Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#15
Capitolul 9

Buzele mele ii atingeau usor gatul, in timp ce mana mea il mangaia pe piept si cealalta intre picioare. Il intorc spre mine si il sarut, repezindu-ma asupta buzelor sale, ca un animal flamand, care se repede asupra prazi sale. Mainile sale se strecurara sub tricoul meu si incepu sa ma mangaie pe piept. Era asa de placut cum mainile lui calde, imi mangaiau pielea usor rece. Imi pun mainile pe soldul sau, lipindu-l de al meu si incep sa imi frec usor bazinul de al sau. Se intari rapind in pantaloni, cea ma facu sa ranjesc usor. Vreau sa imi bag o mana intre noi, dar... trosc! Zbang!. Rup sarutul si privesc alarmat spre usa, in timp ce auzeam cum era galagie in bucatarie.
- Yu ce se...
- Shh, spun repede, intrerupandu-l, ascultand cu atentie.
Momentan nu se auzi nimic, decat inima baiatului cum batea nebuneste in pieptul sau. Darrin asculta si el cu atentie, incercand sa auda sau sa vada motivul pentru care am intrerupt sarutul.
- Thalia ti-am spus de o mie de ori sa nu te mai intalnesti cu curvele tale de prietene! Razbatu prin pereti si usa, atat de tare, incat chiar si tanarul putea sa auda, fara sa ii spun eu nimic.
- Asa deci! Eu nu am voie sa ma vad cu prietenele mele, dar tu in schimb ai voie sa te vezi cu bulangii tai de prieteni si sa mergeti prin boteci si bordeluri! Sa va futeti cu tarfe! Sa va drogati si sa va imbatati ca porci! Tipa mama brunetului. Chris in momentul asta sa iesi din casa mea!
- Tarfa dracului de esti! Tipa barbatul, apoi un miros puternic de sange imi intra in rani.
Ma duc repede la geam si il deschid. Aerul curat intra in camera, dar tot si asa simteam mirosul de sange. Ma imbrac repede si imi pun ochelarii pe ochi.
- Darrin asculta-ma cu atentie. Suna la ambulanta si politie, mama ta a fost injunghiata. Ai grija de tine, ii spun baiatului, care se facu alb ca varul la fata.
Ii dau un sarut de incurajare, apoi sar pe fereastra de la etajul cinci, aterizand cu o usoara bufnitura pe asfalt. Am pornit la pas-grabit inapoi spre bar. In timp ce eram la o trecere de pietoni, trecu prin fata mea o ambulanta si o masina de politie, cu girofarurile pronite. Trec strada si intru in bar si il vad pe Paolo cum manca niste cartofi prajiti, facut de Hama, iar vampiroaica statea in mijlocul barului, batand nervoasa din picior. Cand ma vazu, incepu sa ma faca cu apa si otet, ca nu ar trebui sa ma joc cu sentimentele muritorului, ca poate el se sinucide sau devine obsedat de mine, incat voi fi nevoit sa il ucid chiar eu si chesti din asta. Mie imi intra pe o ureche si imi iesea pe alta, ca si cand as fi din nou pe bancile scolii si diriginta mea, imi facea morala din cauza absentelor si notelor mici de la chimie si de la franceza.
- Ati putea sa vorbiti mai incet, ca vreau sa aud stirile, ca o femeie a fost injunghiata si fiul ei a gasit-o, iar acum aia e in coma de gradul 3, spuse Paolo, aducandu-ne pe amandoi la tacere.
Intr-o clipita am fost de o parte si a alta a corpului sau, incat barbatul tresari speriat. Am dat volumul mai tare, iar ochii imi erau concentrati pe prezentatoare. Cand aparu imagini din fata spitalului, l-am vazut pe Darrin cum cobori din ambulanta, care trecu pe langa mine, inainte sa vin la bar. O privesc pe Hama si ea pe mine, apoi eu ma reped sus, pentru a face un dus si a ma schimba. Dusul a fost unul rapid, incat nici nu am mai folosit uscatorul de par, lasandu-mi parul ud, ce l-am prins intr-o coada la baza gatului. Iau pe mine un maiou alb, un hanorac negru si niste blugii de aceeasi culoare ca si hanoracul. Cobor inapoi in bar si o vad pe nipona, cum se imbraca si ea, in colanti negri, peste o funsta din jeansi, minuscula si o bluza-tricou, albastra cu manicile in toate culorile, expunandu-i buricul.
Muritorul vru sa ne arunce cheile de la motorul sau, dar noi am iesit in viteza din local. Traceam ca niste spectre printre multimea de oameni, lipsiti de griji si plictisiti de viata asta mizerabila. In cincisprezece minute ajungem in fata spitalului central din Ciudat de Mexico. Hama vrea sa intre pe usa principala, dar am apucat-o de mana pe bruneta si i-am facut semn spre o fereastra deschisa de la sub-sol, unde se afla spalatoria.
- Daca imi stric hainele mele de la Kenvelo, te spulber, marai amenintator fata, cand eu am scos gratile, fara nici un efort.
- Asa ai spus, cand ti-am bagat la micsora tot setul tau din lana roza, incat mi-am colorat vreo trei perechi de boxeri fani, albi, spun eu ironic, aterizand silentios pe podea.
O ajuns si pe ea sa atinga podeaua - nu ca ar avea nevoie - si urcam scarile, dupa ce ne-am scuturat. Imi dau jos ochelarii de pe ochi, fiindca coridoarele erau luminate de neoane. Aflu de la o asistenta, ca mama lui Darrin era inca in sala de operatie de la neurologie si inca nu o scosesera de acolo. Urcam pe scari pana la etajul unul. Cum am ajuns la usa, am putut sa aud suspinele si gemetele de durere ale baiatului. Deschid usa si cand vreau sa ies pe coridor, raman uimit sa il vad pe brunet cum plangea pe umarul surori mele. Ce dracu cauta Annika aici? Ii spun Hamei ca soramea este pe coridor si il consoleaza pe muritor si nu am cum sa ajung la el. Ea imi zambi si imi spuse sa mergem la carderopa medicilor. Iesim pe coridor si am avut grija sa am capisonul in cap, pana am intrat in camera unde se aflau produsele de curatat, halatele medicilor si a asistentelor. O vad pe nipona cum isi prinde parul intr-o coada de cal si ia peste hainele ei, o camasa verde si pantaloni, iar in picioare avea deja balerini. Imi facu cu ochiul, spunand ca se intoarce in cinci minute. Ma asez pe scaun si trag in geam, ca sa nu ma deranjeze lumina soarelui. Acum ochii mei, luceau in intuneric ca doi licurici, ca si la pisica. Sper ca mama lui Darrin sa fie salvata, ca nu vreau sa sufere din cauza asta. Ma asez pe un scaun, oftez si imi pun fata in maini. Uram spitalele, mai ales mirosul intepator de clor, dero, spirt, sange si transpiratie, dar asta nu insemna ca nu puteam sa intram intr-un spital, chiar daca il evitam...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 14-01-2011, 10:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.234 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.429 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.699 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)