Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Banati-ma 2.0

#21
Ah, pai eu nu consider de o asa importanta acest topic ca prezenta mea sa se numere printre restul.
Ha ha, iar replica care ai oferit-o la adresa indiferentei mele asupra viitorului acestui topic ~ sau scopul lui ~ cu acel emoticon la sfarsit, a fost exact ca a unui cocalar in incercarea e a se arata inocent in fata unei fete despre care nu stie nimic dar flirteaza din rasputeri cu ea.

Text.
- Nu vrei sa ne intalnim? :-> . Spune cocalarul sigur pe el.
- Dupa ce intri la trei metri sub pamant, captiv intr-un sicriu putrezit.
- Si de ce vrei sa intru in pamant? Chiar vrei sa mor? 2

Iar ca sa intelegi, idea era ca nu vad ~ si nici nu cred ca exista~ vreun motiv pentru care eu am fost implicata in incercarea ta de a te face inteles ~ deschizand un topic~. Deci, e frumos ~ da' nu prea ~ din partea ta si iti multumesc de invitatie, dar nu ma intereseaza.
Bafta cu ~ sa o numesc campanie, proiect? Nu stiu! ~ oricum, cu ce faci tu aici.
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!


#22
saya... nu stiu cum sa iti zic da...
[Imagine: 1232138399865.jpg]

#23
Saya ~ ai ~ ca ~ de ~ obicei ~ impresia ~ ca ~ esti ~ superioara. Eu ~ eram ~ ironic ~ cu ~ tot ~ ce ~ am ~ zis.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#24
(09-09-2010, 05:04 PM)Tan A scris: saya... nu stiu cum sa iti zic da...
[Imagine: 1232138399865.jpg]

And I was like "I am not trolling, I am Boxxy, you see, mhhm!"
Nu cred că e troll, pur şi simplu se face de râs cu cuvinte mari.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#25
Buuuun, sper că nu o să se întâmple la fel ca şi cu Manga Anime, ok? Sper că se poate rezolva odată chestia asta cu neînţelegirile. Totul a fost liniştit până acum, dar dintr-o dată lucrurile au luat-o razna! People ce e cu voi? Până acum moderatorii şi-au făcut treaba, fie că erau mulţi sau puţini, şiii nu ţin minte să fi abuzat vreodată de putere, cel puţin de când sunt eu pe forum.
Dimpotrivă, s-a făcut pe cât posibil să se respectele dorinţele acestora, so nu ştiu de unde scot unii baliverne că s-ar abuza de putere, dacă s-a întâmplat aşa ceva pe Animax,nu cred că e acelaş caz.

Legat de chestia cu posturile de tip spam sub două rânduri,aici sunt de acord cu limita aceea, pentru că se presupune că ar trebui să ştim să nă exprimăm ideile deoarece odată te înregistrezi, faci parte dintr-o comunitate, lucru care aduce de la sine ideea respectivă, doar de aceea au fost create regulile, ca să se creeze un echilibru.

Doar dacă unii nu sunt de acord, nu-i condamn, dar ar trebui să fie mai toleranţi şi să se încadreze în grup odată, că doar nu o să fie schimbată o regulă pe care o respectă sute de useri pentru două, trei oi negre! O normă de civilizaţie şi de aplicare a regulilor este absolut necesară, ce haos ar fi fără reguli, ca şi acum -_-

#26
@Hiyono: vorbesti aiurea. Regula de doua randuri nu mi se pare normala atata timp cat exista acea limita minima impusa de forum. Si cum am mai spus: la dezbateri 1 rand poate lamuri o problema.
Si doar pentru ca tu esti obsedata de respectarea regulilor si de respectul mozilor (care, sincer, nu inteleg de ce e nevoie sa fie vazuti ca fiinte superioare) e altceva. Cum am spus, pe forumul pacii totul trebuie sa fie roz si pufos. Nu e normal. Si nu fa comparatii cu Animax. Nu are nicio legatura. Pentru lucruri care aici imi aduc ban o saptamana acolo nici nu primeam warn.

Se pare ca Saya trece la trimis PM-uri:
Citat:Legat de ce ai spus in topicul tau, nu veau sa dau reply acolo, prea mult deranjul.

~Bravos pentru ironie. ~

^^
Desi ea nu e la fel de amuzanta ca Miss Ayumi.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#27
taci kashim 24, nu vezi ca saya te iubeste? nu vrea sa posteze aici ca sa nu se adune posturile sa treaca de 6 pagini 24

#28
@Tan - dar daca (,) Kashim posteaza ceea ce scrie ea in PM tot se fac posturi. Vreau sa vad cele 6 pagini pana diseara..
@Kashim - No one can beat Miss Ayumi. Faza e ca atunci cand posta miss aia nimeni nu intelegea ce zicea.. nu ii placea romana.
Btw.. uita-te sus de tot - vezi ca te-a facut cocalar.
Si da.. cred ca te iubeste 21 Rau de tot.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#29
24
Ma trai-v-ar, a dat strechea in voi?24
Asa, ca fapt divers, inainte ca superiorii aroganti, fara motiv bineinteles, sa-si traga posturi, care vor sa para interesanta, ar trebui sa invete sa scrie corect ce naiba24
Bai Kashim, mama, stai mai chill, adica, ce pana mea? vrei sa pierzi motiv de hlizeala?

App, Tan, esti tip?22

p.s :castrati-m...a nu, stai, era alta "banati-ma, banati-ma sau eutanasiati-ma"...neaa.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#30
(09-09-2010, 06:30 PM)Tan A scris: taci kashim 24, nu vezi ca saya te iubeste? nu vrea sa posteze aici ca sa nu se adune posturile sa treaca de 6 pagini 24
Nu ma, ea vrea sa nu faca spam. A zis "Daca as posta acolo ar fi fost spam. ".

@History: da, nimeni de pe aici nu ajunge la nivelul ei. La minte sunt care o egaleaza, dar nimeni de pe aici nu e asa vulgar.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)