Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] I just wanna love you!

***

-Ce faci aici, pustiule? Reusise sa-si controleze vocea, dar nu fusese atat de simplu precum se asteptase. Kyle statea comod pe scaunul de langa el si discuta cu Jesse. Ii despartea doar jumatate de metru. Poate nici atat. Ray prinse licarire care se aprinse in ochii sai imediat ce ii auzi cuvintele. Stia ca il va enerva. Se baza pe asta. Nu ar fi putut sa faca fata un Kyle bine dispus si politicos. Nu astazi. Nu, pana nu va gasi pe cineva care il va ajuta sa scape de anumite nevoi mai putin ortodoxe.
-Treaba altcuiva, ii raspunse Kyle sec.
-De ce?
-De prost ce sunt.
-Bine macar ca recunosti. Ray ii oferi unul dintre zambetele sale ironice pe care le cultiva cu atata grja.
-Ray! Jesse se incrunta la el, apoi ofta. Imi pare rau, Kyle. Nu stiu ce e cu el azi. Se comporta ciudat de cand am ajuns.
-Vrei sa zici ca asta nu-i comportamentul lui obisnuit? Cu mine tot timpul se comporta asa. Kyle ridica din umeri nepasator.
-Serios?! Jesse il strapunse pe fratele sau cu o privire mai mult decat graitoare, dar Ray isifacu de lucru cu ceasca de cafea. Scuze, cred ca si-a uitat bunele maniere.
-Ca sa le uiti, trebuie in primul rand sa le ai.
-Sa sti ca ai dreptate, Kyle. Nu cred ca Ray a auzit de bunele maniere. Sau daca a auzit, a ajuns la concluzia ca p el nu-l ajuta la nimic.
-Sunt de fata sa stiti. Ray schimba subiectul. Jesse, ai vreo intrebare in legatura cu sedinta din Toronto?
-Nu. Raportul tau a fost detaliat. Mi-am dat seama cum au decurs lucrurile. Ai facut o treaba excelenta.
-Ce e nou in asta?
-Atata aroganta...bombani Kyle.
-Ai zis ceva?
-Absolut nimic.
-Asa ma gandeam si eu. Ray facu o pauza, apoi continua. Deci, de ce ai venit pana aici?
Kyle se intorse spre Jesse si ii dadu cateva dosare destul de groase.
-Ce-s astea?
-Un studiu de piata facut de Lancaster CO. Tatal meu a crezut ca ar fi bine sa va uitati peste ele.
Jesse ii dadu unul dintre dosare lui Ray. Acesta il lua, il deschise si incepu sa citeasca, dar atat gandurile cat si privirea ii zburau spre baiatul de langa el. Kyle era impracat intr-un hanorac verde si o pereche de blugi negrii. Culoare aprinsa ii punea in evidenta atat ochii, care insa erau de o nuanta un pic mai deschisa, cat si parul ce parea mai "aprins" in lumina ce patrundea prin geamurile mari din spatele biroului. La fel de aprins ca in acea dimineata cand se trezise cu el in pat. Isi tinea buzele stranse. Probabil era nervos. Ray ii privi cu atentie linile fetei micute si patate cu pistrui, apoi arcuirea gratioasa a gatului, umeri destul de lati, dar plapanzi, torsul ce era mai dezvoltat decat lasa sa se observe la o prima vedere, apoi talia ingusta ascunsa de matrialul care cadea neglijent si ii acoperea partea de sus a pantalonilor. Isi tine picioarele intinse, dandu-i astfel lui posibilitate de a le studia. Chiar daca era mic de statura, Kyle avea un corp frumos, bine proportionat, gandi Ray in timp ce privirea sa aluneca spre gambe, apoi mai jos, la glezne, dupa care urca din nou sus si se opri inapoi pe fata sa ingandurata.
Se intreba oare ce parere a ar avea Kyle daca ar sti de gandeste acum? Ce ar zice daca i-ar propune sa petreaca cu adevarat o noapte impreuna. Recunoscuse ca e homosexual. Probabil petrecuse nenumarate de astfel de nopti impreuna cu altii. Toata lumea stia ca atunci cand un tanar isi da seama ca ar o altfel de orientare sexuala incearca in primul rand sa si-o reprime. Cand isi da seama ca nu poate, vrea sa experimenteze. Si o data ce experimenteaza, nu se mai poate opri. Si el fusese asa, pana cand il cunoscuse pe...Nu conta. Nu mai conta acum. Cert este ca dupa ce el plecase, isi reluase vechile obiceiuri. Nu o face la fel de des ca inainte, dar nu era nici abstinent.
Totusi, poate ar fi trebuit sa o faca mai des. Asa nu ar mai avea pornirile astea. Asa, poate nu l-ar mai dori pe el.
-Ray, ce parere ai?
Ray tresari, clipi de cateva ori si isi muta privirea inapoi pe dosar.
-Da, da...foarte interesant.
-Ce naiba e atat de interesant acolo? izbucni dintr-o data Kyle. O alta firma cu un profil asemanator vrea sa intre pe segmentul vostru de piata! Ai citit ceva din ce e scris sau nu?
Ray se incrunta si incepu din nou sa citeasca.
-Normal ca am citit, minti repede cu ochii inca in foi. Vroiam sa zic ca strategia lor e interesanta. Incerca din nou sa se concetreze, dar mintea sa nu reusea sa inregistreze nimic.
-Aha, cum zici tu. Kyle continua sa vorbeasca cu Jesse, dar Ray pierdu imediat sirul conversatiei. Ochii sai se rentorsesera la chipul lui. Oare ce ar simti daca i-ar mangaia pielea? Ar ramane indiferent sau l-ar afecta? Oare ochii sai ar arunca sageti verzi si din alte motive?
I-ar striga numele extaziat daca l-ar intinde pe biroul din fata lor si l-ar dezbraca? Pielea i s-ar infiora daca l-ar dezmierda cu mainile, cu limba, cu buzele? Si-ar feri privirea sau i-ar sustine-o? S-ar lasa pierdut in pasiunea pe care el stia sigur ca si-o ascunde? I s-ar darui cu totul, coborand toate barierele si lasandu-l sa-i patrunda nu doar trupul, ci si mintea? S-ar satisface unul pe altul?
Ray putea sa vada cu ochiul mintii totul. Felul in care ar arata intinse pe patul sau, culoarea rosie din obraji atunci cand ar incepe sa-l dezbrace, pasiunea din ochii sai verzi, fiecare tresarire care av fi provoca de el si modul in care ar capitula in fata sa. Nu doar le vedea, putea chiar sa le simta. Atat de mult incat o anumita parte din el reactiona instanta, creindu-i o senzatie de disconfort.
-Ray, te simti bine?
Ray tresari si reveni cu picioarele pe pamant. Atat Jesse cat si Kyle se uitau la el ingrijorati.
-Da, sunt bine, doar ca...nu stia ce sa spuna. Am o fantezie sexuala in plina zi, nu suna foarte bine. Mai ales cand obiectul fanteziei sale se afla atat de aproape. La dracu'! Isi pierdea controlul. Trebuia sa iasa de acolo pana nu se facea de ras.
-Ma scuzati un moment. Revin imediat. Se ridica repede de pe scaun, avand grija sa nu-si expuna fata privirirlor curioase si iesi pe usa biroului, lasandu-i pe Jesse si pe Kyle sa se uite in urma lui. O ignora pe Camil, care imediat ce il vazu se ridica de pe scaun pregatita sa-l intrebe daca poate sa-l ajute cu ceva, si se indrepta grabit spre baie.
Cand intra inauntru, rasufla usurat dandu-si seama ca era singur.
Dadu drumul la apa rece si se stropi pe fata de cateva ori, incercand sa-si revina. Respira adanc, apoi se uita in oglinda. Pielea lui capatase o nuanta rosiatica. Ochii il dadeau de gol.
-Fir-ar sa fie de treaba! Se abtinu cu greu sa loveasca peretele cu pumnul. Se sprijini cu ambele maini de ghiuveta si se apleca in fata. Isi puse capul sub jetul de apa, lasandu-si parul sa se ude. Ramasese acolo pentru cateva momente, pana cand simti un tremur strbatandu-i trupul, apoi opri apa si se privi din nou in oglinda.
Abia atunci observa ca nu era singur. Vazu reflexia lui Kyle. Baiatul statea in spatele sau lipt de perete. Il privea. Parea ingrijorat.
-Ce cauti aici?
-Te comporti ciudat. Esti sigur ca te simti bine?
-Nu ma cunosti destul de bine ca sa sti cand ma port si cand nu ma port ciudat. Iesi afara de aici si lasa-ma singur.
Kyle il ignora. Se dezlipi de perete si se apropie de el. Ii puse mana pe frunte. Tresarira amandoi ca si cum un soc le strabatuse corpurile. Kyle se incrunta.
-Ai febra. Cand ai dormit ultima oara?
Daca ar sti el de ce ardea, gandi cu amaraciune Ray. Probabil l-ar pocni. Nu ca nu ar merita-o. Isi petrecuse ultima ora gandindu-se cum ar face sex cu el...Da, merita al naibii de mult sa fie pocnit. Poate asa si-ar reveni.
-Am dormit. Vocea sa era ragusita. Gatul il durea.
-Atunci poate racesti. In Canada e mai frig decat aici.
-Nu sunt sensibil!
-Nici nu am zis ca esti. Esti doar nesimtit. Kyle ii zambi.
-Vorbele nu se potrivesc cu gesturile, pustiule. Ori ma insulti, ori imi zambesti. Alege!
-Nu te insultam. Era doar o observatie. Kyle ridica din umeri. Zambesc pentru ca ma enervezi. Eu imi fac griji pentru tine si tu racnesti la mine. Nu e foarte dragut din partea ta.
-Nu sunt animal sa racnesc! marai Ray printre dinti.
Locul unde ii atinsese fruntea il ardea. Daca ar intinde mana, ar putea simti din nou acea atingere. Era atat de aproape incat abia se putea controla.
-Serios? Nu se vede. Nu ar fi mai bine sa mergi acasa? continua Kyle pe acelasi ton. Oricat de mult imi place sa ma cert cu tine, nu are niciun farmec daca nu poti da randament maxim.
-Ma doare capul.
-Deci, mergi acasa. Poti sa ma lasi si pe mine la scoala. Kyle se uita la ceasul de pe mana. Sunt in intarziere. Tatal meu nu prea tine cont de faptul ca eu trebuie sa ma prezint si la scoala.
Ray ofta obosit. Vroia sa fi cat mai departe de el, nu sa stea amandoi blocati intr-un spatiu atat de mic cum este masina lui. Probabil va innebuni de tot pana cand Kyle va ajunge la scoala. Asta daca nu-si va pierde controlul si va sari pe el.
-Stiu ca nu ma placi deloc, dar nu ma gandeam ca te va deranja atat de mult cererea mea. Stai linistit, ma duc singur. Nu vreau sa te deranjez.
-Nu ma dernajeaza deloc, minti Ray. Hai sa mergem, pana nu ma razgandesc. Ultimele cuvinte nu le spuse cu voce tare. Il lasa pe Kyle sa mearga inainte lui. Se uita in toate partile numai la spatele lui nu. Ofta, se incrunta, ofta din nou, injura in gand, apoi soptit, dupa care mai ofta o data si pana sa-si dea seama ajunsesera amandoi in parcarea subterana.
Se urcasera in masina. Ray isi deschise geamul, sperand ca aerul il va racori, dar nu facea decat s-l incalzeasca si mai mult. Traficul nu era foarte intens, asa ca din cand in cand il privea pe Kyle cu coada ochiului. Baiatul parea pierdut in ganduri. Statea cu cotul rezemat de portiera si cu capul sprijinit de palma. Privea cladirile care se succedeau una dupa alta si strada plina de oameni. Abia acum, cand lumina era mai puternica putuse sa observe, cearcanele inchise la culoare din jurul ochilor lui. Parea...obosit. Nu, obosit era putin zis. Era frant.
In scurt timp ajusesera. Ray recunoscu liceul. Era unul dintre cele mai prestigioase din tara. Dar nu prea il vedea pe Kyle integrandu-se intr-un loc ca asta. Aici veneau doar copii a caror parinti erau dispusi sa plateasca bani grei pentru ca ei sa fie in stare sa treaca. Kyle nu se incadra in grupa asta. Defapt, dupa parerea lui, baiatul nu se incadra in nicio grupa. Nu era genul de om pe care sa-l poti standardiza si analiza pe baza unor principii predeterminate. Kyle era cel mai schimbator om pe care il cunoscuse pana acum.
-Multumesc ca m-ai adus. Baiatul ii zambi si deschise portiera, iesind in aerul fierbinte de afara. Ray nu oprise in fata cldirii, ci pe laterala ei, asa ca era nevoit sa mai mearga cateva sute de metrii pana la poarta principala.
Ray statu cateva momente in masina, privindu-l cum se indeparteaza, apoi actionand din reflex, iesi afara si merse dupa el. Il prinse din urma cand ajunsese aproape de zidul vestic al incintei.
-Esti sigur ca vrei sa mergi la scoala?
Da, stia ca e o intrebare stupida, dar alta mai buna nu gasise intr-un timp atat de scurt.
Kyle se intoarse spre el.
-Da, de ce intrebi?
-Arati de parca ai avea nevoie de somn. Nu vrei sa te duc mai bine acasa?
-Nu.
-De ce?
-Nu pot dormi in casa aia, raspunse Kyle cu sinceritate. Acum, daca ma scuzi...
Dori sa se indeparteze din nou, dar Ray il prinse de mana. Nici el nu stia de ce o facuse.
-Ce vrei?
-Sa fiu al dracu' daca stiu!
Kyle zambi, apoi se apropie de el. Il prinse de gulerul camasii si ii trase capul in jos, dar si asa fusese nevoit sa se ridice pe varfuri pentru a-i atinge buzele. Pentru un moment, trupul barbatului deveni rigid, apoi, pe masura ce constientiza ce se intampla, o furtuna cum nu mai cunoscuse izbucni in el. Il impinse pe Kyle pana cand spatele ii atinse peretele, apoi cu una dintre maini ii prinse capul, in timp ce cu cealalta il aduse mai aproape de el. Sarutul deveni mai pasional. Ray isi trecu limba peste buzele ce tremurau, apoi le obliga sa se intredeschida pentru el. Il patruse, violandu-i intimitatea, chemandu-i limba la joaca. Kyle capitula. Il intampina la mijlocul drumului, gemand de placere nedisimulata. Ray isi lasa mainile sa coboare, pana cand ajunsera sub posteriorul lui Kyle. Printr-o miscare brusca il ridica. Kyle isi incolaci instinctiv picioarele in jurul taliei sale si-si lasa capul pe spate. Ray intelesese. Ii parasi buzele, doar pentru a gasi pielea fina a gatului. Mirosul sau ii invada narile, facandu-l sa-si piarda de tot capul.
Doamne, cat il vroia! Ar fi fost in stare sa-l aiba acolo, in plina strada...
Erau in plina strada! In fata scolii lui!
Brusc ratiunea alunga pasiunea ce ii intuneca mintea. Se descprinse dintr-o data de baiat lasandu-l buimacit. Clipi si il lasa jos. Kyle se sprijini de zid, respirand greu. Incerca sa-si recapete suflul, dar era destul de dificil.
-La dracu'! Ray isi aranja costumul, apoi privi in toate partile. Cineva tinea cu ei, caci prin zona nu era nimeni. Scapasera. Isi muta privire spre Kyle. Parul ii era dezordonat, buzele rosii si umflatedin cauza sarutului sau si ochii tulburi, plini de pasiune.
Cat de mult il vroia!
-Eu...incerca el sa gaseasca o scuza destul de buna, dar nu avea nicio idee.
-Du-te. Probabil ai intarziat. Vocea lui Kyle avea un timbru tremurat, dar isi pastrase fermitatea. Multumesc ca m-ai adus pana aici.
-N-ai pentru ce. Kyle avea dreptate, gandi Ray. Fusese o scapare. Cel mai bine sa se comporte ca si cum nu s-a intamplat nimic. Kyle, eu....
-Trebuie sa intru. La revedere.
Nu-l lasa sa adauge nimic. Se intoarse pe calcaie si se indrepta cu pasi mari spre poarta principala a liceului. Ray astepta pana cand baiatul disparu dincolo de zidurile inalte, apoi pleca spre masina.

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] I just wanna love you! - de MiraA - 03-11-2010, 05:23 PM
RE: I just wanna love you! - de yaoi maniac - 03-11-2010, 06:04 PM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 03-11-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-11-2010, 12:17 AM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 04-11-2010, 12:38 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 12-11-2010, 11:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 23-11-2010, 10:56 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 08-12-2010, 10:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 16-12-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-12-2010, 01:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 31-12-2010, 04:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-01-2011, 10:51 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 04-01-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-01-2011, 12:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 10-01-2011, 07:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-01-2011, 10:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 21-01-2011, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 21-01-2011, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-01-2011, 08:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-01-2011, 09:03 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-02-2011, 04:05 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-02-2011, 02:36 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-02-2011, 10:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-02-2011, 11:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-02-2011, 12:09 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 19-02-2011, 12:30 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 24-02-2011, 11:17 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 24-02-2011, 11:23 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-03-2011, 10:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-03-2011, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 07-03-2011, 12:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 09-03-2011, 10:46 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 09-03-2011, 11:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 05:53 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-03-2011, 09:25 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 09:37 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-03-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-03-2011, 09:52 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 17-03-2011, 10:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-03-2011, 11:56 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-03-2011, 03:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 22-03-2011, 05:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 23-03-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 27-03-2011, 03:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 27-03-2011, 07:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 29-03-2011, 08:58 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 29-03-2011, 10:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-04-2011, 12:04 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 03-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-04-2011, 09:47 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 11-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 11-04-2011, 08:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-04-2011, 10:01 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 17-04-2011, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 20-04-2011, 10:02 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-04-2011, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-05-2011, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 01-05-2011, 12:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 07-05-2011, 11:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 08-05-2011, 12:02 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 08-05-2011, 09:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-05-2011, 05:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 14-05-2011, 05:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-05-2011, 10:29 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 18-05-2011, 02:49 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 18-05-2011, 03:07 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-05-2011, 09:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 23-05-2011, 02:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 25-05-2011, 07:15 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-05-2011, 10:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 28-05-2011, 12:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-05-2011, 10:48 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 30-05-2011, 02:41 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 30-05-2011, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 30-05-2011, 05:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-06-2011, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 02-06-2011, 06:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-06-2011, 10:12 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-01-2012, 03:25 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 14-01-2012, 03:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-01-2012, 10:08 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 30-01-2012, 10:34 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 31-01-2012, 11:40 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-02-2012, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-02-2012, 01:27 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 07-02-2012, 01:11 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-02-2012, 11:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-02-2012, 12:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 13-02-2012, 02:18 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-02-2012, 03:01 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 15-02-2012, 01:32 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 15-02-2012, 08:44 PM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 17-02-2012, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 19-02-2012, 12:01 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 19-02-2012, 04:38 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 19-02-2012, 06:42 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 19-02-2012, 07:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-02-2012, 09:36 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 24-02-2012, 10:09 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 25-02-2012, 12:24 AM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 25-02-2012, 02:50 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 25-02-2012, 09:17 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 25-02-2012, 09:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 03-03-2012, 07:26 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-03-2012, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-03-2012, 12:16 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 04-03-2012, 12:04 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 04-03-2012, 12:46 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-03-2012, 07:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-03-2012, 07:56 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-03-2012, 09:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-03-2012, 12:52 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 11-03-2012, 11:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-03-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 11:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 17-03-2012, 04:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 18-03-2012, 11:00 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-03-2012, 02:21 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-04-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 05-04-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 05-04-2012, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-04-2012, 02:00 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 07-04-2012, 09:44 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 01:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-04-2012, 01:47 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-04-2012, 04:43 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-04-2012, 05:14 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-04-2012, 05:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:24 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 16-04-2012, 09:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 16-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 21-04-2012, 04:59 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 21-04-2012, 06:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 22-04-2012, 05:56 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-04-2012, 09:18 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 24-04-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de October - 25-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 02-05-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-05-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-05-2012, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 03-05-2012, 07:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-05-2012, 01:00 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 04-05-2012, 01:26 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 09-05-2012, 09:46 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 09-05-2012, 10:21 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-05-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 20-05-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 21-05-2012, 07:41 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-05-2012, 03:37 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-05-2012, 09:23 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 24-05-2012, 11:07 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 01-06-2012, 02:05 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-06-2012, 03:25 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-06-2012, 03:01 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-06-2012, 01:50 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 10-06-2012, 10:27 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-06-2012, 12:42 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-06-2012, 11:15 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-07-2012, 12:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-07-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 01-07-2012, 10:23 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 05-07-2012, 12:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-07-2012, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-07-2012, 02:17 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-07-2012, 09:54 AM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-07-2012, 06:32 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-07-2012, 10:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Muffles - 08-07-2012, 10:55 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-07-2012, 03:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-07-2012, 04:22 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 10-07-2012, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-07-2012, 10:35 AM
RE: I just wanna love you! - de October - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-07-2012, 01:20 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-07-2012, 05:29 PM
RE: I just wanna love you! - de AiciSunt - 22-07-2012, 07:07 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 22-07-2012, 07:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 22-07-2012, 09:45 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 22-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 23-07-2012, 12:28 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 23-07-2012, 02:37 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-07-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-09-2012, 03:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.225 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.040 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.085 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.687 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.061 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.004 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)