Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Shawshank Redemption

#1
[Imagine: shaw.jpg]

Filmul se află pe primul loc în Top 250 IMDb, nominalizat la 7 Oscaruri, alte 12 premii şi 13 nominalizări. Au jucat actori mari, ca Tim Robbins şi Morgan Freeman.
E genul de film care-ţi va răspunde la toate întrebările la sfârşit. Tratează probleme psihologice, dar în primul rând, izbăvirea, frica şi prietenia.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#2
Nu a postat nimeni la filmul ăsta? 13
A ieşit chiar o capodoperă şi îşi merită poziţia pe locul întâi.
Actorii s-au potrivit perfect cu rolurile lor. Ştiu ca până şi profa de engleză ne-a recomandat filmul ăsta. Cum ai spus si tu, "Tratează probleme psihologice, dar în primul rând, izbăvirea, frica şi prietenia. ". S-a dat si pe protv cu titlul "Inchisoarea Ingerilor". Chiar mi-a placut. Si va spun ca merita vazut 10.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#3
Ca o paranteza, am impresia ca Morgan Freeman s-a nascut la 50 de ani.

L-am vazut de cel putin 3 ori[nu in mod voit, sa zic asa] si nu m-a plictisit deloc, foarte multe scene grozave, schimb de replici bun, nu se pierde si nu exagereaza. Il recomand.
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

#4
L-am vizionat, si am ramas surprins in mod placut, deoarece in prealabil urmarisem toate seriile "Prison Break" si am realizat ca "The Shawshank Redemption" a fost baza pentru creearea serialului.
Filmul nu face cinste nici lui Tim Robbins si nici lui Morgan Freeman, in sensul in care ambii au jucat roluri mult mai importante ca acesta insa povestea filmului a fost cea care a captivat multimea. Personajul meu favorit a fost Red, m-a captivat prin inteligenta si spontaneitatea de care dadea dovada. A stiut sa se comport si sa faca decizii imoprtante si mai ales a stiut cum sa ia in considerare ceea ce gandeau ceilalti, aici ma refer la interviurile ce s faceau odata la un numar de ani pentru a iesi din inchisoare. Intradevar isi merita nota de pe IMDB si este perfect de urmarit sambata seara atunci cand ploua si nu ai altceva de facut.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#5




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)