Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Religia manipuleaza sau nu? E buna sau rea?

#42
Citat:Dumnezeu exista! Este acea persoana care trage ban cu ban din buzunarul celor care cred ca vor fi salvati daca inmaneaza banul Lui.
Ok, aici m-a dus cu gandul la un preot, dar posibil sa ma insel 21
Ce ma enerveaza pe mine e ca lumea da vina pe Dumnezeu, dar mai apoi crede in El. Ceea ce e o mare tampenie, pentru ca majoritatea cred in Dumnezeu atunci cand au nevoie de ceva. In viata mai trebuie sa si dai, nu sa si primesti.
Eu simt/stiu/cred ca Dumnezeu nu e responsabil pentru incidentul de la Haiti sau toata cele enumerate de tine, Yondaime ^.^ responsabil e diavolul, pentru ca si el e pe pamantul asta si are multa libertate.
Si nu sunt credincioasa stricta, desi sunt ortodocsa nascuta. Eu de vreo 3 luni aproape eu nu ma mai inchin in fata nimanui, nu mai pup icoane, nu am mai pus piciorul intr-o biserica ortodoxa (Ca in altele nu ma duceam nici inainte) si in preoti nu mai cred de la inceputul anului trecut.. dar cred in Dumnezeu si-n Cuvantul Lui Smile si exista, chit ca le vine sa creada unora sau nu.
Toate se intampla cu un scop, e adevarat, dar mai departe de atat nu putem decat sa presupunem nu sa si aflam adevarul, pentru ca nu-l detine nimeni de pe pamantul asta
[Imagine: mboi6o.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Religia manipuleaza sau nu? E buna sau rea? - de Juliette - 22-11-2010, 08:31 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)