Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Banati-ma 2.0

#1
De ce 2.0? Pentru ca e a doua oara cand fac asta.
Nu cred ca o sa aibe la fel de mult succes ca primul. Dar voi demonstrati-mi altceva, si umpleti 6 pagini de ce vreti voi.

Si... Problema principala.
CATRE STAFF (sunt si oameni normali acolo, nu ii spun ca sa nu fiu acuzat de pupat sub coada):
Daca nu va convine ceva din ce fac spuneti-mi asta. Nu, nu suntem frustratii de pe animax. Voi sunteti aia frustrati, care va ascundeti in spatele functiei de fiecare data cand un membru va da peste nas. Voi cam profitati de functia asta a voastra, intretineti certurile in care sunteti implicati si la sfarsit (cand e clar ca ati pierdut) banati membrul respectiv pentru "atac la persoana". Sunt frustrat pentru ca am nesimtirea de a contrazice si/sau critica un mod? Oare cine e frustrat?
De cand am venit aici am fost cam prea mult pentru forumul pacii (si nu sunt singurul care e prea mult). Aici toata lumea trebuie sa poarte uniforme roz cu inimoare? Nimeni nu are voie sa contrazica pe nimeni pentru ca e cearta. Dat, ca de obicei, oameni care nu stiu despre ce e vorba vorbesc doar ca sa demonstreze cata prostie zace in ei.

Daca tot deranjez banati-ma (topicul asta poate fi considerat motiv suficient pentru un ban macar pe o perioada lunga, nu?).

Si alta problema: Cand am vorbit cu Flaw nu am cerut sa mi se scoata banul. Nu am cerut niciodata asta. Am vorbit despre topicul cu intrebari (Kashim va raspunde) pe care Aly l-a sters (ulterior ea mi-a spus ca l-a sters din greseala). El mi-a spus ca topicul e ok, si nu incalca regulamentul. Si dupa ce Aly mi-a scos banul si mi-a spus ca pot sa deschis altul asta am si facut (Kashim va raspunde v 2.0). Topic pe care Marina l-a sters 21 (da, mi se pare amuzant). Fara sa spuna de ce.

In concluzie: cine are o problema cu mine sa o spuna Smile

Topicul asta e unul pentru distractie (un fel de spam). Desi, cum am mai spus, sunt constient ca aici nu va avea succes.

P.S.: toate randurile de mai sus au fost scrise mai mult pentru a avea cele 2 randuri minime. Fara suparare, dar regula asta e cam aiurea. Calitate, nu cantitate.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#2
Nu cred ca o sa aibe acelasi succes ca primul. Dar sa ne rugam ca se vor umple 6 pagini 21.
Dar fara Miss ayumi aia, nu garantez distractie 21.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^

#3
Le pot baga pe Artist, Jyy, Blood Saya etc etc sau pe Jassmine, A.W.W si alti mozi de pe aici care nu ma suporta.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#4
Artist, Blood Saya şi Jyy nu te suportă să fie problema lor. Viaţa. Pe ele le roade nu pe tine. Aşa revenind. Din punctul meu de vedere nu te poate bana nimeni pentru că nu ai încălcat regulamentul ca să ştii şi tu. PLus nu te las eu să-l încalci ştii ce ţi-am făcut atunci la nou veniţi. E opinia ta până la urmă nu ai jignit so zi - mi cu ce ai încălcat regulamentul ca să primeşti ban ?

În al doilea rând problema cu mozii se va rezolva. Vor învăţa ei cum să se poarte.
-

#5
Lyn, eram ironic. Topicul nu e prea mult pentru forumul pacii? Nu instiga la violente? Sau chiar se poate interpreta ca cerere de ban. Vreu sa-i vad pe cei care ne numesc frustrati sa vina pe aici. Dar nu au suficient curaj. Probabil se vor multumi sa raporteze mai sus. Si atat. Pentru ca se simt atacati in orgoliul lor de "nefrustrati".
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#6
Citat:Vor învăţa ei cum să se poarte.
Mai întâi să înveţe cum să fie mozi, apoi cum să se "poarte".
KTHXBAI
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#7
vezi ca ti-am mutat topicul in forum games, pentru ca acolo nu se pune post countul, asa ca nimeni nu poate acuza userii ca spameaza doar pentru a li se creste numarul de posturi 4.

anyway marete kashim, cat crezi ca va rezista noul tau thread?

#8
Citat:Mai întâi să înveţe cum să fie mozi, apoi cum să se "poarte".
Aici îţi dau dreptate. Nici să facem abuz de putere, dar nici să - i lăsăm prea lejeri [ să zic aşa ] altfel vor spune că nu ne ocupăm şi încep certurile şi posturile spam. Un mod e doar un user cu mai multe responsabilităţi atât. Pe forum oricine poate fi ''cu moţ'' dar nu şi în realitate / f2f.
But am cam deviat. Anyway bine punctat.
-

#9
Mai putin ca primul si cu succes aproape de 0 pentru ca membrii zupului se cam tem de incalcat reguli.

@Lynn: prima data mozii ar trebui sa invete sa citeasca un post inainte sa il stearga pentru ca e sub 2 randuri. Si sa accepte topicurile mai lejere. Si aici nu ma refer la jocurile de forum.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#10
Citat:@Lynn: prima data mozii ar trebui sa invete sa citeasca un post inainte sa il stearga pentru ca e sub 2 randuri. Si sa accepte topicurile mai lejere. Si aici nu ma refer la jocurile de forum.
Şi postul să nu fie off topic. But ce ai zis tu e bine. Hai să o luăm aşa. Posturile sub 2 rânduri de la jocuri sunt altceva pentru că la un joc nu ştiu ce ai putea scrie mai mult. [ în afară de caracterizarea userului. ] Dăm un exemplu secţiunea Piece of advice. Acolo posturile de 2 rânduri nu sunt chiar ATÂT de grave pentru că în secţiunea aia dai sfaturi. Dacă postul e unul bun în care X îi dă un sfât foarte bun userului Z atunci nu prea văd cum am putea să-l ştergem. În postul ăla a contat calitatea nu cantitatea exact ce ai zis tu. Luăm însă un post de la Fan Fiction unde la Naruto Fics chiar trebuie făcută în permanenţă ordine. Acolo dacă îi laşi pe ăia 3 zile găseşti posturi de genul :

Citat:Vaiiiii ce fic frumos vreau continuare amai repede că mor aici :X:X::X:X:X:X:X:

La unele secţiuni spamul poate fi acceptat cât de cât dacă postul conţine ceva constructiv şi nu e off topic, dar la unele nu poţi permite spam că altfel ajunge secţiunea foarte aiurea. Exemplu foarte bun Fan Fiction.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)