Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

yaoi maniac vs Frozen Soul

#3
Din cauza ca nu am mai avut timp de scris o lucrare am luat una facuta mai de mult (saptamana trecuta) din cauza ca n-am vrut s-o dezamgesc pe F. Soul. Sper sa va spuneti parerea sincera si voturile neargumentate nu o sa fie luate in calcult, sa va fie clar.

Doar un om...

Dezamăgirea, frica, tristeţea, furia, ura, bucuria, emoţionarea, sunt doar sentimente ce ţin de un biet muritor ce visează la imposibil, la lucruri ireale, că pot atinge cu degetele planetele de sus, că pot zbura sper infinit, că pot smulge firul ce leagă două persoane ca şi pe firul de iarbă.

Ce înseamnă a fii om?
Un contur de speranţe, cu ochii lucitori, plini de dorinţă, cu mâini şi picioare ce le folosesc doar în scopuri propi, cu un creier pe care jumătate din inteligenţă nu o folosesc.

Cum e să trăieşti ca un simplu muritor?
Să duci povara altora, să dai vina pe alţi pentru greselile făcute de tine, să nu îţi asumi responsabilitatea pentru faptele deja făcute, să crezi în acel cuvânt " O să ai un viitor " care în zilele acestea se spune prea des şi deja devine făra sens.
Un om ce crede în onoare, fericire, libertate, prietenie şi încredere poate de multe ori s-au gândit ce înseamnă cu adevărat.

Ce înseamnă onoarea din punctul meu de vedere ?
Atunci cănd îţi păstrezi şi ultimul gram de demnitate într-un scop nobil sau mai puţin nobil.

Ce înseamna fericirea din punctul meu de vedere ?
Un sentiment pe moment, ce este trecător ca şi frumuseţea. Fericirea este acel elixir ce toţi l-am avut odată pe buze, ne bucuram de el, îl savuram, dar niciodata nu întelegeam de ce el ne colorează o parte din inima noastră.

Ce înseamnă libertatea din punctul meu de vedere ?
Când nu mai depinzi de alţii şi te laşi pe mâna soarte-i. Cănd nu mai ai nevoie de ceilalţi pentru aţi duce la bun-sfârşit lucrurile pe care ţi le-ai promis. Când nu mai eşti în lesa altuia ci eşti propiul tău stăpân până când cineva te v-a doborî şi îţi vei dori să nu ţi se fi permis orice.
Ce înseamnă prietenia din punctul meu de vedere ?

Acel lucru de care noi ne folosim pentru a nu înnebuni în singurătate. Un prieten cu care vorbim şi de cele mai multe ori îi împărtăşim secretele, povestim despre lucrurile noi sau lucrurile pe care le avem în comun. Un prieten ce nu durează mult, ce te poate juca pe degete, ce este pe interes, pentru a obţine cea ce vrea sau cea ce nu are, ce iti va spune într-o zi " La revedere! " fară să îi fi păsat de sentimentele tale, amintirile avute împreună şi poate şi acele cuvinte... " Te iubesc! ".
Ce înseamnă încrederea din punctul meu de vedere ?

Când te bazezi pe o persoană şi îi mărturiseşti orice şi oricând ştiind că el sau ea va avea gura pecetluită cu lacătul încrederi depline.
Asta-i arta de a fi un simplu om. O artă ce e din vechi-străbuni şi care încă nu s-a pierdut pe drumul îngust şi lung al vieţii.

De ce mulţi se pierd în dorinţe puerile neştiind că viaţa din realitate mereu îi va lovi oriunde şi oricând ?
Pentru că aşa suntem noi. Trăim în propia noastră lume, ne naştem fără vrun scop şi dupa aceea ne izolăm de tot ce poate să ne facă rău şi uităm că trăim doar hrănidu-ne din visuri. Totul pare uşor până vezi că te devorezi singur, câte un pic azi, câte un pic mâine şi tot aşa, iar când ieşi din acea lume totul te loveşte, sentimente negative, dezamăgiri, lucruri ce îţi fac ochii umezi, peormă începi să nu mai poţi continua, să cedezi ca o frunză pierdută-n într-un val al uitări. Noi doar încercăm să nu înfruntăm greutăţiile, obstacolele ce le aveam în drum, ori înaintăm ori ne oprim şi încercăm altădată, din nou şi din nou, neştiind că nu mai avem şanşe dacă am ignorat-o pe prima.
Asta înseamnă a fi un om. O lungă poveste cu un sfârşit fericit.



Imi pare rau pentru marimea lui, dar nu credeam ca o sa postez asta, era facuta doar ca n-aveam ce face. Anyway, noroc tattiiii!!
Start vot!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Răspunsuri în acest subiect
yaoi maniac vs Frozen Soul - de yaoi maniac - 19-12-2010, 12:42 PM
RE: yaoi maniac vs Frazen Soul - de Kayla. - 19-12-2010, 07:31 PM
RE: yaoi maniac vs Frazen Soul - de yaoi maniac - 20-12-2010, 03:03 PM
RE: yaoi maniac vs Frozen Soul - de SnowFlake. - 27-12-2010, 04:57 PM
RE: yaoi maniac vs Frozen Soul - de Daria - 27-12-2010, 05:08 PM
RE: yaoi maniac vs Frozen Soul - de yaoi maniac - 28-12-2010, 01:58 PM
RE: yaoi maniac vs Frozen Soul - de Ana - 14-12-2011, 09:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frozen Soul vs Bitter Death Kayla. 7 6.446 14-12-2011, 09:09 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Yaoi maniac vs Frozen Soul yaoi maniac 13 8.082 25-12-2010, 10:12 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Bitter Death vs Frozen Soul Kayla. 7 4.891 25-12-2010, 09:43 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Frozen Soul vs Nami Kayla. 7 4.951 13-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  BLforever vs Frozen Soul Kayla. 0 2.218 14-11-2010, 08:12 PM
Ultimul răspuns: Kayla.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)