Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#27
Tnkz for comms, dears hug
Here`s the next:


Capitolul 12


Am inceput sa discutam, in timp ce luam masa, despre idiotul de frate-mio, cre deja imi dadea batai de cap. Nu putea sa se abtina si sa ma lase dracului in pace?
Am aflat ca Luminor fusese cu Kiro - stiam eu ca e poponar! - dar se despartisera din cauza posesivitatii accentuate a lui, apoi blondul se indragostise de Yu si cei doi erau impreuna. Fratele meu incercase sa il ucida pe brunet, apoi complotase impotriva celor doi si incerca sa il ucida pe Yu, apoi, cu ajutorul mamei, il ucise pe bietul Kiro. Imi parea rau, ma simteam eu, personal, vinovat de ceea ce se intamplase.
La un moment dat tacu, apoi imi spuse ca se gandea la tatal sau, care era intr-un loc cu lava si caldura multa, plus tipete. Suna a Iad!
Am platit consumatia si am iesit impreuna, tinandu-ne de mana, din restaurant. Incepu sa tune, apoi sa fulgere, si Yu a spus ca ae vremea sa plecam acasa. Bun, am pornit spre apartament, insa cand sa luam coltul am dat peste o gasca de cretini amenintatori.
Unul arunca peste noi cu apa, apoi parul lui Yu se ridica in aer si incepu sa ii omoare, fulgerandu-i si vaporizandu-i. Cu o viteza nemaipomenita il ucise pe unul dintre ei, muscandu-l de gat si sfasiindu-i carnea, apoi il arunca in canal.
M-am apropiat de el si intr-un impuls de moment am vrut sa il sarut, insa m-am oprit rapid, fiindca ploaia incepuse. Am ajuns repede acasa si am intrat in dus. Dupa cateva minute ma trezesc cu Yu peste mine, dezbracandu-se. M-a tras in cabina cu el, care era cam ingusta, facandu-ne sa ne atingem deseori.
- Tu poti controla si fulgerele? Credeam ca doar muschi, am intrebat intorcandu-ma cu spatele la el, fiindca el era cu fata la mine.
Imi explica cum ucide el, timp in care simteam privirea sa atintita asupra fundului meu. L-am intrebat daca era ceva ce ii place, insa nu primesc raspuns, ci ma lipi de perete si se lipi de mine. Mi-a dat usor bretonul din ochi, eu privindu-l panicat. Ne-am sarutat usor la inceput, apoi isi strecura limba in gura mea, dand nastere unui frumos sarut. Mi-am asezat o mana pe pieptul lui, in speranta ca avea sa se opreasca, insa se impinse tot mai tare in mine, facandu-ma sa gem si sa rup sarutul.
Stiam ca nu e bine ce facem si i-am spus asta, rosind puternic si respirand sacadat. M-a intrebat, sarutandu-ma pe gat, de ce nu. Ce aveam sa ii spun? I-am zis ce simteam, ca nu vroiam sa ii iau locul lui Kiro, iar el a spus ca nu se va intampla asta niciodata, fiindca el avea un loc special in inima lui pe care eu nu il puteam atinge. M-am simtit pur si simplu ranit. Adica Kiro era mai bun?! I-am cerut sa plece de acolo.
S-a supus, plecand din cabina. M-am asezat pe jos, incepand sa plang. Ma ranise! Nu eram un copil, sa plang din orice, insa Yu... Ce era cu el?! nu trebuia sa imi placa Yu. Nu trebuia sa ma simt prost. Mi-am sters lacrimile, in zadar insa, curgeau in continuare.
Am iesit din baie si m-am imbracat in boxeri. Auzeam cum Yu canta la chitara. Ma simteam vinovat ca il gonisem de acolo. Am mers in camera sa, stergandu-mi lacrimile, si am intrat.
M-a privit atent si a zambit usor.
- Hei, am venit... Sa imi cer scuze, rostesc usor, apoi dau sa plec, insa ma apuca de mana si ma trage in camera, trantindu-ma pe pat. Se pune deasupra mea si incepe sa ma sarute pe gat, apoi pe buze, insa am spus gatuit de lacrimi: Eu nu am cum sa ating locul din inima ta pe care l-a atins Kiro! De ce vrei sa ma faci sa sufar?!
- Nu vreau sa fac asta! imi spuse sarutandu-ma usor pe botic, apoi continua: Nu e vorba ca nu poti atinge acel loc, Romeo, ideea e ca eu nu il voi uita pe Kiro niciodata.
- In baie ai spus altfel, strig incercand sa ies de sub el, insa fara nicio sansa. Venisem sa imi cer scuze ca te-am gonit, insa... Tu m-ai ranit pe mine! Vreau sa ma omori! urlu la el cu lacrimi de sange curgandu-mi pe fata.
A continuat sa ma sarute si sa ma mangaie usor, linistindu-ma si soptindu-mi vorbe dulci la ureche. Am gemut usor in momentul in care si-a dus mana intre picioarele mele si stranse locul, apoi imi spuse:
- Imi pare sincer rau! Nu am vrut sa sune chiar asa, imi spuse sarutandu-ma. Cu timpul vei ajunge acolo... Daca ma lasi sa te iubesc, a spus mai apoi sarutandu-ma pe buze. I-am lasat limba sa se stecoare in gura mea, insa nu ii raspundeam sarutului. Cel putin nu inca. La un moment dat nu m-am putut abtine si i-am raspuns, gemand usor.
I-am simtit mana cum se strecura usor in boxerii mei si incepu sa imi mangaie zona intima, timp in care am incercat speriat sa il opresc. Ce naiba facea?! Ce avea de gand?! Yu insa continua sa imi sarute buzele si sa ma excite in continuare cu miscari rapide.
La un moment dat s-a oprit si m-a dezbracat de boxeri, arunacandu-i pe jos, la piciorul patului, apoi se dezbraca si el si se puse deasupra mea. Zonele noastre intime se atingeau usor, dandu-mi fiori. O sa inebunesc! Era asa de placut... Si totusi asa de gresit! Cum putea un baiat ca el sa fie homosexual? Sau eu, care ma culcasem pana in acel moment numai cu fete, cum sa o fac eu cu un baiat?! Era ciudat. CIudat rau, si ma speria.
Yu ma intoarse pe spate si am simtit cum isi strecura un deget in interiorul meu, incepand sa si-l miste usor acolo. Trupul incepuse sa imi tremure speriat, aproape incontrolabil. Ce naiba era cu mine?! La un moment dat am scapat un geamat de placere, apoi m-am intors cu fata, rupand orice contact cu el. Imi placuse, insa aceste sentimente ma speriau. Era ciudat, foarte ciudat.Yu m-a privit binevoitor, m-a tras spre el si m-a sarutat lung, apoi mi-a soptit ca totul va fi bine si mi-a asezat picioarele pe antebratele mele, dupa care am simtit cum penisul sau in erectie ameninta intrarea din trupul meu. Am scancit speriat, insa nu am facut nicio miscare. A patruns incet in interiorul meu, facandu-ma sa scancesc. In momentul cand a inceput sa inainteze mi-am simtit o durere aproape sfasietoare in mine, de parca partea de jos a corpului meu ar fi strapuns de mii de sabii.
Lacrimile au inceput sa izvorasca din ochii mei blanzi, si sa se scurga pe fata. Am strans din dinti, fortandu-ma sa nu scancesc, in zadar insa. Am strans cearsaful in pumni, iar Yu m-a sarutat pe buze, apoi mi-a sarutat lacrimile, continuand sa se adanceasca in mine tot mai tare. La un moment dat am simtit o durere si mai puternica, Yu impingandu-se mai mult. Si-a pus mana pe locul umflat dintre picioarele mele si a inceput sa isi treaca mana peste, pana ce ma facu sa ejaculez. M-am facut rosu ca un rac, fiindca mana sa era inca in locul ala, dar nu a parut sa il deranjeze cu nimic, ci si-a lipit buzele de ale mele si si-a strecura o mana pe sub spatele meu, ridicandu-ma putin mai sus. Miscarile incepura sa ii devina alerte, ceea ce ma facea sa scancesc si sa plang incontinuu, iar el sa ma sarute incontinuu.
Am simtit cum a ejaculat in interiorul meu lichidul albicios si fierbinte, arcuindu-si spatele, apoi s-a asezat obosit langa mine si m-a sarutat lung pe buze si mangaindu-ma. M-am intors cu fata la el si am inceput sa il sarut lung, stergandu-mi lacrimile, in ciuda faptului ca inca ma durea tot trupul. Mi-a raspuns la sarutari cu placere, facandu-ma sa nu imi para rau de ceea ce se intamplase intre noi doi.
Am adormit imbratisati, insa spre dimineata m-am trezit, privind atent in jurul meu. Yu era langa mine, gol, tinandu-ma de mana. L-am sarutat lung, apoi am dat sa ma ridic, insa o durere puternica m-a strafulgerat in josul trupului. Nu ma puteam tine pe picioare. M-am uitat speriat la Yu, sperand ca nu l-am trezit. SI nu il trezisem. Am vazut pe cearsaful imaculat cateva picaturi de sange, si m-am rusinat. Ele, precum si durerea, erau consecinta noptii trecute. M-am dus, cu chiu, cu vai, pana la baie, fiindca ma chemau nevoile.
Cu la fel de mare greutate, si inca sprijindindu-ma de toate cele, am reusit sa ajuns inapoi in pat. Durerea era groaznica, insa nu vroiam ca Yu sa afle asta. Imi era rusine. L-am sarutat lung, sperand ca voi putea ascunde cand se va trezi, insa presimteam ca asta era imposibil.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 25-02-2011, 01:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.194 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.821 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.394 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)