Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One-shots

#2
Scrie şi tu cu font N O R M A L. Adică cu fontul setat de forum, pentru că aşa se vede nasol, sincer şi plus că e obositor să treci de la un font la altul când citeşti plus că fontul pe care l-ai ales este în sine cam obositor pentru citit. So, limitează-te te rog frumos la fontul propriu zis.

asteptand sa ma strigi pe nume - exprimarea asta este uşor forţată, probabil în vreo altă limbă ar suna mai bine dar în română cel mai bine ar suna : aşteptând să îmi strigi numele / să mă strigi ( e bine şi aşa pentru că este cu subânţeles ).
Totul repede a trecut - nu înţeleg :-? de ce ai inversat aşa cuvintele, nu e necesar şi e proză, nu e nevoie să încerci să bagi rimă sau orice ai încercat să faci prin asta, adică ... Nu e necesar. proza nu trebuie să fie neapărat aşa, plus că sună mult mai bine: Totul a trecut prea repede / A trecut totul repede, en fin, pricepi tu, aşa e oleacă forţat şi nu se aude chiar atât de bine având în vedere că e proză şi nu e în versuri sau ritmată per total.
daca mai dat - dacă m-ai dat. Cu cratimă pentru că se referă la " mine" ( ea, în fine ) Adică: Dacă pe mine m-ai dat uitării ( ca să înţelegi ce vreau să spun ) şi se tranformă în : dacă m-ai dat uitării - pe mine " m" .
iluzia vieti - iluzia vieţii /(cu doi de "i" )
intrun - într-un ( se scrie dezlegat! )
pentru mine m-as fi ( ... ) -- pentru mine, m-as fi ( era necesară o virgulă aici D: )

Textul e relativ ok, adică ai nişte lacune în ceea ce priveşte exprimarea, dar crede-mă că asta este ceva ce se redresează pe parcurs, adică trebuie să scri, scri, scri şi după să te uiţi la ce ai scris, recent şi mai de mult, o să vezi tu singură diferenţa. Este ceva ce se editează, se schimbă doar prin continuare, prin scriere în continuare, I guess. Cât despre greşelile de alt tip, şi astea se vor redresa la un moment dat, fii mai atentă. Dacă nu ştii sigur cum se scrie un cuvânt, poţi căuta pe DEX ( online ) sau să întrebi pe cineva. Sau te poţi pune la punct cu gramatica. Limba română e grea.
Ăh, cât despre conţinut, a fost chiar simpatic în felul lui. Nu mă aşteptam să se termine aşa one shot-ul. Ceea ce vreau să spun este că eu mă aşteptam ca tipa respectivă, personajul ales pt. one shot să spună la final ceva de genul :mi-e dor de tine. But, yeah, ea termină zicând: te-aş fi părăsit eu, boule! ( bine, asta e interpretare proprie =)) ) . În orice caz, destul de surprinzător. Mai ai de lucrat la descriere în ceea ce priveşte " captarea sentimentelor cititorului şi a atenţiei" însă pot preciza faptul că textul nu a fost rău, bunicel.

Baftă în continuare.



Răspunsuri în acest subiect
One-shots - de yaoi maniac - 25-09-2010, 06:27 PM
RE: One-shots - de Teh - 26-09-2010, 10:11 AM
RE: One-shots - de yaoi maniac - 20-10-2010, 05:51 PM
RE: One-shots - de yaoi maniac - 21-10-2010, 07:59 PM
RE: One-shots - de yaoi maniac - 24-10-2010, 09:01 PM
RE: One-shots - de Abbeh. - 25-10-2010, 07:53 PM
RE: One-shots - de SnowFlake. - 25-10-2010, 07:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)