Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shiha's gfx~

#5
Duduie, te ambitionezi degeaba.
"Le fac în Photoscape pentru că aşa mi se pare mai indicat pentru un gfx'er."
^^ Dear, un grafician foloseşte programe de calitate dacă vrea să i se aprecieze munca pe deplin. Tot ce face photoscape-ul e să deformeze imaginile aiurea şi poate încă două trei chichiţe pe acolo.
Bine, poate că tu urăşti photoshop-ul pentru că toată lumea zice că e "mişto", însă te-ai sinchisit măcar să îl descarci de pe internet şi să intri în el să vezi "Mă, butonul asta ce face? Funcţia asta cu ce mă ajută?" ? Pentru că aşa poţi mult şi bine să comentezi dacă nu l-ai încercat până acum. Sa~u, dacă l-ai încercat dar te-ai dat bătută pentru că ţi s-a părut mult prea complicat în comparaţie cu photoscape-ul cu care erai mata obişnuită.
Şi photoshop-ul nu are doar "nişte efecte" o.o Ai văzut măcar ce poate să facă un grafician talentat în photoshop? Photoshop-ul nu înseamnă doar semnături şi avatare. În photoshop practic poţi să corectezi aproape orice fotografie care are o bază bună. Se poate schimba culoarea ochilor/ a părului/ a hainelor, de asemenea se poate aplica machiaj digital, se pot modela nasul, forma corpului etc. Se fac tot felul de wallpapere, blog templates, mai nou înlocuieşte destul de bine programele 3d pentru text şamd. Să nu mai zic de toate imaginile pe care le poţi manipula după bunul plac.
Tu chiar crezi că doar oamenii leneşi se avântă să folosească PS-ul? Nu scumpo, poţi să stai ore, chiar mai mult la o lucrare.
Laude degeaba? Hă, am trăit să o văd şi pe asta. Munceşti foarte mult şi e destul de greu să înveţi toate comezile programului [ care nu constă în alea câteva efecte menţionate de tine^^ ].
Nu vreau să fiu rea, dar compară lucrările făcute de cineva în photoscape cu anumite sig-uri sau orice altceva lucrat în ps. Nici măcar nu se compară ..
Revenind la lucrările tale, sunt destul de simple iar calitatea imaginilor nu e una excepţională. Oricum mai mult de atât nu poţi face în photoscape, deci e relativ bine. Dar ia încearcă să îţi iei PS şi să te uiţi peste nişte tutoriale. Şi te ro~g, nu mai deforma imaginile T__T.
Cam atât, sper că nu te-a deranjat comentariul meu, dacă da se rezolvă prin PM. Repet, nici eu nu sunt expertă, dar încearcă să înveţi mai multe despre un lucru înainte să arunci vorbe în vânt.

Andorien.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy




Răspunsuri în acest subiect
Shiha's gfx~ - de Ichigo. - 25-12-2010, 12:44 PM
RE: Shiha's gfx~ - de Icsdeee. - 25-12-2010, 12:47 PM
RE: Shiha's gfx~ - de Me†al. - 25-12-2010, 03:50 PM
RE: Shiha's gfx~ - de roxycamy - 01-01-2011, 08:50 PM
RE: Shiha's gfx~ - de History - 02-01-2011, 05:36 PM
RE: Shiha's gfx~ - de Sayonara - 04-01-2011, 12:08 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)