Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Meeting în Bucureşti.

#1
Cum spune şi titlul topicului, m-am gândit să organizez un meeting în Bucureşti.
Nu prea am idei, so...
Hmm, am putea merge prin Herăstrău sau Cişmigiu, poate chiar şi la McDonald's, dar asta o vom stabilii la faţa locului.
Ah, şi aş vrea ca întâlnirea să aibă loc miercuri, pe 8. 09., deoarece după 9 nu voi putea ajunge eu, iar dacă-i mai devreme, probabil nu se va strânge foarte multă lume.
Locul şi ora întâlnirii le hotărâm împreună aici, în topicul ăsta.

Şi chiar nu ştiu ce să mai zic. Repet, nu am idei. * grrr *
Aştept să văd cine postează şi ce idei vor fi propuse.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#2
Eu zic că e ok pe 8. : - ??

În Heră e mai ok, zic eu, că e mai frumos decât Cişmigiul. Pff, dar nu cred că se vor strânge foarte mulţi că e fix săptămâna din`ainte să înceapă şcoala şi na . . . Dar vedem. Deci, dacă e, eu sunt disponibilă. Ah, m`ar interesa pe la ce oră. : d Eu zic că după doisprezece e mai ok, dar cum credeţi şi voi ( dacă mai sunt oamenii care se trezesc aşa mai târziu, ca mine, li se va părea ok după doişpe' ).

Mai vorbim. xD
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
O să vin şi eu. :]
So... unde ne vedem în Herăstrău ? Şi la ce oră ? Eu zic că ora 15:00 sau 15:30 este acceptabila pentru mai multe persoane, asta, desigur, dacă vor veni, şi eu chiar aş vrea să vină. ;3
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#4
Ma gandesc sa vin si eu, dar sa vad ce planuri mai imi ies in cale.

Herastrau e o locatie marfa dar e si departe de asemenea ~cel putin pentru mine~. Bine, se poate lua metroul pana la aviatorilor si te lasa fix acolo dar nu se stie cati vor vrea sa vina. Subiecte se vor gasi deci nu va exista plictiseala. McDonald's - ul e cam scump iar eu luna asta cam tin cu dintii de bani. Incepe scoala, nijikonul... deci ma gandesc ca o tereasa, un suc, ar fi mi oke.

Acum cum vor dorii si ceilalti. 10
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!


#5
Cum am mai zis, de stabilit stabilim împreună.
Eu una sunt de acord cu o plimbare prin Herăstrău şi-o terasă, un suc sau ceva. Mc-ul n-a fost decât o propunere, nimic mai mult. Eu pot ajunge cam peste tot, deci pentru mine n-ar fi o problemă.
Legat de oră... hmm, să fie după 13, deoarece mai devreme nu prea pot [ antrenament ]. Să zicem pe la 14. Cred c-ar fi destul de convenabil. Şi dacă tot mergem undeva, barem să stăm mai mult, nu doar trei - patru ore, şi-apoi să plecăm. Spre exemplu, eu la ora 19 trebuie să fiu acasă [ părinţii-s de vină ].
Ca loc de întâlnire... Well, nu ştiu, depinde şi unde mergem. Dacă rămâne să mergem în Herăstrău, atunci propun să ne vedem toţi la gura de metrou de la Aviatorilor. Hmm, problema e că sunt două, şi nu cred c-am nimeri toţi aceeaşi gură - asta dacă nu intervine paranormalul, dar nu cred -.
Dacă nu vă convine la Aviatorilor, atunci... nu ştiu, să ne vedem în faţa bisericii Caşin? Sau undeva în parc? Deşi mie una-mi place mai mult ideea cu biserica, deoarece e un reper bun şi cred că nu-i aşa greu să ajungi acolo - cel puţin mie una nu mi-e greu -.
Dacă nu mergem în Herăstrău... well, atunci nu ştiu.
Ah, şi dacă nu vă convine Herăstrăul, propuneţi voi alte locuri de-ntâlnire.

Şi-i rog pe cei care vin sigur să-mi lase şi numerele de telefon în caz de ceva - cine ştie, apare ceva neaşteptat, sau poate vreunul dintre cei care trebuie să vină se rătăceşte or something, sau poate greşeşte gura de metrou ş.a.m.d. -.

În sfârşit, aştept sugestii. Ah, şi dacă aveţi vreo nelămurire sau doriţi să vorbim în particular, pm me. Vă voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#6
Ăăă, Luli, mulţi nu ştiu de Caşin. : ]] Noi ştim dar alţii, cucu bau. Aşa că eu zic că cel mai ok ar fi să ne vedem la statuia lui Charles de Gaulle. Adică, mi se pare cel mai ok. o.o Dar, nu ştiu, ca să ne recunoaştem să avem nişte hârtii cu nick`urile de pe zup. : ]] Zic şi eu, ca să nu facem confuzii. Pentru orice eventualitate. : p

Cât despre chestia cu ' să bem un suc în Heră ', eu sunt de acord. Putem la Baraka, acolo lângă Sk8park. Deşi acolo un suc e şapte lei, dar aşa e peste tot în Heră. ; ]] Deci, eu aşa aş zice : să ne vedem la statuie şi după vedem pe unde ne plimbăm pe acolo.

Cât despre alte părţi unde am putea merge, chiar nu ştiu. Mie în Heră mi se pare cel mai ok, adică unde altundeva ? -.- Dar cum ziceţi şi voi.

Mai vedem, oricum. xD
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#7
Nya, cred că ai dreptate. Şi-ntr-adevăr, mie şi ţie ne-ar fi uşor să ajungem acolo, dar poate altora nu.
Îmi convine la statuia lui Charles de Gaulle, adică e foarte bine.
Rămâne pe la ora 14? Cum am zis, cred că-i destul de convenabil aşa, dar dacă nu, vă rog să spuneţi.
Hârtii cu nickurile de pe zup? Well, eu mă gândeam să aduc eu o coală A4 - cred - pe care să scriu AnimeZup here or something like that. Mă rog, dacă nu vă convine aşa, venim toţi cu nickurile scrise pe hârtii sau în palme, după preferinţe.
Sunt de acord şi cu sucul - sau îngheţata - şi mă rog.
Marţi ar trebui să punem la punct toate detaliile and so on.

Sper doar să se adune mai mulţi, să nu fim doar doi - trei.
Ah, şi aştept propuneri în continuare.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#8
Un loc dragut ca si punct de reper ar fi ~ Gradina japoneza ~. Din punctul meu de vedere este un loc foarte potrivit, e liniste si chiar puteti sa puneti in aplicare varianta cu coala A4 pe care sa scrieti ~ AnimeZup here ~ cum a spus Luli. Putem sa stam ceva timp acolo ~mai ales daca vremea ar tine cu noi ~ sa ne cunoastem si apoi sa o luam din loc catre o tereasa. Sunt de acord cu Nya sa stam la Baraka.
Ora la mine e perfecta atata timp cat este dupa 12:00. 71
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!


#9
Ce copilaşi inocenţi. Vă vedeţi la ora 2 în Herăstrău.
Pe 7-8 mă întorc şi eu în Bucureşti. Nu ştiu dacă vin, o să mă simt marginalizat între fete şi wapanese fags.
Ca sfat, întâlniţi-vă mai târziu, staţi prin Blues sau Jazz (Valea Regilor), beţi o bere şi fumaţi o narghilea. V-aţi simţi mai bine decât în ... Grădina Japoneză
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#10
@Horia K

acuma du-te la profil la fiecare si vezi ca toate fetele au 12-14 ani 10

also, newfag 10

ontopic: distractie placuta la meeting kids 10



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Meeting în BucureÅŸti! Corina M. 19 8.598 19-04-2011, 04:33 AM
Ultimul răspuns: Yondaime
  Meeting în BucureÅŸti Corina M. 100 31.143 06-01-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: deeaH2elen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)