Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu]

#13
Cadou de Revelion. La multi ani !

Capitolul 7

Ochii mei priveau insetati gatul pe jumatate acoperit al baiatului. Ridic o mana si incep sa il mangai usor pe obrazul cald, care se inrosi puternic. Ii zambesc incurajator, aratandu-mi usor dinti albi, iar ochii lui Darrin se marira de uimire. Cobor cu mana pe gatul sau, il desfac la camasa si imi las capul pe o parte. Ma apropii de gatul sau si imi afund canini in pielea subtire a baiatului, trecand prin ea, ca si un cutit prin unt, strapugand putin vena. Simt in gura imi exploda o senzatie de sete foarte puternica. Sangele tanarului ma facea sa vreau mai mult si tot mai mult. Imi duc o mana in parul sau, apucandu-l delicat si tregandu-i capul pe spate, pentru a putea sa ii sug sangele mult mai bine.
- Yu... te rog, scanci Darrin, trezindu-ma la realitate.
Ma indepartez rapid de el, aparand la usa, de un de iau un prosopul cu care am iesit de la dus si m-am dus la el si i-am pus prosopul pe gat.
- Tine apasat, pentru a se opri sangerarea, spun eu, perfect calm, ca si cand acest lucru era ceva normal pentru unul ca mine.
- Esti un vampir?! Ma intreba, exclamand destul de tare, incat ma lasa surd de o ureche, metaforic vorbind.
- Daca ai vorbi mai incet, ar fi minunat pentru urechile mele, spun eu, trecandu-mi apoi limba peste buze si dinti, pentru a curata orice urma de sange, ce as putea sa o ratez.
Brunetul isi ceru scuze, apoi incepu sa ma asalteze cu mii si mii de intrebari. Prin care se erau clasicile intrebari: daca pot bea sau sa mananc altceva in afara de sange, ce se intampla daca am un tarus infipt in piept, pot sa stau in lumina soarelui, fara sa ma fac cenusa, nu suport usturoiul sau crucifixele, ma regenerez, apa sfintita are vreun efect asupra mea si multe chesti. I-am spus ca soarele nu imi face rau, dar cam imi irita ochii, cu tarusul doar ma incetinea, usturoiul nu il suporta ca mirosea puternic, nu ca ar fi avut vreun efect asupra mea, crucifixele nu au nici o putere, dar apa sfintita imi arde pielea, care apoi se va regenera in timp umani.
- Dar e super, spuse vesel, venind mai aproape de mine.
Ma intorc spre el, ridicand o spranceana. Il privesc in ochi, apoi ii dau de pe chip cateva suvite de par, care ii intrau in ochi. Imi zambi rusinat, apoi isi lasa privirea in podea. Acest lucru ma facu sa surand usor si imi pun o mana pe talia lui, tragandu-l mai aproape de mine. Isi puse mainile pe pieptul meu, parca vrand sa creeze un zid invizibil, dar in schimb el apasa usor cu degetele pe bicepsi mei, facand ochii mari de uimire, ca descoperise ceva. Da, stiu, ca mai am cicatricea aceea de pe piept, dar ce sa ii fac, ca transformarea nu mi-a vindecat-o, dar totusi, e o amintire din viata mea de muritor.
- Yu, tu nu esti tare ca piatra, ca sculturile alea stralucitoare din Twilight, spuse baiatul, facandu-ma sa izbucnesc in ras.
- Te uiti la prea multe filme cu vampiri, spun eu, dupa ce m-am oprit din ras, apoi ma apropri din nou de fata lui.
Inima lui incepu sa bata si mai tare, incat era ca toba unui mic trib din Africa, care danseaza pentru zeul ploii. Isi duce o mana la prosopul de la gat, vrand sa se protejeze gatul de eventualele muscaturi, dar nu si de data asta. Imi apas delicat buzele peste ale sale, apoi imi trec limba peste ele. Muritorul ramane uimit, nestiind ce sa faca. Sa ma respinga sau sa imi accepte sarutul. Spre mica mea uimire, isi intredeschise buzele, iar limba mea se strecura ca un sarpe in gura lui. Limbile noastre incep sa se mangaie, sa se frece si sa se atinga una pe cealalta. Imi duce mainile pe umeri mei si incepe sa se joace cu parul meu. Imi cobor cu mainile pe fundul, pe care il mangai incet, dar in acelasi timp pervers, facandu-l sa isi dea tot aerul din plamani afara. Il apuc usor de fund si il ridic in sus, incat sa fie cat mine la inaltime. Acum atingea doar cu varfurile, laminatele de culaorea mieri. Imi cobora mainide pe spate, pe sodul meu, apoi pe fund, pe care pare il apuca si il stranse usor, facandu-ma sa marai incet si jucaus. Miroseam prin fiecare por al pielii sale, cum hormoni incepura sa isi faca de cap in corpul sau, mai ales in partea din fata posterioara. Imi pun o mana intre noi si incep sa ii mangai barbatia prin pantaloni. Il fac sa ofteze de placere, ce ma facu sa zambesc usor. In timp ce limbile noastre se frecau si se atingeau, am simtit ca avea un pierce in limba si mai ales ca era din argint. Istet baiatul. Nu chinezarii, care iti umpleau gura de infectii si puroi, din cauza ca erau facute din table suflate. Cand vreau sa il deschei la pantaloni, pentru al mai usura cat de cat, aud un "hmm, hmm", cunoscut si deloc prevestitor din pragul usii.
- Nu puteai sa vi si tu, dupa vreo trei-patru, ore, zile, saptamani, luni, ani, secole, mileni de ce nu, spun sarcastic si usor nervos, ca ne-a intrerupt de la ceva important.
- Nu cred ca pustiul va trai atat. Hai Yu, ia-ti la revedere de la pusti, ca sa il duc acasa si apoi sa te uite, spuse Hama, facandu-ma sa ma intorc rapid si sa ma pun protector in fata lui Darrin.
- Il duc eu acasa si nu ii modifici memoria, doar daca va dori el asa ceva, spui pe un ton sever si rece.
- Aaaa, oki. Daca Darrin nu va spune la nimeni despre noi, atunci poti sa il mai vezi, spuse nipona, ridicand mainile in semn de aparare si dandu-se in spate. Apropo, vezi ca ar trebui sa isi ascunda vanataia aia. Ar trebui sa il inveti sa isi dea cu fond de ten, singur, pana ii trece, mai spuse si disparu.
Aprob din cap si iau din biroul meu, un fond de ten, pe care il foloseam, cand pe Hama o apuca draci si incepea sa ma picteze pe fata - pe toata fata - cu machiaje si sa imi fie mai usor sa le dau jos. Il dau pe brunet cu fond de ten, apoi ii aranjez camasa, ii pun un batic ce puteam sa il folosim la gat, pentru a ascunde cele doua semne minuscule de pe gatul sau, de la canini mei. Iau pe mine o pereche de jeansi albastri si un tricou negru, iar peste un hanorac cu marsupiu, negru. Imi pun in cap capisonul si ochelari pe ochi. Ii fac semn baiatul sa iasa din camera, apoi coboram jos si iesim in strada, unde pornim spre locuinta sa.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] - de Nywa - 31-12-2010, 02:05 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 44.229 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.425 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.692 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)