Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Matematica

#12
Mai fara suparare, ca nu trebuie sa ne certam, dar subiectele astea sunt usoare. Unele sunt de clasa a 6-a. Pe bune, cel putin primele sunt floare la ureche. Sfat: luati un caiet si incepeti sa cautati formule, daca nu stiti altfel, chiar si teoria, diferite proprietati (geometria) va ajuta, trebuie sa cautati. Nu ca eu as fi super geniu la mate, dar totusi, in clasa a 8-a nu ma speriam, poate subiectu 3, pare oleaca mai dificil, dar in rest e chestie de logica si clasele mai mici. Sa nu creteti ca tot ce se da la examen acu face parte doar din clasa a 8-a, se ascund(foarte bine) unele chestii din clasele mai mici si poti sa iei teapa. V-am zis, luati un caiet si vedeti, ce vo predat profesorii si prin alte varinate facute la clasa.
Va mai zic ceva, bucurativa de matematica de acu, cand o sa ajunteti la liceu o sa va dati cu capu de pereti. O sa vedeti demonstratii kilometrice pentru o amarata de formula sau rezultat asa ca nu va plangeti prea mult. Ganditi si cautati mai intai.
Sper ca nu am suparat pe nimeni. Eu mi-am spus punctu de vedere. Sa stiti ca mi-e dor de matematica din generala acu e urata cu draci, la fel si alte obiecte(chimie, fizica, biologie...) scuze inca o data daca am suparat pe cineva:d
[Imagine: h8v.gif]
 



Răspunsuri în acest subiect
RE: Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Matematica - de Rose ^^ - 20-04-2011, 12:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Limba si Literatura Romana Ke$ha 52 35.569 14-07-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: `Shadow.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)