Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razboiul din Coreea. Ce parere aveti?

#10
Intre Coreea de Nord si Coreea va fii tot timpul o chestie de intimidare reciproca. Niciuna dintre cele 2 tari nu isi permit un razboi de anvergura, asa ca toata chestia asta cu mai scufundam o nava, mai bombardam o insula,mai aruncam niste rachete este ceva de genul cum 2 caini isi arata coltii si maraie unul la altul inainte sa sara la bataie. Plus ca nimeni nu doreste un razboi de anvergura mai ales acolo, in primul rand ca nu exista interese. Pentru ca daca ar fi ceva, China si Rusia vor sprijini Coreea de Nord iar America si "restul lumii libere" in sprijinul Coreei de Sud. Dar momentan nimeni nu vrea treaba asta din mai multe motive:
1. China are momentan interese economice cu restul natiilor si incearca sa devina o superputere economica si sa detroneze dolarul si imperiul american.
2. Rusii la fel simt presiunea la care este supusa UE si se gandesc sa faca urmatoarea miscare sa iasa in fata
3. Americanii se lupta cum sa iasa din criza si sa castige termen pe piata economica si bursiera inainte de China sau alte tari emergente. Plus ca trupele retrase din Irak si in curand se pregatesc sa plece si din Afganistan, arata ca mai repede cred ca se vor implica in Iran,decat in Coreea.Petrolul primeaza intotdeauna.
4. Nato si UN momentan se gandesc la altele
Asa ca toate chestia asta se ma consuma de la sine, eu unul consider ca este doar o chestie de genul " Bai uitati ca si noi avem muschi si tupeu, sa nu uitati ca suntem si noi aici pregatiti sa va taiem gatul". De incheire va las sa urmariti ceva interesant
http://www.youtube.com/watch?v=yp6cB7BGj48 4
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT



Răspunsuri în acest subiect
RE: Razboiul din Coreea. Ce parere aveti? - de Panzer - 28-11-2010, 06:47 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)