Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Teh vs Polaris

#4
Hai ca ne-ati speriat pe toti. 26 DAR PARADOX E AICI SA SALVEZE SITUATIA. BWHAHAHAHA. *cough cough* Darrrrrrr~ sa trecem la subiect.

Trebuie sa recunosc ca tema mi s-a parut una super interesanta si foarte originala - ceea ce m-a atras inca de la inceput. Ii cer scuze Ramonei, caci ei i-am promis, ca am intarziat atat cu umila-mi parere, dar am si eu motivele mele. Ehehehe. He.

Teh
Compunerea asta e genialaaaa! Demonul ala este way too hot (si imi aminteste de Mircica, lol, cu impasibilitatea si cu zambetul ala dubios si cu... Pricepi tu.).
Nu stiu de ce am avut un vag sentiment de dezamagire dupa ce am terminat de citit creatia ta. Ma asteptam la altceva. Nu spun ca nu a fost - caci e vorba de stilul tau, de compozitia tipica, de descrierea specifica pe care le-as recunoaste din o mie de compuneri... Doar ca mi s-a parut o compozitie simpla, plana, fara nimic extraordinar in ea. A fost previzibil si... Tu ma cunosti. Stii ce vreau cand citesc ceva.
Ce nu mi-a placut absolut deloc a fost tocana aia de timpuri verbale. Devine foarte stresanta dupa o vreme, crede-ma. Nici nu mai stiu cand are loc actiunea... Prezent sau trecut? Ma pot stradui daca vreau sa trec peste, doar ca nu vreau! 21 Asa, ca sa iti aduci aminte de asta.
Apoooi ar mai fi faptul ca zici, la un moment dat, ca ii vezi ghearele, dupa care, cateva randuri mai jos, spui ca are manusi. Am incercat sa imi imaginez ce ai vrut sa spui si... Nu mi-a prea iesit. Decat daca ghearele ii ieseau prin manusi, lol.
In rest, nu am nimic de contestat. Nu stiu cum reusesti sa descrii atat de bine un singur sentiment. 43 Il rasucesti pe toate partile si TOT parca mai ramane ceva de scris cand vine vorba de tine. Si te apreciez pentru asta, stii prea bine.

Polaris
La tine, draga mea Annabelle, nu prea am ce comenta legat de stilul tau de a scrie, pentru ca a trecut foaaarte mult timp de cand am citit ceva scris de tine si... Stii tu, ne maturizam, stilurile se mai schimba. 4 Ceea ce e un lucru bun, desigur.
Despre Cheia Sol... Am citit-o de trei ori ca sa o inteleg pe deplin si tot am senzatia ca, LA NAIBA, imi scapa ceva... Parca nu gasesc cheita (ca tot suntem la capitolul asta) care sa ma ajute sa imi dau seama despre ce este vorba...
Ai un mod extraordinar de a scrie; daca te-ai apuca de dramaturgie, sigur ai face parte din categoria autorilor care scriu pentru teatrul absurdului - nu ma condamna, e primul lucru care mi-a venit in cap dupa ce am terminat de citit! 21 Si sunt batuta in cap si tot nu pot sa imi dau seama care este ideea compunerii... Pianul reprezinta ceva, sunt sigura de asta - dar nu voi spune ce; las pe fiecare sa inteleaga ce vrea. Si asta vrei si tu, stiu eu. Paharul cu vopsea rosie... Si lacul de ceara... Cate simboluuuri! Sau poate exagerez eu si vad dincolo de aparente.
Nu mi-a placut sintagma "imperfectiune atat de perfecta". Parca e prea trasa de par.
In schimb... Ti-am zis, imi place mult cum scrii. Dar parca ramane mereu ceva ce trebuie descoperit la proza ta, chiar si dupa ce o citesti de nu-stiu-cate ori (na, ca am citit-o inca o data).
Ah, inca ceva. Fraza "N-am aflat niciodată cine a fost primul sub ai cărui paşi a scârţâit zăpada, dar încă mă bântuie senzaţia că am pângărit sanctuarul străinului de la cafeneaua din colţ" e absolut geniala.

Mi-e extrem de greu sa aleg. Aveti stiluri atat de diferite, dar atat de speciale in felul lor... Si stau si imi omor circumvolutiunile incercand sa imi dau seama cui ar trebui sa ii acord votul - si nu exagerez. Este primul duel la care votez si la care chiar sunt pusa in dificultate.
Votul meu merge laaaaa... Teh (dupa ce scrisesem "Teh", apoi am sters si am scris "Polaris", si am mai stat doua minute in fata monitorului holbandu-ma ca idioata...). Fac asta din simplul motiv ca e mai aproape de stilul meu (probabil ca si partea rationala a creierului meu imi dicteaza asta). Dar va felicit, sincer, pe amandoua.
[Imagine: trexwalkn.gif]



Răspunsuri în acest subiect
Teh vs Polaris - de Teh - 26-09-2010, 05:20 PM
RE: Teh vs Polaris - de Teh - 02-10-2010, 09:55 AM
RE: Teh vs Polaris - de Rouge - 02-10-2010, 02:38 PM
RE: Teh vs Polaris - de Paradox - 10-10-2010, 01:55 PM
RE: Teh vs Polaris - de Teh - 17-10-2010, 11:30 AM
RE: Teh vs Polaris - de Lenny. - 30-10-2010, 05:56 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)