Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#51
Capitolul 27


Dupa un dus cu adevarat fierbinte, eu si Romeo am iesit din baie, pregatindu-ne pentru o zi in oras si cumparaturi. De fapt eu mergeam la cumparaturi si el la plimbare, dar nu erau niste cumparaturi obisnuit. Erau unele speciale, pe masura mea si puterea mea. Imi iau pe mine o pereche de blugi negri, largi, un maiou si la gat o curelusa cu tinte. Dupa ce imi fac parul si ma machiez, ies cu brunetul meu din apartament, dar nu inainte de a lua un rucsac si a incuia usa de la intrare. Cand iesim in strada, vru sa se indrepte spre piata San Marco, dar l-am apucat de mana si l-am tras dupa mine spre cartierele marginase ale Venetiei, unde i-am spus ca trebuie sa ne pregatim, fiindca dupa ultima noastra isprava, sigur Anubis si Luminor sunt pe urmele noastre mai ceva ca F.B.I.-ul dupa Hannibal Lecter, vestitul criminal. Cand auzi asta, ofta si imi pleca chipul, cea ce ma facu sa il sarut usor pe buze pentru al binedispune si am reusit.
In timp ce ne inaintam prin cartierele famane ale orasului venetian, auzim cum cineva ne striga si ne-am intors sa il vedem pe Shin cum alerga spre noi. Cand ajunse in dreptul nostru, spuse ca diseara e Halloween-ul si tata va veni pe pamant alaturi de mama si de Riper pentru ai nimici pe cei din familia regala. Cand aud asta, pe fata aparu un zambet sadic si in suflet incolti floarea razbunarii, ce cerea sangele celor doi capi ai familiei, pentru Kiro. Am pornit spre un depozit vechi de lemn, unde urma sa imi fac rost de cele trebuinta, fiindca puterile mele nu era indeajuns pentru aceasta misiune si mai trebuia sustinere pe langa. Intram in depozit si ne indreptam spre o usa ascunsa, nebagand in seama pe oamenii care lucrau acolo, dar nici ei pe noi.
- Buna Loren, spun eu, intrand pe acea usa si dau mana cu un tip, de varsta mea, dar avea mai mult de atat.
Cand intra Romeo in camera, roscatul - Loren - sasai la ingerul meu, dar ii raspunse rapid, venind in fata mea, punandu-se in pozitie de atac, pentru a ma apara, in caz ca celalalt vampir m-ar ataca. Eu si Shin incepem sa radem amuzati de cei doi, care se uitau la noi ca la farfuriile alea zburatoare, ce le arata pe la stiri sau ceva de genu.
- Scumpule calmeaza-te. El este unul de al nostru, ii soptesc dhampir-ului in ureche si pupandu-l usor pe gat.
- Dar e vampir si vampiri nu pot veni in Venetia...
- Daca sunt creati aici, nu au nici o problema sa se perindeje prin oras. Sunt vreo douazeci de vampiri venetieni in oras si aia sunt sub conducerea mea. Eu am peste cinci mii de ani si sunt in acest oras, decat l-au construit romani pentru prima data si apoi au urmat si restul de cotropitori. La inceput am fost vreo suta, dar au fugit si Anubis i-a capturat, pentru ai diseca sa vada de ce ei pot sa treaca peste ape si ceilalti nu pot, ii explica roscatul rabdator incerului meu intunecat din brate.
- Si care e raspunsul? Intreba Romeo curios.
- Usor. O data ce esti transformat pe mare sau intr-un tinut mlastinos, poti sa treci peste apa, dar nu si prin apa, ca atunci te ineci, asta numai daca te-ai transformat in apa, ii raspund eu in locul lui si brunetul isi puse capul pe pieptul meu.
- Oki, sa lasam prostiile astea la o parte si da-ne pentru ce am venit si daca vom supravietui dupa noaptea ce o sa treaca, puteti sa vorbiti o eternitate intreaga, asta daca fratemiu nu are niste ganduri cu Romeo, se baga ca musca in rahat, Shin si ridica pervers din sprancene spre Loren.
Uitasem sa mentionez ca Shin si Loren erau impreuna de o mie de ani si inca se iubeau la nebunie, dar aveau o relatie libera, permitandu-i fiecaruia sa se culce cu cine vrea si sa faca ce vrea. Roscatul ii arunca un sarut aerian si apoi ne puse pe o masa de bucatarie o cutie intreaga cu cutii mai mici in ea, care contineau gloante cu lemn, pistoale automate si cu laser, katane, lanturi, tarusuri, pumnale, shuriken-uri si multe alte arme albe. Ne mai dadu la fiecare cate un machet invelit in hartie de cadouri, neagra cu picaturi de sange si lilieci. Chicotesc la vederea invelisului, dandu-mi seama ca mama l-a ales si le-a impachetat sau era tata cu asta? Ma rog, unul dintre ei le placea acest tip de hartie pentru cadouri, fiindca de Halloween, de Craciun si de Paste, primeam cadouri impachetate asa, aduse de Riper.
Eu bag totul in rucsac si il iau pe iubitul meu de manuta si plecam de acolo, lasandu-l pe blond cu roscovanul sau iubit si nemuritor. Trebuia sa il hranesc pe tanaru, sa vad cum e vremea, sa imi pregatesc jucariile si multe altele. Mergeam spre apartament, cu pas vioi, in timp ce ne mai sarutam din cand in cand, nepasand ca se uita lumea la noi ca la exponatele de la muzeu. Ajuns la apartament, intram in el si eu ma duc in camera, dandu-mi jos maioul si curelusa. Ii chem pe Romeo la mine si il sarut apasat pe buze, strecurandu-mi limba in gura lui si invitandu-i limba la joaca. Ma apuca de talie, lipindu-ma de el si incepu sa se frece de mine, facandu-ma sa ma desprind din sarut, sa imi dau capul pe spate si sa gem de placere. Incepu sa ma sarute pe gat, apoi ma musca, facandu-ma sa imi dau tot aerul din plamani afara. Simt cum sangele meu ii ajungea in gura hranindu-l. Dupa putin timp imi dadu drumul, lingand cele doua orifici pentru a opri sangerarea.
- Vezi ce ai primit de la mama si probeaza, apoi vi la mine, spun, sarutandu-l pe buze si pe urma trimitandu-l in camera sa, dandu-i una in joaca la fundul ala sexy si bombat.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 23-04-2011, 05:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.187 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.821 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.390 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)