Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#33
Tnks for commz


Capitolul 16



M-am trezit putin agitat, insa m-am linistit rapid in momentul in care l-am vazut pe Yu langa mine. Nu m-am putut abtine, era asa de dulce! M-am ridicat din pat, de langa el, si am luat o pana de paun dintr-o vaza, apoi m-am intors la el si am inceput sa il ating cu ea pe trup, gadilandu-l. M-a prins de mana si m-a tras sa ma sarute, apoi mi-a propus sa mergem prin Venetia si sa facem niste poze.
Am acceptat numaidecat, ma incanta sa ma plimb cu el prin oras, insa cum sa ne mai ascundem de data asta?! Plus ca eram urmariti si nu ne puteam ascunde. Ma irita faptul ca ma urmareau toti prostii. Nu negam faptul ca imi placea sa fiu cu Yu, ma simteam bine cu el si, plus de asta, era chiar de treaba. Si, pe deasupra, tot ce se intamplase intre noi in seara aceea...
Yu a iesit din dormitor si s-a dus sa isi faca un dus, timp in care eu m-am hlizit in oglinda si m-am aranjat. Cand a iesit, brunetul m-a trimis direct la dus, in timp ce el cauta haine pentru noi.
Dupa cateva minute am iesit gol din dus, iar iubitul imi dadu hainele. Am iesit impreuna din apartament si am inceput sa ne plimbam prin oras, facand poze mai peste tot in timp ce ne sarutam. Ne-am plimbat cu gondola, iar la debarcader ne astepta tatal lui Yu, imbracat frumos, iar langa el se afla Shin, flirtand cu o tipa.
Tatal lui Yu - Lucifer - isi imbratisa fiul, apoi dadu mana cu mine si ne invita sa luam cina la un restaurant. Zis si facut! Am pornit spre un restaurant luxos detinut de blond. Ajunsi acolo, ne-am comandat fiecare cate ceva, apoi am inceput sa servim masa, timp in care i vorbeau despre Selene, mama iubitului meu, care trebuia sa fie eliberata din trupul acestuia. Cand am auzit asta m-am panicat, insa Lucifer m-a asigurat ca Yu nu va pati nimic, fiindca sufletul mamei sale se afla in trupul lui, alaturi de sufletul lui. Deci, cand il vom scoate, Yu va fi avand in el doar sufletul sau.
Imi era teama. Daca ma minteau? Toti stiam despre Lucifer ca e inselator. Desigur, nu stiu ce urmarea de data asta, fiindca nu avea nicio putere asupra mea, insa prudenta era necesara cand discutai cu un demon asa de puternic, cu atat mai mult cu seful Iadului.
Cum, necum, Lucifer ne taie toata pofta de viata. Am iesit de la restaurant si am mers acasa. Ma temeam pentru Yu. L-am luat in brate si am inceput sa plang usor pe umarul sau.
- Yu... Nu vreau sa te pierd! am spus stergandu-mi lacrimile. I-am simtit buzele lipindu-se de gatul meu, apoi incepu si el sa planga. M-a impins usor in spate, punandu-se deasupra mea si isi presa buzele pe buzele mele. Limba i s-a strecurat usor in gura mea si am inceput sa ne sarutam plangand. Nu vroiam sa il pierd. Chiar nu vroiam! Ce s-ar fi intamplat daca l-as pierde?!
M-a sarutat pe gat, apoi a inceput sa coboare usor, spre piept. I-am simtit mana asezandu-se intre piciorele mele si masand locul usor umflat. Am vrut sa il opresc, insa il vroiam. Vroiam sa fiu al lui pentru vecie. Stiam ca el m-ar fi putut ucide oricand. Sau poate nu. Dar cine stie?! Chiar el a zis ca nimeni nu ii poate lua locul lui Kiro in inima sa, ceea ce insemna ca nu aveam vreo sansa sa imi arate iubire vreodata. Dar totusi... De ce ma vrusese? Se putea ca ceea ce se petrecuse intre noi doi in seara aceea sa fi fost doar o aventura? Sa fie Yu omul unei aventuri?
Mi-am alungat gandurile si i-am raspuns dulcelui sarut, punandu-mi mainile de dupa gatul sau. I-am simtit mana deschizandu-ma la pantaloni si strecurandu-se usor in acel loc pe care incepu sa il mangaie prin boxeri. Am gemut usor, dorind sa il opresc, insa brunetul isi retrase mana si imi dadu pantalonii jos si incepand sa traga de boxeri. L-am prins de camasa si l-am dezrbacat nerabdator. Daca astea aveau sa fie ultimele clipe...
S-a uitat atent la mine, curios de ceea ce facusem, apoi mi-a zambit si m-a sarutat pe frunte. Mi-am dus mainile la slit si l-am desfacut, impingandu-i jos. Dupa alte cateva minute de sarutari, ne-am dezbracat amandoi complet si Yu s-a pus peste mine astfel incat zonele noastre intime se frecau intre ele. Am gemut usor cand mi-a prins pielea sensibila a gatului inter buze si a inceput sa suga, apoi ne-am sarutat lung.
Brunetul se uita fix in ochii mei, dupa care se aseza intre picioarele mele, aseznadu-mi-le in jurul bazinului sau. Si-a potrivit organul in erectie, dupa care m-a patruns usor. Am simtit o durere care ma facu sa imi musc buzele, apoi ochii mi s-au inchis, oprind lacrimile. Yu observa asta si incepu sa ma sarute, pentru a ma linisti. A inceput, in acelasi timp, sa se miste tot mai adanc in mine, facandu-ma sa scancesc, apoi sa incep sa gem. Ii auzeam respiratia cum devenea din ce in ce mai grea in timp ce miscarile din interiorul meu devenau din ce in ce mai alerte si gemetele se inteteau, astfel incat cuprinsera toata camera in scurt timp.
Am continuat asa minute in sir, gemand puternic si sarutandu-ne nebuneste, pana ce am ejaculat amandoi in acelasi timp. Trupul iubitului meu a cazut peste al meu, extenuati amandoi. Am continuat sa ne sarutam usor pana ce am adormit unul in bratele celuilalt.

Ne-am trezit tarziu, spre ora trei dupa-amiaza. Yu a inceput sa ma sarute lung pe buze, apoi m-a ridicat in brate si m-a dus in dus, dand drumul apei fierbiti. Ne-am sarutat apasat, tinandu-ne in brate. Lacrimile au inceput sa imi curga din nou pe fata. Brunetul ma saruta lung, spunandu-mi ca totul va fi bine. Mainile mi s-au incolacit in jurul taliei sale si l-am strans in brate, aproape de mine, vrand sa fie langa mine tot timpul.

Era aproape miezul noptii. Mai precis era 11:50. Eu si Yu ne aflam in cimitir, tinandu-ne strans in brate. Lucifer aparu de nicaieri alaturi de Shin si il luara pe brunet langa mine, insa acesta m-a tras in bratele sale si si-a lipit buzele de ale mele, apoi a fost legat de o cripta de catre tatal si fratele sau. Alaturi de el se afla, tot in lanturi, un schelet.
Lucifer se imbraca intr-o roba neagra si lunga si incepu sa oficieze ceremonia, inconjurandu-se cu o pentagerama de sange, presarand sare in jur si spunand cuvinte de neinteles. Yu incepu sa tipe si sa scoata sunete stranii, de parca nu ar fi el, ci un demon, su ceva de genul. Sunetele coase de el devenau inumane, ma faceau sa ma tem. Ochii, inante de un albastru-cenustiu, acum erau negrii complet, dandu-ti impresia ca e posedat.
Shin s-a asezat in spatele tatalui sau, parca intarind vraja. Din gura lui Yu a iesit un fel de fum alb, ca de tigara, doar ca mult mai dens. Ma speria. Facea ca toti dracii! Daca i se va intampla ceva dupa toate astea?!
Lucifer se apropie si lua acel fum - sufletul lui Selene - in maini. In acel moment, Yu a lesinat. M-am repezit spre el, nelasandu-l sa cada pe jos. L-am sarutat lung pe buze, apoi l-am strans in bratele mele. Nu parea ca m-ar simti...
Shin s-a apropiat si el, in timp ce tatal celor doi punea sufletul acela in cosul pieptului acelui schelet ce fusese langa iubitul meu. O lumina puternica s-a facut si orbitele acelei gramezi de oase stralucira. Sa fie oare din cauza lunii, sau...?
- Animum edere, animus corpus! l-am auzit strigand pe Lucifer.
Incet, incet, pe acele hoituri incepu sa se aseze carne, iar in cateva minute, in fata mea, legata de cripta, statea o femeie incredibil de frumoasa. Yu ii semana leit. S-a eliberat singura din catuse si s-a apropiat de mine. Primul meu instinct a fost de a-mi proteja iubitul. M-am pus inaintea lui, scotandu-mi coltii in pozitie de atac, insa femeia grai cu glas dulce:
- Il iubesti. Si el te iubeste. Nu te teme, el e fiul meu!
M-am uitat atent la ea si i-am facut loc sa treaca spre iubitul meu. S-a pus in genunchi si isi aseza mana pe capul acestuia, apoi, cand el deschise ochii de culoare normala de aceasta data, Selene l-a imbratisat. Lucifer parea multumit, asa ca si-a dezlegat fiul pe care l-am luat in brate si l-am sarutat pe buze, nepasandu-mi ca sunt si parintii sai de fata. Mi-a raspuns fara nicio jena sarutului, dupa care am pornit impreuna spre apartament.
Nici intr-o mie de ani, cuvintele nu puteau descrie fericirea pe care eu o simteam: Yu era teafar si langa mine!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 11-03-2011, 07:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.197 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.822 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.394 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)