Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#22
BUna! hug
Multumim pentru comentariupupic
Am venit cu nextulpupic


Capitolul 12

- Daca n-ai fi fost tu… soptesc incet. Il apuc pe Yu de par si il trag spre mine, sarutandu-l de fata cu prietena mamei si sora lui, in acelasi timp.
Annika spune sa mergem acasa, insa Yu spune staruitor ca voi merge la el. Ma incanta ideea, imi placea sa stau aproape de el, imi alina suferinta.
Ne-am urcat in masina Annikai si am pornit spre barul chitaristului. Cand intram dam cu ochii de Chris, tatal meu vitreg, amenintandu-ne pe toti cu pistolul.
Inebunisem. Se drogase din nou si era muci.
- Betivanule ! ii strig cu ochii il lacrimi ! Mi-au ucis mama ! strig ascunzandu-mi fata in parul Annikai. Aceasta ma dezmierda usor, apoi Yu inainta spre el si ii spuse s ail impuste.
Chris nu ar fi avut curaj sa faca asta, in mod normal, dar acum, fiindca nu era tocmai el insusi, trase. In momentul in care l-am vazut pe Yu cazand la pamant am inebunit de durere. Doua persoane le iubeam si eu si ele aveau sa imi fie luate de un betiv ?! Mi-as fi dorit s ail omor, insa nu indrazneam sa ma misc.
- Yu ! strig si ochii imi sunt umpluti de lacrimi iar vocea mi-e gatuita de durere.
Hama se repezi in Chris si isi lua o palma de la acesta, apoi chitaristul se ridica de pe jos si vampiroaica il lovi pe tatal meu vitreg si pleca la politie cu el. Ma asez in genunchi si il cuprind de la spate pe Yu in brate, privindu-i rana ce se vindeca
Annika se apleca si ne imbratisa pe amandoi, dupa care ii spuse ceva lui Yu. Auzeam, insa nu procesam informatia, eram ingandurat.
Chitaristul se ridica si sora lui pleca, apoi urca sus in dus, pregati apa, apoi ceva de mancare. Totul decurse perfect, eu chiar imprienindu-ma cu Hama.
Dupa catva timp, am urcat in camera lui Yu si m-am asezat in pat. Chitaristul ma urma, luandu-ma in brate de la spate. Ma intorc cu fata la el, la pieptul sau, si il sarut usor pe piept, apoi lacrimile imi siroiesc pe chip.
Am plans probabil cam o jumatate de ora, poate si mai mult. Capul incepu sa ma doara ingrozitor, sa vajaie nebuneste. Imi ridic chipul in fata celui al lui Yu si l-am sarutat usor, dupa care imi inchid ochii si adorm.

Dimineata m-am sculat putin buimac, cu ochii rosii, umflati de plans. Privesc in fata mea si il vad pe tanarul vampir tuns scurt, cu parul vopsit blond cu suvite, cu tuburi de spary in mana, imbracat foarte adolescentin.
- Yu, parul tau ! spun incet.
- Nu-ti face griji, imi raspunde el binevoitor, in cel mult o saptamana va creste la loc. Darrin, hai, sus, puiule, ca intarzii la scoala ! imi spuse mai apoi cu zambetul pe buze. Se apropie de mine, urcandu-se deasupra mea si sarutandu-ma, apoi ma musca de buza inferioara, de unul din pierce-uri, tragand bland de el. Isi trecura apoi limba printre buzele mele.
- Hm ! Hm ! se auzi din usa si Yu incepu sa rada. Da-te jos de pe bietul Darrin, am inteles, o faceti noaptea ,dar nu si ziua, ca mai are si scoala ! spuse aeasta razand.
M-am inrosit tot in momentul cand a zis ca o facem. Yu ma privy atent, apoi ma saruta si spuse :
- hai, are dreptate, vei intarzia la scoala !
M-am imbracat rapid si mi-am facut toaleta de dimineata, dupa care am iesit pe usa alaturi de Yu, tinandu-ne de mana si sarutandu-se.
Ne-am urcat in masina si am pornit.
La scoala, profesorul de germane, care era si dirigintele meu, spuse :
- Cine e prietenul tau, Darrin ?
- Este un var din Germania, domn` profesor ! spun cu zambetul pe buze.
- Foarte bine, treceti la loc ! spuse profesorul de indata ce se auzi clopotelul.
Cum nu se putea altfel, dirigintele meu facu niste gafe idioate, si Yu era acolo sa comenteze, sa isi bata joc de el, sa il corecteze.
Orele treceau rapid. Intr-una din pauze, o colega incepu sa discute cu Yu fel de fel de tampenii si sa se cam dea la el. La o replica mai sarata, chitaristul spuse :
- Dulceata, spune-mi cu cati ti-ai pus-o intr-o ora ca sa stiu cat sa ti-o dau s-o sugi !
Toata clasa se puse pe ras. Yu era senzatie printre noi. Prin ore nu se abtinea si isi punea mana pe piciorul meu, urcand-o tot mai sus, pe coapsa, si apoi fixand-o intre picioarele mele. Ma inrosisem tot, insa vampirul zambea larg, vrand parca sa ma duca pe culmile extazului.
In alta pauza nu se putu abtine si ma lua cu el la baie, unde ma lipi de gresia rece, incepand sa ma sarute. Ma desfacu la slit si imi baga mana in boxeri, masand zona umflata, apoi se auzi clopotelul. Isi retrase mana si incepu sa ma sarute, dupa care ne intoarseram in clasa.
Aveam chimie. Fiindca faceam galagie, profa il scoase pe Yu al tabla, sa faca o problema, iar el, diplomat, intreba :
- Domana profesoara, dar dumneavoastra de cand nu ati mai facut baie ?! si incepu sa isi faca vant cu caietul.
- Cum iti permiti ?! intreba femeia exasperata.
- A, da, la ultima ploaie, bine ! raspunse incepand sa rada cu pofta, apoi pleca in banca.
In sfarsit orele se terminara. Citeam pe figura prietenului meu o dorinta arzatoare in timp ce ma privea…
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Beatrix LaVey - 02-02-2011, 01:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.224 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.412 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.660 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)