Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] I just wanna love you!

***

Nu era bine. Nu era bine deloc. Stia asta, dar nu se putea abtine. Trebuia sa-l atinga, sa-l simta, sa stie ca si el isi doreste asta, dar, in acelasi timp, trebuia sa-l indeparteze. Insasi prezenta lui acolo constituia un adevarat pericol pentru sanatatea lui mentala. Vroia sa-l atinga, dar stia ca nu are voie, vroia sa-l simta, dar nu putea sa o faca fara sa se gandeasca ca totul este o greseala sau un joc pus la cale de o soarta care, chiar si dupa ce l-a doborat si l-a calcat in picioare, inca mai are chef sa-l chinuie.
Trebuia sa se indeparteze pana nu era prea tarziu, pana nu depasea linia subtire dintre dorinta, pasiune si nevoie...
Insa buzele lui erau atat de dulci, ademenitoare si tandre, incat nu avea cum sa nu-si doreasca sa le simta mai mult, sa le incerce dulceata pana cand isi va imprima gustul lor in minte. Tremurau usor sub a lui intr-o capitulare muta, cerand inconstient mai mult. Bratele lui Kyle era agatate de umerii sai. Pielea atinsa il ardea de dorinta. Vroia sa puna de tot stapanire pe el.
-Ray...
Soapta sa suava ii gadila auzul. Zambi in sinea sa, ajungand la concluzia ca aflase cel mai usor mod de a imblanzi bestia: sarutand-o!
Doamne, ar fi vrut sa-l ia in brate, sa-l duca in dormitor si sa-l faca sa-si piarda de tot mintile. Ar fi vrut sa-l patrunda asa cum nu mai facuse nimeni altcineva inaintea lui, sa-l faca sa uite oricare alta imbratisare inafara de a sa. La dracu'! Ar fi vrut sa-l faca al lui si gata!
Ii magaie buzele cu limba, obligandu-le printr-o miscare lina sa se intredeschida si sa-l primeasca asa cum se cuvine. Kyle scapa un suspin, dar se conforma. Il primi. Imediat ce Ray patrunse in fierbinteala gurii sale, stransoare mainilor deveni mai puternica. Ray prinse firele de par roscate intre degete si le trase in jos. Kyle isi deschise larg ochii ce ii tinuse pana atunci inchisi si il privi. In ei se putea citi uimirea, dorinta si pasiunea pe care firea vulcanica a baiatului le gazduia.
Isi desprinse una din maini de dupa gatul lui Ray si ii atinse obrazul. Barbatul tresari ca ars. Kyle isi plimba mana in jos pana ce ajunse la buze. Acolo se opri parca nestiind ce sa faca mai departe.
Il dorea cu adevarat pe Ray, insa nu asa. Dar asta nu era deajuns, isi zise imediat. Vroia ca Ray sa-l dorasca la randul sau. Nu doar fizic, ci si...
Nu-si putuse reprima zambetul trist. Era doar un vis. De ce l-ar dori Ray? Pentru el totul era un joc. Ray iubea deja pe altcineva isi repeta din nou, incercand de acesta data sa nu uite un lucru atat de esential.
-Ray...nu, zise intr-un final cu un glas atat de subtire incat nici el nu si-l recunostea. Isi propti palmele in pieptul barbatului si il impinse atat cat sa-si faca loc sa treaca.
Ray clipi de cateva ori, apoi trase adanc aer in piept si se intoarse cu spatele la Kyle. Se sprijini cu mainile de marginea barului incercand sa-si recapete controlul. Nu-i venea sa creada ca...
-Poate ar fi mai bine sa faci un dus, Kyle. Vocea sa era dura din cauza dorinte, dar destul de ferma incat sa-l convinga pe tanar sa se intoarca pe calcaie si sa intre in baie.
Inchise usa dupa el si se sprijini cu spatele de ea. Atat lemnul cat si gresia erau reci. Ii placea. Spera ca raceala lor sa-l calmeze destul de mult incat sa fie in stare sa dea ochii cu barbatul din incaperea vecina.
Dumnezeule, cum naiba ajunsesera ei in situatia asta? Nu se placeau. La dracu'! Nici macar nu se inghiteau si totusi...se doreau. Stia asta. O simtea cu tot trupul. Ray il dorea la fel de mult cum il dorea si el la randul sau. Nu putea sa o nege. Dar, in acelasi timp, nici nu vroia sa faca pasul decisiv. Banuia de ce...
Philipe...
-De ce nu poate sa ma vrea pe mine...? intreba cu voce tare peretii ce-l inconjurau. Era desigur o intrebare retorica la care avea deja un raspuns. Nu putea pentru ca in inima lui nu era decat o singura persoana, iar aia nu era el. Niciodata nu va fi el, indiferent ce va face.
Oftand, se dezbraca de camasa si intra sub dus. Fixa apa la o temperatura joasa si ramase sub jet pana cand simti ca ii clantane dintii in gura. Ar fi ramas si mai mult, dar ii era teama ca ar raci si astfel i-ar cauza si mai multe probleme lui Ray si lui insasi. De parca nu avea si asa destule...
Opri intr-un final apa si iesi din cabina de dus. Scoase in dulapior un prosop mare, alb si se sterse, apoi, dandu-si seama ca nu isi luase haine de schimb, si-l infasura in jurul trupului.
Trebuia sa iasa din baie.. Stia asta, dar ceva il oprea. Poate faptul ca era gol sub prosop. Nu, nu era aia. In mod cert ar fi fost la fel de reticent si daca ar fi fost imbracat.
Nu-i placea sa recunoasca dar Ray, in momente ca acestea, il intimida. Ba mai mult, dupa acel sarut si apropierea dintre ei din ultima zi, ii era rusine sa dea ochii cu el. Nu stia cum sa reactioneze, cum sa se poarte sau ce sa vorbeasca. Se simtea mic si lipsit de experienta in fata lui.
-La dracu', Kyle Lancaster, du-te si i-ati hainele. Doar nu o sa stai aici pana maine dimineata! se imbarbata singur. Inspira adanc si deschise usa, lasand aburul, care in ciuda temperaturii scazute a apei se stranse in baie, sa se imprastie si in living.
Iesi din baie, tinand cu o mana prosopul, fiindu-i frica sa nu alunece din greseala si caland cu grija pe parchetul laminat pentru a nu aluneca.
Aproape imediat, ii zari spatele lui Ray. Statea rezemat de pervazul geamului cu un pahar de wisky in mana si privea oceanul. Deasemenea, zari si geamantanul sau ce se afla la doar cativa pasi de Ray.
Inghiti in sec si se indrepta intr-acolo.
Deschise fermoarul, dorind sa-si scoata hainele cat mai repede de acolo si sa se faca nevazut.
-Cum a fost dusul? A fost apa destul de...?Ray se opri la mijlocul frazei si ramase cu privirea pironita pe spatele lui Kyle. Acesta se ridica repede, scapand hainele din mana. Obrajii i se inrosira instantaneu sub privirea intensa a lui Ray. Dori sa zica ceva, dar nu-si mai gasea cuvintele. Ar fi vrut sa plece de acolo, dar picioarele nu-l ascultau. Pur si simplu statea si-l privea pe barbatul din fata sa cu atata ardoare incat putinul autocontrol pe care Ray il mai avea se risipi imediat.
Ray lasa joc paharul gol si il prinse pe Kyle de mana, tragandu-l spre el. Prosopul se desprinse si cazu pe jos.
-Atat de frumos, sopti Ray inainte de a-i prinde buzele intr-un sarut devorator care il facu pe Kyle sa-si piarda capul.
-Ray? dar nu apuca sa continue caci barbatul il impinse in perete cu atata forta incat isi pierdu pentru cateva secunde suflul.
-Nici nu ai idee cat de mult de vreau, Kyle. De cat timp te vreau...Il privi drept in ochi, inainte de a continua. Te vreau atat de mult incat simt ca-mi pierd mintile, ii spuse, apoi reincepu sarutul oprit brusc. Baiatul ofta, dar se lasa in voia lui. Isi dadu capul pe spate, laandu-i lui Ray spatiu pentru a cobora cu buzele spre gat. Mainile barbatului se asezara sub posteriorul sau si-l ridicara la fel cum facuse si in fata liceului. Kyle, ascultator, isi incolaci picioarele in jurul taliei lui Ray si se agata cu mainile de umerii puternici, in incercarea de a gasi sustinerea necesara.
-Dumnezeule, Kyle, chiar vrei sa ma seduci?
Baiatul nu scose niciun sunet. Nu mai era in stare. Simtea ca totul se invarte in jurul sau. Singurul lucru clar era barbatul in a carui imbratisare calda se afla.
Cu el in brate, Ray se indrepta spre bar. Fara sa tina cont de ce era pe el, il intinse pe baiat pe tablia rece. Pielea lui Kyle se infiora si prinse o nuanta frumoasa de roz. Ray se opri un moment si il admira in toata splendoare lui. Era atat de frumos incat nu putea sa se abtine. Ce naiba?! Deja putea fi catalogat drept sfant pentru ca se abtinuse atat de mult. Era doar un om. Un simplu om.
Ba nu, si mai rau. Era un simplu barbat. Doar atat. Nimic mai mult. Nu avea puteri supranaturale si nici o voiinta de fier. Insa avea nevoi. Si cea mai mare dintre ele era, cel putin pentru moment, sa-l savureze pe Kyle.
Se apleca peste el si ii saruta fruntea, apoi cobora cu buzele in jos pe pometii delicati ai obrajiilor, pana cand ajunse in dreptul buzelor. Le trasa conturul cu limba, minuandu-se de moliciunea lor si de gustul dulce care il facea sa cerseasca mai mult.
Mainile sale ii mangaiau trupul slab cu atata grija ca si cum i-ar fi fost frica sa nu se franga in doua. Ray nu fusese niciodata mai uimit. Nu crezuse vreodata ca un barbat poate sa aiba o pielea atat de fina la atingere si atat de sensibila. La fiecare mangaiere trupul lui Kyle tresarea si se arcuia spre el intr-o ruga muta. Nu spunea nimic. Doar ii arata prin gesturi ce ii placea. Ray nici nu avea nevoie de mai mult. Instinctiv, stia unde sa atinga si cum sa atinga pentru a aprinde flacarile ce aveau sa le mistuia trupurile amandurora.
Mana lui cobora in jos spre piept si se opri pe unul dintre cei doi nuri, care, numaidecat, prinse o culoare mai inchise si se intari.
Ray se apleca si prinse mugurul intarit intre dinti. Kyle scapa un geamat sonor si-si deschise ochii. Mainile, cu care se tinuse pana atunci de tablia barului, isi gasisera drumul spre ceafa lui Ray si se incolacira prin parul sau scurt si negru.
Ray zambi si continua sa se bucure de micile placeri pe care trupul din fata sa i le oferea cu atat dezinvoltura incat nu putea sa le refuze.
Cand parasi primul mugure si trecu la al doilea, dorind sa-i ofere si lui acelsi tratament, Kyle se agata cu mai multa putere de el. Trupul incepuse sa-i tremure atat de rau incat lasa impresia ca se va sparge precum portelanul chinezesc.
Vazandu-i reactia, Ray lasa in pace cei doi muguri si cobora mai jos, spre talia ingusta, trasand o dara umeda cu limba pana ce ajunse sub ombilic. Aici se opri pentru un moment scurt. Vroia sa continue, dar, in acelasi timp, stia ca ar trebui sa se opreasca. Insa, cand zari privirea pierduta a lui Kyle si ii simti temurul, toate gandurile bune se risipira intr-o secunda.
Atinsese exact locul la care se gandea de atata timp.
-Dumnezeule, Rayland! Kyle se arcui cu putere spre el, facandu-si talia sa se cambreze mult in sus. Isi simtea palmele transpirate si inima batandu-i cu putere in piept.
Ray ii umezi la inceput varful, inainte de a-si plimba limba pe toata suprafata lui. Vroia sa-l guste, sa-l invete. Trebuia sa o faca altfel era sigur ca va innebuni!
-Ray! Ray!
Strigatul sonor a lui Kyle ii umplu urechile pana la refuz. Si totusi, nu era indeajuns. Vroia mai mult. Vroai sa-l vada totalmente devastat.
-Iti place?
Mana lui inlocui buzele, lasandu-le libere sa explore alte teritorii. Aceste se intoarsera la nuri, apoi la buzele intredeschise al baiatului care era in pragul extazului.
-Esti atat de sensibil, ii sopti Ray. Sunt sigur ca ai fost cu multi, dar nimeni nu te-a invatat cum sa te bucuri de placerile vietii, nu-i asa, micutule?
Kyle nu apuca sa-i spuna ca nu mai fusese cu nimeni. Nu in modul asta, cel putin. O caldura lichida il strabatu, facandu-i tot trupul sa se cutremure. Isi intise capul spre Ray ,cersind in mod inconstient o sarutare.
-Ray...Doamne...nu mai pot. Ray...!
Isi simtea trupul atat de incordat, incat credea ca se va rupe in doua inainte de a atinge acel punct suprem spre care aspira cu atata ravna.
-Asa, inca un pic...
-Ray! ii urla Kyle dintr-o data numele, printre dintii inclestati. Se elibera, apoi trupul i se relaxa instantaneu. Isi auzea inima bubuindu-i in urechi si suflul sacadat. Se simtea ametit, dar privirea reusi intr-un final sa se focalizeze pe chipul de langa el ce il privea surazand.
Fara sa se gandeasca, lasa primele cuvinte ce ii trecura prin cap sa se faca auzite.
-Cred ca te iubesc...

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] I just wanna love you! - de MiraA - 03-11-2010, 05:23 PM
RE: I just wanna love you! - de yaoi maniac - 03-11-2010, 06:04 PM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 03-11-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-11-2010, 12:17 AM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 04-11-2010, 12:38 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 12-11-2010, 11:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 23-11-2010, 10:56 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 08-12-2010, 10:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 16-12-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-12-2010, 01:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 31-12-2010, 04:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-01-2011, 10:51 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 04-01-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-01-2011, 12:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 10-01-2011, 07:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-01-2011, 10:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 21-01-2011, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 21-01-2011, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-01-2011, 08:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-01-2011, 09:03 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-02-2011, 04:05 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-02-2011, 02:36 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-02-2011, 10:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-02-2011, 11:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-02-2011, 12:09 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 19-02-2011, 12:30 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 24-02-2011, 11:17 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 24-02-2011, 11:23 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-03-2011, 10:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-03-2011, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 07-03-2011, 12:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 09-03-2011, 10:46 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 09-03-2011, 11:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 05:53 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-03-2011, 09:25 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 09:37 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-03-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-03-2011, 09:52 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 17-03-2011, 10:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-03-2011, 11:56 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-03-2011, 03:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 22-03-2011, 05:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 23-03-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 27-03-2011, 03:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 27-03-2011, 07:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 29-03-2011, 08:58 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 29-03-2011, 10:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-04-2011, 12:04 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 03-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-04-2011, 09:47 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 11-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 11-04-2011, 08:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-04-2011, 10:01 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 17-04-2011, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 20-04-2011, 10:02 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-04-2011, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-05-2011, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 01-05-2011, 12:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 07-05-2011, 11:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 08-05-2011, 12:02 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 08-05-2011, 09:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-05-2011, 05:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 14-05-2011, 05:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-05-2011, 10:29 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 18-05-2011, 02:49 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 18-05-2011, 03:07 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-05-2011, 09:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 23-05-2011, 02:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 25-05-2011, 07:15 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-05-2011, 10:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 28-05-2011, 12:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-05-2011, 10:48 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 30-05-2011, 02:41 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 30-05-2011, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 30-05-2011, 05:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-06-2011, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 02-06-2011, 06:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-06-2011, 10:12 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-01-2012, 03:25 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 14-01-2012, 03:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-01-2012, 10:08 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 30-01-2012, 10:34 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 31-01-2012, 11:40 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-02-2012, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-02-2012, 01:27 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 07-02-2012, 01:11 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-02-2012, 11:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-02-2012, 12:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 13-02-2012, 02:18 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-02-2012, 03:01 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 15-02-2012, 01:32 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 15-02-2012, 08:44 PM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 17-02-2012, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 19-02-2012, 12:01 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 19-02-2012, 04:38 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 19-02-2012, 06:42 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 19-02-2012, 07:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-02-2012, 09:36 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 24-02-2012, 10:09 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 25-02-2012, 12:24 AM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 25-02-2012, 02:50 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 25-02-2012, 09:17 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 25-02-2012, 09:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 03-03-2012, 07:26 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-03-2012, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-03-2012, 12:16 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 04-03-2012, 12:04 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 04-03-2012, 12:46 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-03-2012, 07:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-03-2012, 07:56 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-03-2012, 09:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-03-2012, 12:52 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 11-03-2012, 11:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-03-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 11:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 17-03-2012, 04:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 18-03-2012, 11:00 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-03-2012, 02:21 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-04-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 05-04-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 05-04-2012, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-04-2012, 02:00 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 07-04-2012, 09:44 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 01:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-04-2012, 01:47 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-04-2012, 04:43 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-04-2012, 05:14 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-04-2012, 05:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:24 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 16-04-2012, 09:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 16-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 21-04-2012, 04:59 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 21-04-2012, 06:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 22-04-2012, 05:56 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-04-2012, 09:18 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 24-04-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de October - 25-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 02-05-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-05-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-05-2012, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 03-05-2012, 07:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-05-2012, 01:00 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 04-05-2012, 01:26 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 09-05-2012, 09:46 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 09-05-2012, 10:21 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-05-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 20-05-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 21-05-2012, 07:41 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-05-2012, 03:37 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-05-2012, 09:23 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 24-05-2012, 11:07 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 01-06-2012, 02:05 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-06-2012, 03:25 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-06-2012, 03:01 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-06-2012, 01:50 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 10-06-2012, 10:27 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-06-2012, 12:42 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-06-2012, 11:15 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-07-2012, 12:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-07-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 01-07-2012, 10:23 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 05-07-2012, 12:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-07-2012, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-07-2012, 02:17 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-07-2012, 09:54 AM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-07-2012, 06:32 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-07-2012, 10:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Muffles - 08-07-2012, 10:55 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-07-2012, 03:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-07-2012, 04:22 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 10-07-2012, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-07-2012, 10:35 AM
RE: I just wanna love you! - de October - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-07-2012, 01:20 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-07-2012, 05:29 PM
RE: I just wanna love you! - de AiciSunt - 22-07-2012, 07:07 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 22-07-2012, 07:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 22-07-2012, 09:45 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 22-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 23-07-2012, 12:28 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 23-07-2012, 02:37 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-07-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-09-2012, 03:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.239 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.059 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.095 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.703 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.063 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.010 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)