Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Religia manipuleaza sau nu? E buna sau rea?

#37
Oh da, un topic interesant 21 nu am rabdare sa citesc toate comentariile, dar am citit prima pagina-n mare si sunt de acord mai cu tot ce s-a zis pe acolo, cu mici exceptii.
Pana acum un an aproape, eram convinsa 100% in religia mea si nu pot sa spun ca eram credincioasa 100%, adica nu mergeam zilnic la biserica, dar ma rog in fiecare seara si o fac pentru mine, nu din obligatie sau pentru ca asa trebuie.
Eh, lucrurile s-au cam schimbat si recunosc ca de vreo 2 ani tot am inceput sa ma indoiesc de anumite lucruri si am ajuns sa cercetez singurica, cand am timp, sa citesc 4
La ora actuala, nu ma mai inchin si nici nu mai pup icoane, ca sa o zic pe romaneste. Nu cred in preoti si nici in biserica ortodoxa xD
Din ce vad eu si ce concluzii trag, religia intr-adevar manipuleaza lumea. Inainte nu existau ortodocsi, catolici, penticostali, iehovisti, etc... Ci erau toti crestini. Pentru ca si-a bagat coada cine nu trebuie au ajuns sa fie separati toti, fiecare cu credinta lui adevarata! Ca toti sustin ca adevarata e credinta din care fac parte.
Suntem mintiti pe fata cu prea multe si foarte putini isi dau seama sau citesc in plus si ce trebuie!
[Imagine: mboi6o.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Religia manipuleaza sau nu? E buna sau rea? - de Juliette - 17-11-2010, 07:17 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)