Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#41
Capitolul 21


Ma uitam calm la tortura aplicata de Anubis fiului sau. Puteam sa fac pariu pe oricat, ca va avea semnele pana se va hrani, apoi va avea din nou jucarie cu care sa se joace pe la dosul baietilor. Aud un pss si ma uit la Shin, care ma instiinta ca e timpul sa ne luam talpasita de aici. Cat timp a dormit, a instiintat-o pe mama cu cele petrecute aici si ea a spus, ca ne va astepta in fata vilei, pregatita sa ne ia cu ea in Iad, pana ne vom reface, mai ales Romeo si fratele meu.
- Romeo, ai incredere in mine? Il intreb, in timp ce il mangaiam pe spate.
- Cu toata viata mea, imi raspunse in sopata, strangandu-ma si mai tare in brate.
- Bun, sterge o parte din tamaie, incat sa pot trece, ii spun.
Baiatul facu intocmai cum l-am rugat. Atunci l-am intors brusc in fata si i-am pus mana in gatul sau si cu cealata, tineam pironul indreptam spre inima lui.
- Elibereaza-l pe Shin sau iti ucid pretisonul fiu! Tip, atregand atentia asupra noastra.
Anubis ingheta de frica, cand am iesit cu iubitul meu din cercul de tamaie si faceam pasi in lateral, pana la fratemiu. Am dat cu piciorul in cateva lumanari din fata lui si ele am zburat in perete, stingandu-se. Ii soptesc lui Romeo sa rupa lantul fratelui meu si asa facu. Blondul trecu in spatele meu si deschise usa, in timp ce eu trageam de asa zisul prizonier. Iesim pe usa, apo il apuc pe dhampir si incepem sa fugim toti trei spre parter, pentru a iesi dracului din casa asta. Cand am ajuns sus, niste vampiri au incercat sa ne opreasca, dar pur si simplu au izbucnit in foc. M-am uitat la Shin, pe care il tineam de mijloc si acesta dadu din cap ca nu. Asta insemna un singur lucru: e mami aici. Ne napustim spre usa de la intrare, care aproape am scos-o din balamale si afara, am vazut-o pe mama, cum statea intr-o rochie mulata, neagra, cu decolteu de iti luau ochii si cu manici mai lungi decat mainile ei. Rochia era mini si era desculta. Din parul blond, se vedeau doua cornite de dracusor, rosi, iar deasupra fundului ii iesea o coada de drac, cu sageata in varf, rosie.
Am alergat spre ea si eu cu fratemiu am imbratisat-o strans. Il apuca pe Romeo de mana si apoi pe mine si pe blond si ne spuse sa inchidem ochii si noi asa am facut...

Cand am deschis ochii, am ramas uimit. Ne aflam intr-o sala imensa, cu stalactide pe tavan si in varful carora ardea foc. Peretii erau netezi, dar pe cativa se aflau crani stivuite ce formau rafturi cu carti. Pe niste trepti se afla un tron, ce parea confortabil, incat te puteai afunda in ea, doar cu privirea...
- Nu e atat de confortabil pe cat pare, am tresarit, cand am auzit vocea lu' tata venind din spatele meu.
Ma intorc si il vad uman, doar ca avea cornite in cap, aripi de inger negru si coada de dracusor. Spatele il avea gol, iar in fata avea un pieptar, ce se lega dupa gat si apoi se prindea de pantaloni negri, ce aveam ca un fel fusta, de razboinic.
- Ar fi trebuit sa va spun "bun venit in palatul meu din Iad", daca imprejurarile ar fi fost cu totul altele, spuse barbatul, dreptandu-se spre tron.
- A trebuit sa ii aduc aici Lucifer, astfel..., incepu mama sa vorbeasca, care aparu de nicaieri, dar tacu, cand tata ridica mana in sus.
- Nu am intrebat daca a trebuit sa ii aduci aici sau nu. Eu ma bucur sa ii am pe baieti aici, chiar daca aceasta bucurie este una de scurta durata. Vroiam sa te intreb, daca camerele pentru ei sunt gata si daca ai instiintat Iadul sa nu se atinga ce cei trei, spuse el calm, lasandu-ma mut.
Selene, ii spuse ca odaile noastre sunt pregatite, dar Romeo ar trebui sa doarma cu mine, ca va fi mult mai insiguranta cu mine, decat singur. Plecam din sala tronului, prin niste tuneluri intunecoase, dar erau luminate de o flacara, ce se afla in palma blondei. Aceasta se opri in fata unei usi duble si ii spuse lui Shin, ca are vana in camera si ar trebui sa faca o baie, ca miroase a transpiratie. Fratemiu se inrosi in obraji, apoi intra in camera, mormaind niste injuraturi, la adresa nasului mamei noastre. Am pornit mai departe si dupa putin timp de mers, ne-am oprit in fata unei usi tot duble.
- Am redecorat-o exact ca cea care o ai in Venetia, dar patul e de trei ori mai mare si ai cada cu apa termala in mijloc, mai spuse si apoi ne pupa pe amandoi pe frunte si pleca.
Intram in camera si automat lumanarile s-au aprins, luminand intreaga incapere. Aveam si perdele in ferestrele cu bolta. Eu cu iubitul meu, ne-am repezit la ele si ne-am uitat afara ramand masca. Sub noi se intindea un rau de lava si o gramada de punti, pe care se vedeau demoni, diavoli si draci, chinuint suflete rele sau luptandu-se intre ei, pe oase. Il aud pe brunet, cum spuse, ca mereu si-a imaginat Iadul ca fiind un loc plin de Luminatus, care sa il chinuie, dar asta era paradis, fata de ce si-a imadinat. Ma indepartez de la fereastra, inchid usa si apoi, dau drumul la apa, in cada mare si adanca, ce semana cu o mica piscina. Ma dezbrac si intru in ea, vazand ca imi ajunge pana la bicepsi. Ii spun dhampir-ului sa vina in apa alaturi de mine, dar jurandu-i ca nu o sa ma ating de el, fie si cu un deget.
Acesta aproba timid, apoi incepu sa se dezbrace foarte incet. Ma intorc cu spatele la el, incepand sa ma uitl micutul dulapior, de langa cada, in care erau fel si fel de sortimente de sampoane, sapunuri si geluri de dus. Frate, mami si cu tati, ne trateaza, parca am fi in vacanta nu alta aici. Pacat ca afara e Infernul, ca astfel as fi confundat acest loc cu un hotel de sapte stele, ca alea din Emiratele Arabe...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 30-03-2011, 08:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.189 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.821 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.392 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)