Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] I just wanna love you!

Si acum...mult asteptatul yaoi. Multumesc pentru rabdare si pentru intelegere. Ray si Kyle sunt cam inceti...nu le-au trebuit decat 130 de pagini in word ca sa ajunga aici 21 Enjoy

***

Imediat ce ajunse in camera il tranti pe patul facut, apoi se intoarse si roti cheia in usa.
-Ce dracu' e cu tine? se rasti Kyle la el, incercand sa se ridice din par si sa-l infrunte pe barbatul ce il carase fara sa-i pese de nimic pana in casa. Insa, imediat ce reusi sa-si propteasca greutatea in coate, Ray il impinse inapoi in pat si ii prinse incheieturile mainilor, ridicandu-i-le deasupra capului.
Kyle inghiti in sec si-si reprima tremurul corpului. Incerca sa-si miste mainile, insa stransoarea deveni mai puternica.. Isi-si ridica privirea spre fata lui Ray, ce arata ca o masca. Doar ochii mari, ce pareau mai mult negrii decat caprui in lumina slaba ce patrundea printre jaluzelele pe jumatate trase, sclipeau intr-un mod care il facu pe Kyle sa se gandeasca la un animal de prada.
-Ray? vocea sa nesigura se facu auzita, spargand pentru cateva momente tacerea tensionata ce domnea intre ei.
Rayland nu-i raspunse. Nici macar nu se clintise din loc cand isi auzi numele rostit. Continua sa-l priveasca cu aceeasi intensitate care il facu pe Kyle sa-si fereasca privirea.
-Ma sperii, zise intr-un final, cand nu mai suporta tratamentul. Ce naiba e cu tine? Incercarea sa de a se rasti dadu insa gres cand simti presiunea din jurul incheieturilor crescand.
-Ma doare! se planse aproape imediat, dar isi inchise gura cand vazu ca barbatul isi apropie capul de al lui.
-Esti un idiot care trebuie sa invete sa asculte ordinele, ii spoti Ray la ureche cu o voce necaracteristica lui, ce il facu pe Kyle sa tremure si mai mult.
Ii era frica. Pentru prima oara de cand il cunoscuse pe Rayland, ii era frica de el. Cand barbatul ajunse atat de aproape incat Kyle putu sa-i simta rasuflarea calda pe gat, isi intoarse capul si inchise ochii.
Ray profita de moment si prinse lobul urechii intre dinti, muscand usor. Simti trupul slab arcuindu-se inconstient spre el si surase.
-Te voi invata sa ma asculti, zise si sufla aer cald in urechea ce se inrosi imediat.
Ray ii dadu drumul la incheieturi si isi lasa mana stanga sa coboare incet in jos. Atinse pielea sensibila a gatului, desenanad cercuri mici cu buricele degetelor, inainte de de a-si lasa palama sa alunece pe sub tricoul lui Kyle. Imediat ce ii gasi, atinse nurii ce puteau fi observati deja prin materialul subtire al tricoului.
Kyle isi inchise ochii incercand sa faca fata noilor senzatii ce se napustisera peste el in valuri. Mangaierile lui Rayland ii ardeau pielea si asa sensibila. Cand simti mana lui Rayland parasindu-i pieptul isi musca obrazul in interior, fortandu-si astfel vocea sa ramana sub controlul sau. Totusi, nu putea nega faptul ca trupul sau protesta. Avea nevoie de mangaierea barbatului de langa el. Avea nevoie de caldura trupului sau mare, de greutatea lui...de sentimentul de siguranta pe care i-l dadea, chiar si atunci cand ii era frica.
Stia ca ii spusese ca va uita...ca nu se va agata de el ca de un colac de salvare, dar ii era greu. Dumnezeu sa-l ajute, caci era cel mai greu lucru pe care il facuse pana atunci si, probabil, cel mai greu pe care il va face vreodata. Nevoia de a-l avea pe Rayland, de a sti ca este al sau si doar al sau depasea in intensitate tot ce experimentase pana atunci. Nimic nu se putea compara cu ea.
Nu avea rost sa se minta singur. Deja era pierdut in vartejul uneor emotii pe care nu le putea controla si nici aticipa. De ce sa lupte cand stia ca la final va pierde? De ce sa se impotriveasca? Lucrurile era simple: il vroia pe Rayland. Nu doar fizic, dar daca doar atat va primi, atunci va trebui sa invete sa se multumeasca cu putinul ce ii era oferit.
Isi deschise ochii brusc. Manie, dorinta, nevoie, ura...nu ii pasa ce va citi pe fata celui de langa el. Le va accepta pe toate cu acelasi aplond cu care ar accepta si dragostea ce stia ca nu va veni niciodata. Le va accepta si ii va multumi pentru ele, acum si pentru restul zilelor sale.
Dar Rayland nu mai arata infricosator. Privirea lui flamanda ii pierduse duritatea de mai devreme. Kyle nu vazu in ea decat dorinta pura, nestavilita si de neinvins. Inima ii sari peste o bataie. Pentru un moment uita sa respire. Nu se indoia de faptul ca propriile lui sentimente se oglindesc in privirea barbatului de deasupra sa.
Isi ridica mana libera si ii mangaie obrazul. Rayland tresari si clipi de cateva ori, iesind din transa care pusese stapanire pe el.
Buzele lui Kyle se ridicara intr-un zambet, iar cuvintele ce ii aparura in minte i se parusera atat de normale incat nu le putu tine pentru el. Vroia sa le impartaseasca, la fel cum vroia sa-si daruiasca trupul si sufletul.
-Nici n-ai idee cat de mult te iubesc, sopti cu vocea tremuranda de dorinta. Ray ramase nemiscat pentru cateva momente, incercand sa-si imprime in memorie imaginea baiatului de pe pat. Asa vroia sa si-l aminteasca: ravasit, vulnerabil si frematand de dorinta la el in brate. In acel moment ceva in el se rupse. Aproape icni cand simti golul din sufletul sau umplandu-se cu atat de multe emotii si simtiri, cand pieptul ii deveni prea mic ca sa le poata face fata. Un sentiment de groaza in strabatu pentru o fractiune de secunda, facandu-i trupul sa tremure.
Nu, nu era posibil, ii urla mintea neincetat. Nu putea sa simta asta, nu avea voie sa simta asta. Nu acolo, nu atunci si in niciun caz cu altcineva infara de el.
-Mai spune-o o data. Vorbi inainte sa gandeasca. Cuvintele venisera dintr-un loc pe care mintea sa nu-l putea controla. Trebuia sa se retraga...sa fuga, sa dispara cat inca mai avea puterea sa o faca.
-Te iubesc, repeta Kyle mai hotarat de aceasta data. Te iubesc, te iubesc...
Ray ii elibera si cealalta mana. Simtind nelinistea barbatului, Kyle isi incolaci bratele in jurul gatului sau si il trase mai aproape, ingropandu-si capul in umarul ce i se oferi. Parfumul lui Rayland ii inunda narile, starnindu-i mici fiori in tot corpul.
-Sa nu incetezi sa-mi repeti asta.
Kyle zambi.
Pentru prima oara de cand se cunoscusera, Rayland ii permisese sa-l vada asa: vulnerabil, doritor, speriat. Isi stranse si mai tare bratele in jurul lui, promitandu-si ca indiferent ce le va aduce viitorul, il va iubi si il va proteja.
-Iti voi zice asta in fiecare zi, daca iti doresti. Iar cand ne vom desparti, tot asta iti voi sopti.
Trupul barbatului deveni rigid in bratele sale, luandu-l pe Kyle prin surprindere, cel putin pana cand ii auzi urmatoarele cuvinte:
-Nu vreau sa pleci. Nu te voi lasa sa pleci niciunde. Promite-mi...promite-mi ca vei ramane. Vreau sa fi in siguranta. Trebuie sa stiu ca esti in siguranta!
Kyle se cutremura. Niciodata nu si-ar fi imaginat ca sub exteriorul acela dur, emotiile lui Rayland sunt pe punctul de a izbucni. Se uita in ochii barbatului pe care il considerase la fel de tare ca o stanca si il vazu pentru prima oara asa cum era defapt: un simplu om care suferea atat de mult incat ii era frica sa faca un pas in fata. Rayland era ca si el. Blocat in trecut. Singura diferenta fiind faptul ca Kyle incerca, in ciuda a tot si toate, sa traiasca. Rayland insa se daduse batut.
Vazandu-l asa, Kyle simti ca iubirea lui pentru el creste...atat de mult incat pieptul incepu sa-l doara. Dar era o durere placuta, durere pe care ar fi acceptat-o oricand bucuros.
Nu putea sa-i promita. Nu putea sa rosteasca cuvintele. Nu vroia sa-l minta, caci stia ca intr-o buna zi chiar Rayland ii va cere sa plece. Dar, pana atunci avea sa ramana langa el si sa incerce sa aiba grija de omul asta imposibil.
-Kyle...soapta incinsa a barbatului ii facu pielea fetei sa se infioare si sa prinda o nuanta rosiatica. Dumnezeule...daca corpul lui raspundea in asa hal la o simpla soapta, nici nu vroia sa-si imagineze cum ar fi daca...
Cuvintele nu-si mai avea rostul. Nu in dimineata aceea. Kyle vroia mai mult decat niste simple cuvinte si stia ca si Rayland era la fel si totusi, continuau sa se priveasca parca prinsi intr-o transa pe care niciunul nu putea sa o rupa.
Si apoi, ca prin minune ceva se rupse in interiorul lor. Kyle putea sa jure ca auzise ceva pocnind. Sunetul ii bubuia in urechi, dar nu avusese timp sa-l analizeze, caci gura lui Rayland o acoperi flamanda pe a sa.
Zgomotul care iesi din gatul lui Rayland era nestapanit.Felul in care buzele lui s-au lasat peste ale lui Kyle era salbatic.Sarutul era atat de brutal incat buzele baiatului amortira. Treptat, totusi, reusi sa si le separe. Atunci simti impunsatura rapida si sigura a limbii lui. Nebuneasca, rapace, ii matura gura.
Rayland isi ingropa mainile in coama roscata care se revarsa peste ochii incetosati de pasiune si ii tinu capul in loc pentru maiestria devastatoare a sarutului sau. Se repezi la el ca un infometat, de parca ar fi vrut sa-i suga gura toata in gura lui. Se indeparta ca sa respire. Dar chiar si atunci ii mangaie buzele cu limba, apoi, nesatul, reveni sa ia mai mult. Si mai mult...
Kyle se desfata in carnalitatea sarutului. Ii placea textura limbii lui, fermitatea buzelor, intepaturile barbii lui pe obrajii sai. Simturile baiatului se lefaiau in placerea de a-i simti pielea, de a-i mirosi parul... Imbratisarea deveni mai stransa. Gurile lor continuau reciproc sa provoace senzatii nebunesti pe fetele lor, miscandu-si fara incetare buzele pe obraji, barbii, pleoape. Cand gurile lor se regasira, Rayland isi trimise limba adanc, patrunzandu-i gura si saturand-o de dorinta. Mainile lui se splimbau pe spatele ingust, pe laturi si ii frecara sfarcurile ce se intarira instantaneu prin materialul subtire al tricoului. Apoi, fara subtilitati, il apuca de posterior si il trase spre el. Kyle nici nu se gandi sa se jeneze. Ii permisese lui Ray sa se impinga sugestiv spre el, bucurandu-se de forta vizibila a dorintei lui, apoi incepu sa se frece de el.
Mormaind, barbatul il inconjura cu bratele atat de strans incat baiatul nu se mai putea misca si sopti:
-Opreste-te sau se termina totul.
-Inca nu. Abia am inceput.
Kyle lasa destul spatiu intre ei ca sa-i poata da jos camasa. Cu mainile tremurand, incepu sa desfaca nasturii mici, injurand printre dinti de fiecare data cand miscarile ii scapau de sub control. Dar, rasplata nu se lasa mult asteptata. Cu fiecare nasture deschis, o noua bucatica de piele ii era dezvaluita. Kyle isi strecura mainile mici pe sub materialul dur al camasei si atinse usor pielea incinsa . Simti cum tremurul care il strabatu pe Rayland se propaga prin mainile sale si ii ajunge pana in maduva oaselor.
Cu un geamat infometat se apleca spre pieptul lui si isi apasa pe el gura deschisa. Buzele ii gasira sfarcul. Intai rusinos, dar prinzand repede curaj il mangaie cu limba.
Blestemand, Ray il indeparta de el.
-Scoate-ti hainele.
-Scote-le tu, il provoca Kyle ragusit, simtindu-se dintr-o data puternic.
Se uitara unul la altul pentru un moment. Kyle isi tinu rasuflare pana cand Ray apuca marginea tricoului sau si i-l scoase peste cap. Pieptul barbatului se ridica si se lasa intr-un oftat rapid, torturat. Kyle vazu cum i se contracta muschii stomacului, insa Ray nu-l atinse. Nu intim, cel putin.
Apasandu-i umerii il impinse pana cand spatele lui ajunse din nou in contact cu patul. Fara ceremonie ii descheie blugii si ii arunca neglijent pe jos. Nu fu chiar atat de detasat cand veni randul boxerilor. Barbatul inghiti in sec cand degetele sale atinsera materialul alb. Cand simti ca ultima bariera ca il desparte de Ray e inlaturata, Kyle isi inchise ochii si isi musca buzele. Era mai bine decat data trecuta. Apoi, mana mare a lui Rayland il cuprinse. Kyle isi arcui spatele, lasand geamatul sau sa se amestece cu cel al barbatului. Isi agata mainile de cearceaf, incercand sa ramana ancorat in realitate.
Mana lui Rayland parasi organul intarit, deplansandu-se in jos, maganind interiorul fin al pulpelor.
Kyle isi deschise ochii si-l privi la timp pentru a vedea cum barbatul se descheie la pantaloni si isi lasa libera dorinta. Kyle isi linse buzele anticipand urmatoarea miscare. Isi departa si mai mult picioarele, rugandu-l mut sa continue ce a inceput.
Si nu fu lasat sa astepte mult. Ghicindu-i nerabdarea, barbatul ii ridica picioare si i le aseza pe umerii sai.
-O sa te doara, soapta sa ragusita abia ajunse la urechile lui Kyle.
-Nu-mi pasa.
-Nu sunt un barbat bland. Te voi rani.
-Stiu.
-Kyle...
-Te vreau, Rayland. Kyle isi ridica bazinul ca sa-si intareasca spusele. Acum! Suiera printre dintii inclestati.
-Sa nu zici ca nu te-am avertizat, mormai Rayland inainte de a se impinge in el. Puternic, brutal, exact asa cum promisese.
Intruziunea fortata il facu pe Kyle sa expire tot aerul din plamani. Dintr-o data se simti prea mic...prea plin...atat de plin incat avea impresia ca da pe dianafara. Isi musca buzele pana cand simti gustul sangelui inundandu-i gura.
I-ar fi urlat numele daca gura lui nu ar fi fost acoperita de buzele flamande ale lui Rayland. Ii simti limba lingandu-i ranile, inainte de a se adanci si mai mult in cavitatea lui bucala. Isi ridica mainile si le agata de spatele barbatului, lasandu-si unghile mici sa patrunda in carnea incinsa.
Rayland gemu la el in gura, apoi se ingropa de tot in interiorul sau si ramase acolo nemiscat pentru cateva momente. Caldura lui Kyle era inabusitoarea. Baiatul era ca un foc viu. Simtea cum flacarile pasiunii lui il strabat in valuri, facandu-i putinu autocontrol pe care il mai avea sa se faramiteze.
Ray isi indeparta gura de a lui. Incerca sa respire normal, insa avea impresia ca tot aerul din camera disparuse.
Privi buzele umflate ale baiatului si ochii care era scaldati in lacrimi si injura printre dinti. Stia ca il ranise. Nu vrusese sa-l raneasca...nu acum...nu asa...
Deschise gura ca sa-i spuna si lui asta, dar Kyle fusese mai rapid. Isi ingropa mainile in parul negru si ii trase capul, punandu-i stapanire pe gura si muscandu-l la randul sau de buze.
-Cine ti-a zis ca poti sa te opresti? Te vreau cu totul. Atat nu-mi ajunge, zise cu respiratia intretaiata.
-Dumnezeule, Ky...dar baiatul il aduse din nou la tacere cand limba sa i se strecura in gura si-l patrunse cu aceeasi salbaticie cu care Rayland il patrunse pe el.
Ultima farama de autocontrol se evapora ca si cum nu ar fi existat.
Rayland se retrase aproape de tot, inainte de a-l patrunde din nou. Muschii circulari se stransera in jurul lui ca peretii unei menghine, tinandu-l acolo, inainte ca el sa-i forteze pentru a-i da drumul.
-Asa, murmura Kyle. Mai mult. Mai tare!
Picioarele ii alunecara de pe umerii barbatului, dar profita de ocazie ca sa-i cuprinda talia cu ele. Rayland isi strecura mainile pe sub posterioul sau si il ridica mai sus pentru a-l putea patrunde mai bine.
Miscarile lui deveneau frenetice, de neoprit. Se avanta cu atata putere, incat pana si el se simtea vlaguit. Intr-un cotlon intunecat al mintii era constient de durerea ce o provoca, insa nu se putea opri. Nu pana nu termina de tot.
-Kyle!
-Nu te opri! Mergi pana la capat, il provoca baiatul cu ochii scanteind de dorinta.
Rayland isi trecu mainile de o parte si de alta a capului lui Kyle si isi sprijini toata greutatea pe ele. Privirile lor se intalnire si pentru o clipa lumea paru a sta in loc. Dar Kyle se ridica rupand vraja. Se prinse din nou de umerii barbatului si-l musca de pielea sensibila a gatului. Ray gemu din nou. Simturile lui era asaltate. Nu mai putea gandi. O caldura ciudata i se strangea in maruntaie si cobora in jos spre organul ce devenise si mai tare decat inainte. Nu va mai rezista mult, stia asta, dar vroia sa lungeasca acesta dulce tortura. Niciodata nu fusese atat de bine. Nimeni nu-i raspunsese asa. Nu va termina asa de repede, se incuraja singur. El era cel experimentat. El detinea controlul. Insa auzi vocea lui Kyle in urechea sa:
-Iti place cum ma strang in jurul tau? Kyle ii linse lobul, inainte de a continua. Iti place sa ma patrunzi? Sa ma faci al tau? Sa simti cum tremur? Limba lui trasa o dara umeda in spatele urechii.
Trupul lui Rayland deveni rigid.
-Kyle...insa vocea sa nu fusese bagata in seama. Kyle continua:
-Cei ai face daca ti-as spune ca sunt al tau? Sau- Kyle facu o pauza in timp ce se lasa inapoi pe spate- ce ai vrea sa-ti fac eu tie? M-ai lasa sa te ating...sa te gust? Mana sa dreapta cobora in jos, pana cand ajunse in dreptul locului unde erau uniti si il atinse pe Rayland in cel mai intim mod, mangaind cu degete tremurande baza organului, caci doar aia nu era adanc infipta in el. Scapa un geamat cand il simti pe Ray miscandu-se din nou, insa nu-si lua mana. In schimb urca cu ea pana ce ajunse in dreptul organului sau. Il prinse si il stranse cu putere simtind tremurul care ii strabate corpul.
Insa ochii lui nu-l parasira pe Rayland. Il privea cum il priveste. Isi trecu limba peste buze si incepu sa-si miste incet mana, nerupand contactul viziual. Observa modul in care ochii barbatului se maresc si ii simti tremurul din interiroul sau.
-Mmhhh... iti place sa privesti cum ma ating?...Cum ma ating cand esti in mine?
Rayland casca gura sa zica ceva, dar niciun cuvant nu iesi.
Kyle isi arcui spatele spre el, facandu-l pe Ray sa alunece si mai mult in interiorul sau. Si atunci inevitabilul se produse.
-Rayland!!! Ceva se intamplase. Ray atinsese un loc pe care nici nu stia ca il avea. O caldura lichida ii invada corpul si-i matura toate simturile. Barbatul ii indeparta mana si ii stranse organul cu propriile lui degete. Ray se indeparta un pic, apoi il patruse din nou...si din nou...si din nou, de fiecare data atingand acel punct care il aducea pe baiatul de sub el in pragul nebuniei.
Urma sa termine. De data asta nimic nu-l va putea opri. Isi inteti miscarile, magaindu-i oraganul in contrapunct cu patrunderile adanci si devastatoare. Cand isi dadu seama ca is pe punctul de a ceda amandoi se apleca, dorind sa-l sarute. Kyle isi deschise ochii si-l privi asa cum nu-l mai privise niciodata.
-Te iubesc, ii sopti simplu, inainte de a se agata de gatul sau si de a se lasa in voia miscarilor sale.
Atunci veni. Tare...mult...asa cum nu mai venise niciodata. Continua sa-si miste mana pana cand o simti acoperita de o umezeala calda, apoi se prabusi peste trupul ce tremura. Fara sa se gandeasca isi incolaci mainile in jurul lui, apoi se rostogoli pe-o parte, astfel incat capul lui Kyle sa se odihneasca pe umarul sau. Ramasesera asa, imbratisati, inca conectati si tremurand in urma actului pasional pe care il impartasisera.
Si, in scurt timp, amandoi adormisera...

P.s.: sper sa va placa

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] I just wanna love you! - de MiraA - 03-11-2010, 05:23 PM
RE: I just wanna love you! - de yaoi maniac - 03-11-2010, 06:04 PM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 03-11-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-11-2010, 12:17 AM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 04-11-2010, 12:38 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 12-11-2010, 11:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 23-11-2010, 10:56 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 08-12-2010, 10:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 16-12-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-12-2010, 01:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 31-12-2010, 04:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-01-2011, 10:51 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 04-01-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-01-2011, 12:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 10-01-2011, 07:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-01-2011, 10:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 21-01-2011, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 21-01-2011, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-01-2011, 08:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-01-2011, 09:03 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-02-2011, 04:05 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-02-2011, 02:36 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-02-2011, 10:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-02-2011, 11:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-02-2011, 12:09 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 19-02-2011, 12:30 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 24-02-2011, 11:17 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 24-02-2011, 11:23 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-03-2011, 10:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-03-2011, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 07-03-2011, 12:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 09-03-2011, 10:46 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 09-03-2011, 11:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 05:53 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-03-2011, 09:25 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 09:37 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-03-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-03-2011, 09:52 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 17-03-2011, 10:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-03-2011, 11:56 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-03-2011, 03:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 22-03-2011, 05:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 23-03-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 27-03-2011, 03:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 27-03-2011, 07:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 29-03-2011, 08:58 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 29-03-2011, 10:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-04-2011, 12:04 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 03-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-04-2011, 09:47 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 11-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 11-04-2011, 08:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-04-2011, 10:01 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 17-04-2011, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 20-04-2011, 10:02 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-04-2011, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-05-2011, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 01-05-2011, 12:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 07-05-2011, 11:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 08-05-2011, 12:02 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 08-05-2011, 09:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-05-2011, 05:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 14-05-2011, 05:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-05-2011, 10:29 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 18-05-2011, 02:49 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 18-05-2011, 03:07 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-05-2011, 09:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 23-05-2011, 02:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 25-05-2011, 07:15 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-05-2011, 10:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 28-05-2011, 12:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-05-2011, 10:48 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 30-05-2011, 02:41 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 30-05-2011, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 30-05-2011, 05:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-06-2011, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 02-06-2011, 06:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-06-2011, 10:12 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-01-2012, 03:25 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 14-01-2012, 03:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-01-2012, 10:08 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 30-01-2012, 10:34 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 31-01-2012, 11:40 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-02-2012, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-02-2012, 01:27 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 07-02-2012, 01:11 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-02-2012, 11:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-02-2012, 12:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 13-02-2012, 02:18 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-02-2012, 03:01 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 15-02-2012, 01:32 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 15-02-2012, 08:44 PM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 17-02-2012, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 19-02-2012, 12:01 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 19-02-2012, 04:38 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 19-02-2012, 06:42 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 19-02-2012, 07:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-02-2012, 09:36 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 24-02-2012, 10:09 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 25-02-2012, 12:24 AM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 25-02-2012, 02:50 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 25-02-2012, 09:17 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 25-02-2012, 09:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 03-03-2012, 07:26 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-03-2012, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-03-2012, 12:16 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 04-03-2012, 12:04 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 04-03-2012, 12:46 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-03-2012, 07:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-03-2012, 07:56 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-03-2012, 09:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-03-2012, 12:52 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 11-03-2012, 11:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-03-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 11:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 17-03-2012, 04:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 18-03-2012, 11:00 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-03-2012, 02:21 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-04-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 05-04-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 05-04-2012, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-04-2012, 02:00 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 07-04-2012, 09:44 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 01:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-04-2012, 01:47 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-04-2012, 04:43 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-04-2012, 05:14 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-04-2012, 05:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:24 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 16-04-2012, 09:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 16-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 21-04-2012, 04:59 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 21-04-2012, 06:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 22-04-2012, 05:56 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-04-2012, 09:18 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 24-04-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de October - 25-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 02-05-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-05-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-05-2012, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 03-05-2012, 07:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-05-2012, 01:00 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 04-05-2012, 01:26 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 09-05-2012, 09:46 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 09-05-2012, 10:21 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-05-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 20-05-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 21-05-2012, 07:41 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-05-2012, 03:37 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-05-2012, 09:23 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 24-05-2012, 11:07 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 01-06-2012, 02:05 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-06-2012, 03:25 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-06-2012, 03:01 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-06-2012, 01:50 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 10-06-2012, 10:27 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-06-2012, 12:42 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-06-2012, 11:15 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-07-2012, 12:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-07-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 01-07-2012, 10:23 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 05-07-2012, 12:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-07-2012, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-07-2012, 02:17 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-07-2012, 09:54 AM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-07-2012, 06:32 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-07-2012, 10:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Muffles - 08-07-2012, 10:55 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-07-2012, 03:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-07-2012, 04:22 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 10-07-2012, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-07-2012, 10:35 AM
RE: I just wanna love you! - de October - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-07-2012, 01:20 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-07-2012, 05:29 PM
RE: I just wanna love you! - de AiciSunt - 22-07-2012, 07:07 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 22-07-2012, 07:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 22-07-2012, 09:45 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 22-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 23-07-2012, 12:28 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 23-07-2012, 02:37 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-07-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-09-2012, 03:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.234 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.046 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.085 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.694 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.062 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.005 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)