranjează unghiul din care e făcută poza. E prea simplă, iar pisica nu e încadrată bine. Când mai pozezi chestii obişnuite, cum e pisica asta, încearcă să găseşti un unghi mai interesant, sau să o pui într-o poziţie mai specială (pe pisică) ca să îi dai ceva special. Din nou calitatea lasă de dorit şi luminozitatea nu e foarte bună; pisica e subiectul central, dar partea cea mai luminată e partea din stânga a fotografiei, care nu prezintă interes.

A treia poză e drăguţă, îmi place ideea şi unghiul din care ai pozat, dar nu şi fundalul. Contrastul e slab şi culorile nu ies în evidenţă, iar calitatea mă face să cred că e făcută cu telefonul mobil. Dacă ai o cameră de fotografiat digitală, poţi folosi opţiunea macro, ca să focalizezi subiectul, ar arăta mai bine.

Următoarele două poze sunt foarte faine, ca şi idee. Nu mai e un subiect obişnuit, gen pisică sau alt animal. Se vede că ai încercat un macro pe acolo, dar focalizarea nu e prea reuşită. Nici luminozitatea nu e foarte bună.

Ce sfaturi am eu pentru tine:
* Când vrei să focalizezi ceva, foloseşte un macro sau un super macro (dacă faci pozele cu telefonul nu prea ai opţiunile astea, dar fie) şi încearcă de mai multe ori. Pozele bune nu ies din prima, încearcă mai multe variante până să postezi ceva aici.
* Luminozitatea e foarte importantă iar blitzurile încorporate nu foarte capabile să redea lumina naturală, deci ai putea să oui o veioză pe obiectul pe care vrei să-l pozezi, sau îl tragi mai la lumină.
* Poţi modifica contrastul sau claritatea unei poze în photoshop. Până şi photoscape-ul poate să mai retuşeze o poză. Vor arăta mult mai bine şi nimeni nu o să considere asta manipulare sau mai ştiu eu ce.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#3
Multumesc de comentariu , Unia . Si toate acele poze sunt facute cu telefonul mobil . De curand mi - am cumparat aparat foto 5 .

Deci :

1 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...C00932.jpg

2 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...C00649.jpg

3 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...C01864.jpg

4 . http://i1111.photobucket.com/albums/h479...C01858.jpg

Pozele asta sunt facute cu aparatul foto 5 .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Măi, kidule, tu ai ceva idei despre fotografie, dar ideile tale tind spre banal. Ce aparat folosești ? Încearcă să mai umbli la setări, poate găsești niște contraste mai ok and stuff ( sau poți să te joci la culori în photoshop ). Cum a zis și Unia, try some Macro. Ar putea ieși niște poze mai ok. O să comentez doar ultimul post, nu prea sunt în starea necesară de comentarii lungi, dar sper să te ajut.

Prima poză : Uite, despre asta vorbeam. Conceptul ar fi fost bun dacă poza ar fi avut un unghi diferit și poate chiar niște culori mai ok. Este cam întunecată, try to bright it. Așa, cred că ar fi arătat mai bine fără metalul ăla. Ai grijă cum pică umbra ta peste poză. Nu e bine.

A doua poză : Almost good for me. Dacă prindeai doar reflexia fetei, fără bustul ei, ar fi fost perfect. Conceptul chiar îmi place, deși cred că mergea un alt unghi, nu știu. Totuși, poza chiar îmi place, good work, kid.

A treia și a patra poză : Asta e banal. Scuze, dar din niște cereale și o lingură nu faci o poză. First of all, sunt prea întunecate. Poate ar fi fost mai ok luate din alt unghi, deși nu știu ce ar fi putut salva pozele acestea. Nu au un concept clar și lumina e fail.

Deci, ca o concluzie, mai ai de lucrat. Ai câteva idei bune, dar trebuie să le pui în valoare, nu doar să le ții acolo. Încearcă să faci pozele din mai multe unghiuri, până îți place ce a ieșit. De asemenea, cum am mai zis, try photoshop for colours.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#5
Ok, cum am promis sunt aici. Revin eu putin mai tarziu cu un edit. Promit.
Scuze ca ai asteptat atat, dar acum am scapat de ce treaba aveam 21 Ok, deci edit :
Imi plac mult pozele. Imi place unghiul din care le faci, dar poate la altele ar merge sa schimbi putin unghiul de pozare, ar arata mai bine unele pozate din alt unghi. Sunt destul de bine focalizate, dar cum am spus daca schimbi unghiul la unele e mai bine. Luminozitatea e foarte buna, felicitari. So, eu iti urez bafta in continuare si sa mai pui poze. >:d<
[Imagine: j5atg3.png]


#6
După o lungă perioadă ce idioţenia mea de USB de la aparatul foto nu mi.a mers am revenit cu nişte fotografii şi folosesc un Sony DSC-T90 de 12.1 Mega pixeli T_T. Deci:

1. Nu este o poză reuşită dar fie .
2. Asta este făcută într.o seară cu nişte pudră, un tub de roşu, un carton şi nişte lac de unghii o.o.
3. Acelaşi lucru ca mai sus doar că fără celălalte lucruşoare
4. Banca de la biologie :))
[Imagine: Jun0xCa.png]

#7
....Buna sunt nou pe site , dar am niste sfaturi , cum au zis si colegi mei de internet de mai sus ,, tu ai ceva idei'' dar nu sti sa le pui in aplicare , ultimele poze sunt ok cel putin 2 si 3 sunt geniale dar incearca sa fie ceva mai abstract daca te axezi pe aces lucru . Care e faza cu banca ? , nu are nici o logica! nu vreau sa fiu rau ,dar nu are nimic special nu ma impresioneaza , e o banca oarecare chiar daca era desenata sau plina de guma nu ma fascina , toti am dat de banici murdare . Daca te pasioneaza fotografia , sugerez niste ore de fotografie sau indicati de la oameni mai bine invatati in acest domeniu ( cauti pe internet ) , dar incearca sa lucrezi cu lumina si sa o pui in contrast cu tot ce se poate , mai nou poti folosi si photoshop elements , este gratis si practic .

Mult respect si bafta la poze 3

Edit Nya : Învață să vorbești corect limba română și apoi vino cu critica. Ține`ți părerile legate de camere deoparte, dacă nu ești în stare să vorbești adecvat ( mă refer la cuvântul atribuit aparatului lui Zuzu ).

#8
Pai ieri, respectiv aseara am stat cu o mica chestie care are dero mov in ea ( lichid ), cu un ac si niste role taiate de epilat si le-am fotografiat pana mi-a venit rau. Astea mi se par cele mai reusite o.o :

1. Foarfeca si niste monede, sunt la sfarsit cand rolele au ajuns in dero -.-
2. Mica chestiuta dupa ce am intepat-o de zece ori
3. Ah, cam acelasi lucru
4. La inceputul inceputurilor, cand doar intepasem chestiuta 21

Edit: Si eu te iubesc, Kayla ;x
[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
Se putea să comentez eu la timp? Nu, nu se putea. Oook, deci sunt ultima, ăgain. Nu o să iau pozele pe rând, doar n'am înnebunit de tot.
Căpşorul tău e plin de idei, unele bune, unele mai puţin bune. Exceptând cerealele, pozele arată chiar bine. [Nu discriminăm cerealele, şi ele arată bine, doar că nu e ceva interesant, extravagant, ieşit din comun.]
Cum am spus şi mai sus, ai idei şi nu sunt rele deloc. Doar că uneori exagerezi, trebuie să pozezi tu o chestie din 10 unghiuri diferite, în 7 poziţii şi să ne arăţi toate variantele. Fac referire la chestia plină cu lichid mov. Ne'ai arătat pe etape, înainte, în timp ce şi după ce ai înţepat'o. Mai lipsea să le pui în ordine cronologică şi ieşea un ghid despre "Cum să înţepi o chestie plină cu lichid mov".

Calitatea pozelor e bună, chiar şi a celora pe care ai specificat că le'ai făcut cu telefonul. Unghiul din care faci poza, am zis e bun, dar alege un singur unghi. De ce nu umblii puţin la ele? Să le modifici contrastul, culorile?

Sper că nu te'au supărat remarcile pe care le'am făcut. Nu am spus nimic din răutate şi ştii asta.21

Aşteptăm alte poze. Good luck! xD

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#10
În mare ai nişte idei drăguţe, iar aparatul îţi permite close-up, dar chiar ar trebui să pozezi şi altceva. O foarfecă nu stârneşte curiozitatea. Natură, muzică te poţi lega de orice dintre miile de categorii şi încearcă ceva nou. Poţi să fotografiezi chiar şi cereale într - un bol colorat pe o masă undeva lângă o fereastră chiar şi lumina solară să deschidă şi să învioreze imaginea.

Sunt multe lucruri, dar asta ţine şi de imaginaţia persoanei respective, însă tehnic vorbind este singurul lucru la care îţi putem da sfaturi. De altfel să ştii că şi la tehnic mai ai nevoie să îmbunătăţeşti. Luminozitatea nu e una întodeauna chiar bună şi mai trebuie lucrat. dacă stai la întuneric e foarte naşpa la fel cum e să stai şi la lumină artificială daia blondă. [ serios vorbesc ]

Îţi trebuie lumină naturală şi cât mai multă inspiraţie.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)