Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] I just wanna love you!

Nu va mai place ficul? :-S (ms fetelot pt comuri)
Next:
***

Ziua de vineri venise mai repede decat se asteptase. Nu mai trecuse pe la sediul Grupului Newcrest, in schimb, insa, petrecuse destul de mult timp la compania tatalui sau, cerand cat mai multe detalii despre spotul pe care trebuia sa-l prezinte. Lancaster fusese mai mult decat fericit cand vazu ca fiul sau se arata atat de interesat de problemele companiei. Totusi, nu-l scutise de sedinte lungi de morala.
Dar Kyle nu-l baga in seama. Il lasa sa vorbeasca pana se plictisea, apoi isi continua treaba ca si cum nimic nu se intamplase. Nu vroia decat sa termine si sa fie din nou liber sau relativ liber...
Vineri dimineata se trezi devreme, facu un dus scurt si se imbraca intr-un costum lejer de vara. Pantalonii negri, i se mulau pe picioarele lungi, punandu-i in evidenta soldurile inguste, iar camasa alba, simpla ii accentua linile suple ale corpului. Isi aranja parul cu gel, asigurandu-se ca, macar pentru cateva ore va sta ordonat, apoi se privi sceptic in oglinda. Arata bine, profesional si de incredere, dar asta nu era el. Se simtea de parca privea cu totul alta persoana, insa nu avea ce sa faca. Nu astazi, cel putin. Zambi stramb, isi puse laptopul intr-o servieta, apoi pleca din camera sa fiind pregatit sa-si termine treaba...

-Unde e pustiul asta? Ray se uita impacientat la ceasul de pe mana. Trebuia sa fie deja aici!
-Va veni. Nu-ti mai face atatea probleme. Jesse bau o gura din cafeaua calda, apoi se aseza mai comod in scaunul de piele.
-Nu a mai venit de marti. ce te face sa crezi ca va veni acum?
-Tu ai fost cel care i-a spus ca nu are nimic de facut si ca trebuie sa fie pregatit pentru sedinta de astazi.
-Asta nu insemna ca nu mai trebuia sa vina deloc, bombani Ray.
-De ce nu recunosti ca ti-a fost dor sa te contrazici cu cineva. Inafara de mine, mentiona imediat dupa aceea Jesse.
Ray se incrunta la el, dar nu mai spusese nimic. Nici el nu stia defapt de ce este atat de nervos. Nu avea un motiv logic ca sa fie, dar nici nu se putea abtine. Copilul lui Lancaster nu aducea a nimic bun. Nu avea asteptari de la el, dar, in acelasi timp, nu vroia sa o dea in bara la acesta sedinta. Duncan urma sa fie de fata, la fel si restul membrilor consiliului executiv. Putea sa-si imagineze deja escul. Il simtea pana si gustul amar in gura. Baiatul va veni imbracat ca de obicei, in haine ce nu aveau pic de stil, va folosi un limbaj decadent si, probabil, va reusi sa enerveze si pe altcineva inafara de el.
-Daca nu apare in urmatoarele...
-Imi pare rau ca am intarziat! Usa de la birou se deschise. Kyle aproape alerga pana la biroul unde se aflau Jesse si Ray, incercand cu greu sa-si traga suflul. Traficul a fost infernal.
-Ti-am spus ca o sa apara? isi intreba Jesse victorios fratele, insa Ray nu-l baga in seama. Se intoarse cu scaunul, fiind pregatit sa-i spuna vreo doua pustiului astuia, dar cuvintele i se oprira in gat cand il vazu.
Kyle de astazi era mult diferit fata de cel pe care il vazuse pana acum. Se asteptase la un baiat dezordonat, imbracat totalmente necorespunzator si extrem de emotionat, dar, spre surprinderea sa, avea in fata un tanar imbracat la patru ace, cu o privire ferma de neclintit care parea pregatit pentru a face fata oricarei provocari i-ar iesi in cale. Dorea sa-i spuna multe, dar de pe buzele sale nu iesisera decat doua cuvinte:
-Ai intarziat!
-Stiu. Dar am ajuns. Credeai cumva ca va voi lasa balta? intreba baiatul cu ironie in glas.
Inainte ca Ray sa raspunda, interveni Jesse.
-Normal ca nu credeam ca ne vei lasa balta. Cine ar crede asa ceva?! Il mustra din priviri pe fratele sau, care se uita in continuare uimit spre Kyle. Jesse se ridica de pe scaun, inconjura biroul si-l batu pe Kyle pe umeri prieteneste.
-Hai sa mergem, zise si-i facu cu ochiul. Terminam repede, apoi mergem si sarbatorim. Ray, vi?
Barbatul clipi incercand sa revina cu picioarele pe pamant, se ridica si el din scaun si isi urma fratele ce deja se afla la usa. Kyle facu la fel. Tinand strans servieta in mana, iesi din biroul lui Jesse si intra in urmatoarea incapere: sala de sedinte.
Camera era mare si puternic iluminata atat din surse naturale cat si din surse artificiale. In mijlocul ei trona o masa mare de aproximativ 12 persoane a carei suprafata era atat de lucioasa incat reflecta razale soarelui. Jesse lua loc in capul mesei, iar Ray se aseza in dreapta lui. Kyle isi puse servieta pe masa, o deschise si scoase laptopul din ea. Ii dadu drumul, apoi il conecata la video proiector.
-Sa nu ai emotii. Sunteam aici ca sa te sustinem, ii spuse Jesse imediat ce pe usa incepusera sa intre diferite persoane.
In cateva minute masa se umplu. Kyle inghiti in sec si se pregati mental pentru ce urma. Ura sa se afle in centrul atentiei, dar banuia ca va supravietui.
-Ma bucur ca ati reusit cu totii sa veniti astazi, se auzi vocea tanarului brunet. Era ferma, hotarata si nu in ultimul rand autoritara. Kyle il privi uimit pe Jesse. In mai putin de cateva secunde se schimbase total. Nu mai semana deloc cu tanarul glumet pe care il cunoscuse la inceputul saptamanii. Acum arata si se comporta ca un adevarat om de afaceri. Unul cu care nu vroiai sa te afli in conflicte.
Suntem cu totii extrem de ocupati, asa ca sa nu o mai lungim. Stiti desigur intentia mea de a aduce o schimbare in acesta companie si pentru ca aceasta schimbare sa fie posibila avem nevoie de o noua imagine, zise Jesse, apoi privi spre Kyle. Dumnealui este Kyle Lancaster de la Lancaster CO. Ne va face o scurta prezentare o unui concept ce, sper eu ne va ajuta sa reinventam Grupul N. Zicand acestea ii facu semn lui Kyle sa inceapa.
Baiatul respira adanc, incercand sa-si calmeze bataile repezi ale inimii, apoi dadu drumul prezentarii.
Pe ecranul alb aparura o serie de imagini ale grupului Newcrest, din primii sai ani, pana in prezent. Se derulau incet, oferindu-le tuturor posibilitatea de a le vedea. Apoi ecranul se albi din nou pentru cateva secunde, dupa care in mijlocul sau aparu un punct. Acesta se mari treptat, prinse un contur, apoi o forma, pana ce se trasforma in totalitate in noua sigla a Grupului Newcrest.
-Newcrest este un nume rezonant in economia mondiala. Un nume puternic, un nume cu traditie ce inspira incredere, determinare si munca, isi incepu Kyle prezentarea cu o voce hotarata. Idealurile si principiile care au pus temelia acestei compani nu se vor schimba niciodata, insa imaginea in sine a companiei trebuie sa sufere unele modificari. Domnilor, zise tanarul zambindu-le celor prezenti, era industrializarii s-a incheiat. Acum ne aflam in era informatiilor si trebuie sa ne conformam noilor nevoi de pe piata. Trebuie sa evoluam altfel nu vom face fata provocarilor ce vor urma.
Se intoarse spre ecran si arata sigla ce se misca usor. In scurt timp aceasta disparu. Ecranul se intuneca. Kyle apasa pe un buton al laptopului si spotul publicitar la care lucrase aproape toata saptamana incepuse.
In fundal se putea vedea o fotografie ingalbenita de vreme ce arata prima cladire a aceste companii. Fotografia se micsoara si aluneca in stanga ecranului, apoi in fundal aparu o noua fotografie, un pic mai noua, ce arata prima cladire din SUA a Grupului Newcrest. Si aceasta se miscsora si aluneca spre stanga unindu-se cu prima. Ultima fotografie ce aparu era foarte noua. Parea a fi facuta in urma cu cateva zile si prinsese o imagine clara si splendida cladirii din L.A., aceeasi cladire in care se aflau si ei. Fotografia se uni cu celelalte, creeand intr-un mod simplu si la obiect o istorie a Grupului N. Evolutia companiei era clara, de necontestat. Imaginile alese erau perfecte pentru a reliefa schimbarile care au survenit de-a lungul timpului. Sub imagini aparura niste doua fraza:
Aceleasi idei, aceleasi principii, aceeasi oameni...
Mai bun, mai performant, mai de incredere...

Mesajul era simplu, dar pregnant. Kyle opri prezentarea si astepta. Se uita spre Jesse incercand sa-si dea seama daca era multumit sau nu. Tanarul zambea. Isi intoarse privirea spre Ray si observa ca, chiar daca nu zambea, parea a fi deacord cu ceea ce crease. Respira usurat. Nu o daduse in bara.
-Atat? o voce din capul celalalt al mesei il facu sa se incrunte si sa tresara. Se uita spre barbatul ce vorbii. Nu-l mai vazuse pana atunci, dar dintr-o singura privire isi dadu seama ca nu-l place deloc. Barbatul parea la fel de inalt ca Ray, avea parul blond, tuns scurt si pieptanat cu grija. Purta un constum negru ce se intindea perfect peste umerii sai lati. Kyle nu stia de ce, dar imediat ce-i privi trasaturile dure ale fetei un fiori neplacut il strabatu din cap pana-n picioare.
-Atat, repeta, inghitind in sec. Gatul i se uscase. Simtea nevoia sa bea un pic de apa, dar se abtinu sa ceara.
-Nu crezi ca e un pic prea simplu? intreba barbatul batjocoritor. Ma asteptam la mai mult. Doar vorbim de magnificul Grup Newcrest, nu-i asa?
Ray se incrunta. Spot fusese cu adevarat bun, si majoritatea pareau a fi multumiti. Sau mai bine zis, toti pareau a fi multumiti, inafara de Duncan. Trebuia sa se astepte la asa ceva din parte lui. Se pregati sa intervina, dar Kyle i-o lua inainte. Vocea tanarului se schimbase din nou, luand si ea o nota ironica.
-Sa inteleg ca sunteti una dintre persoanele care cred ca mai mult inseamna mai bine?
-Normal ca...
-Nu va obositi sa-mi raspundeti. Era o intrebare retorica, continua Kyle, nelasandu-l pe Duncan sa termine ce avea de zis. Tocmai pentru ca vorbim despre Magnificul Grup Newcrest, asa cum il numiti dumneavoastra, simplitatea e de dorit. Deja exista increderea si reputatia. Nu suntem nevoiti de a le castiga printr-o publicitate banala. Trebuie doar sa le reamintim oamenilor ca suntem aici, asa cum am fost tot timpul si ca vom fi aici si in viitor pregatiti pentru a ne confrunta cu noile situatii si probleme ce sigur se vor ivi. Poate sunt doar trei fotografii, dar stiti ce se spune: "O fotografie face cat o mie de cuvinte."
-Sunt perfect de acord, zise Jesse repede simtind tensiunea din aer. Persoanele de la masa au inceput sa dea din cap in semn ca da. Duncan se incrunta in continuare, dar isi tinu parerile pentru el. Se vedea ca nu era multumit, dar avand in vedere ca majoritatea gasise prezentarea mai mult decat acceptabila se vazu nevoit sa taca.

-A fost un succes total. Felicitari Kyle. Vezi ca am facut alegerea potrivita cand l-am ales pe el? intreba Jesse intorcandu-se victorios spre Ray. Acesta statea comod intr-unul din fotolile din birou lui Jesse si savura un pahar de wiskey. Kyle se afla in partea cealalta a camerei, cu spatele la ei. Privea panorama orasului. Era atat de obosit incat credea ca se va prabusii, insa facu un efort de voiinta pentru a zambi. Ultimul lucru pe care il dorea era sa-si arate punctele slabe in fata lui Ray. Stia ca s-ar folosi de ele pentru a-i spune cine stie ce, iar el isi depasise limita tolerantei la ironie si prostie pentru o zi.
-Mergem sa sarbatorim, zise intr-un final Jesse vazand ca niciunul dintre ceialalti doi nu spune nimic. Meritam asta.
-Nu prea am chef de sarbatorit. Mai este destul de multa treaba aici, dar cunocandu-te pe tine probabil nu voi scapa asa de usor. Ray se ridica de pe fotoliu si-si trecu mana peste sacoul scump incercand sa-i indrepte cutele. Vin, dar aleg eu locul.
-Tot timpul alegi locuri pretentioase, bombani Jesse.
-Ce pot sa fac? Sunt un tip pretentios. Ray ridica din umeri si se indrepta spre usa. Pustiule, ai de gand sa vi? Pana la urma iti sarbatorim tie succesul.
Kyle se intoarse cu fata spre el, inghitindu-si cateva cuvinte usturatoare si il urma fara sa mai zica nimic.
Nici el nu prea avea chef de sarbatorit. Nu-si dorea nimic altceva decat o baie buna si un pat confortabil.
Dar toate astea mai puteau sa astepte cateva ore.
Ii urma pe cei doi frati, ascultandu-le conversatia, dar pastrand tacere. Imediat ce coborasera in parcarea subterana se urasera in masina lui Ray, un Mercedes SUV de ultima generatie. Kyle se puse pe bancheta din spate si-si sprijini capul de geam. Raceala lui ii oferea o senzatie placuta. Inchise ochii pentru cateva momente. Simti cand masina porni de pe loc, apoi auzi zgomotul traficului infernal, dar nu-i deschise. Statuse asa pana cand masina se opri si auzi ca cei doi barbati se dau jos din masina. Atunci facu si el acelasi lucru.
Privi restaurantul. Il recunoscu, desigur. Erau unul dintre cele mai pretentioase locuri din L.A. Aici veneau numai VIP-urile. Oare de ce nu-l mira faptul ca Ray prefera locurile astea?
Ofta si ii urma inauntru. Locul nu se schimbase foarte mult de cand venise ultima oara aici. Un decor excentric, dar elegant, mese multe, aproape toate ocupate si chelneri ce se plimbau ca niste furnici in toate directile. Iar in mijlocui acestui musuroi ce fremata de viata, un ring de dans ce momentan era inca gol, chiar daca orchestra se apucase deja de cantat.
Un chelner le arata drumul spre masa pe care o dorise Ray, una aflata in mijlocul localului si de la care puteai sa vezi cu usurinta tot ce se petrecea in jur. Cei trei barbati se asezara si isi comandara cate ceva de baut, alcool cei doi frati si un suc natural, Kyle.
Nu dura insa mult si aparu un al patrulea barbat. Le zambi tuturor si se aseza pe scaun langa Jesse, poate un pic prea aproape dupa parerea lui Kyle.
-Scuze ca am intarziat. Am avut programata o operatie ce a durat mai mult. Deci, ce sarbatorim?
-Succesul lui Kyle. Apropo, sa fac introducerile: Blake, el este Kyle. Ti-am povestit de el.
Barbatul aproba din cap si-si intise mana spre Kyle. Acest i-o lua si o stranse in semn de salut. Se masurara pentru cateva clipe din priviri, apoi isi mutara atentia pe altceva. Conversatia incepu din nou, insa baiatul nu era foarte atent. Observa totusi cu coada ochiului comportamentul dintre cei doi barbati. Atmosfera din jurul lor era diferita, dar te atragea. Nu putuse sa nu observe sclipirile din ochii lor cand se priveau sau felul in care mana lui Blake o atingea pe cea a lui Jesse. Lucrurile era destul de clare intre cei doi. Se trezi intrebandu-se de cat timp erau impreuna, dar isi pastra gandurile pentru el. Nu vroia sa para indiscret. Observa deasemenea ca Ray se simtea in largul lui in compania lor, deci nu avea nimic impotriva acestui gen de relatie. Ciudat, insa nu se asteptase sa fie atat de nonconformist.
-Esti bine, Kyle? baiatul tresari cand isi auzi numele. Cel ce-i pusese intrebarea fusese Blake.
-Da. n-am nimic. Poate doar putin obosit. Ridica paharul de suc la buze si lua doua inghitituri mici.
-Nici nu-i de mirare. Banuiesc ca ti-ai depasit ora de somn, auzi vocea ironica a lui Ray. Kyle se incrunta la el.
-Tu ar trebui sa-ti faci probleme cu orele de somn. Am auzit ca persoanele in varsta trebuie sa doarma mai mult. Ii oferi un zambet glaciar stiind ca asa il va provoca.
Ray arata de parca se pregatea sa spuna ceva, insa o voce barbateasca il opri.
-Kyle, frate, ce naiba cauti intr-un loc ca asta?

Scz eventualele greseli. Nu am avut timp sa ma uit inca o data peste capitol pupic
Spor la citit

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] I just wanna love you! - de MiraA - 03-11-2010, 05:23 PM
RE: I just wanna love you! - de yaoi maniac - 03-11-2010, 06:04 PM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 03-11-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-11-2010, 12:17 AM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 04-11-2010, 12:38 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 12-11-2010, 11:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 23-11-2010, 10:56 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 08-12-2010, 10:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 16-12-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-12-2010, 01:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 31-12-2010, 04:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-01-2011, 10:51 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 04-01-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-01-2011, 12:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 10-01-2011, 07:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-01-2011, 10:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 21-01-2011, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 21-01-2011, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-01-2011, 08:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-01-2011, 09:03 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-02-2011, 04:05 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-02-2011, 02:36 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-02-2011, 10:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-02-2011, 11:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-02-2011, 12:09 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 19-02-2011, 12:30 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 24-02-2011, 11:17 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 24-02-2011, 11:23 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-03-2011, 10:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-03-2011, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 07-03-2011, 12:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 09-03-2011, 10:46 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 09-03-2011, 11:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 05:53 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-03-2011, 09:25 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 09:37 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-03-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-03-2011, 09:52 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 17-03-2011, 10:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-03-2011, 11:56 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-03-2011, 03:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 22-03-2011, 05:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 23-03-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 27-03-2011, 03:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 27-03-2011, 07:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 29-03-2011, 08:58 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 29-03-2011, 10:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-04-2011, 12:04 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 03-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-04-2011, 09:47 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 11-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 11-04-2011, 08:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-04-2011, 10:01 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 17-04-2011, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 20-04-2011, 10:02 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-04-2011, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-05-2011, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 01-05-2011, 12:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 07-05-2011, 11:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 08-05-2011, 12:02 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 08-05-2011, 09:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-05-2011, 05:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 14-05-2011, 05:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-05-2011, 10:29 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 18-05-2011, 02:49 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 18-05-2011, 03:07 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-05-2011, 09:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 23-05-2011, 02:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 25-05-2011, 07:15 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-05-2011, 10:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 28-05-2011, 12:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-05-2011, 10:48 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 30-05-2011, 02:41 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 30-05-2011, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 30-05-2011, 05:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-06-2011, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 02-06-2011, 06:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-06-2011, 10:12 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18]-a inceput partea a doua - de MiraA - 29-10-2011, 01:00 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-01-2012, 03:25 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 14-01-2012, 03:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-01-2012, 10:08 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 30-01-2012, 10:34 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 31-01-2012, 11:40 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-02-2012, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-02-2012, 01:27 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 07-02-2012, 01:11 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-02-2012, 11:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-02-2012, 12:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 13-02-2012, 02:18 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-02-2012, 03:01 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 15-02-2012, 01:32 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 15-02-2012, 08:44 PM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 17-02-2012, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 19-02-2012, 12:01 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 19-02-2012, 04:38 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 19-02-2012, 06:42 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 19-02-2012, 07:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-02-2012, 09:36 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 24-02-2012, 10:09 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 25-02-2012, 12:24 AM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 25-02-2012, 02:50 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 25-02-2012, 09:17 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 25-02-2012, 09:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 03-03-2012, 07:26 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-03-2012, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-03-2012, 12:16 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 04-03-2012, 12:04 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 04-03-2012, 12:46 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-03-2012, 07:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-03-2012, 07:56 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-03-2012, 09:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-03-2012, 12:52 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 11-03-2012, 11:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-03-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 11:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 17-03-2012, 04:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 18-03-2012, 11:00 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-03-2012, 02:21 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-04-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 05-04-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 05-04-2012, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-04-2012, 02:00 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 07-04-2012, 09:44 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 01:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-04-2012, 01:47 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-04-2012, 04:43 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-04-2012, 05:14 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-04-2012, 05:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:24 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 16-04-2012, 09:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 16-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 21-04-2012, 04:59 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 21-04-2012, 06:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 22-04-2012, 05:56 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-04-2012, 09:18 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 24-04-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de October - 25-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 02-05-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-05-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-05-2012, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 03-05-2012, 07:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-05-2012, 01:00 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 04-05-2012, 01:26 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 09-05-2012, 09:46 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 09-05-2012, 10:21 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-05-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 20-05-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 21-05-2012, 07:41 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-05-2012, 03:37 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-05-2012, 09:23 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 24-05-2012, 11:07 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 01-06-2012, 02:05 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-06-2012, 03:25 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-06-2012, 03:01 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-06-2012, 01:50 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 10-06-2012, 10:27 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-06-2012, 12:42 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-06-2012, 11:15 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-07-2012, 12:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-07-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 01-07-2012, 10:23 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 05-07-2012, 12:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-07-2012, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-07-2012, 02:17 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-07-2012, 09:54 AM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-07-2012, 06:32 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-07-2012, 10:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Muffles - 08-07-2012, 10:55 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-07-2012, 03:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-07-2012, 04:22 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 10-07-2012, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-07-2012, 10:35 AM
RE: I just wanna love you! - de October - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-07-2012, 01:20 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-07-2012, 05:29 PM
RE: I just wanna love you! - de AiciSunt - 22-07-2012, 07:07 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 22-07-2012, 07:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 22-07-2012, 09:45 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 22-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 23-07-2012, 12:28 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 23-07-2012, 02:37 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-07-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-09-2012, 03:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.211 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.032 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.080 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 113.678 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.055 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.998 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)