Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care este mai bună ?
1
42.86%
3 42.86%
2
57.14%
4 57.14%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel : Khonsu vs ryuu-seng

#1
Nu suntem fotografi profesionişti , deci nu fiţi prea răi 21

Data postarii pozelor: 21.08.2010 –>26.08.2010
Data votarii: 26.08.2010 (sau mai devreme,depinde cum sunt puse pozele) -6.09.2010
Tema: tot ce tine de natură
Participanţi: Eu si Ryuu 15
Nickurile nu vor fi dezvaluite ^.^ .

P.S :Să nu te laşi aşteptat prea mult >.<

#2
Well..pozele vin mai devreme 4 .
1- http://i603.photobucket.com/albums/tt120...duelll.jpg
2- http://i603.photobucket.com/albums/tt120...duel-1.jpg

Succes amandurora >.< . Start vot ^^

P.S : voturile de la poll nu se iau in considerare ^^

#3
Hm, pozele sunt bune amândouă am din ce alege. Să le luăm pe separat.

1. Poza numărul unu e foarte atractivă dar îmi dă impresia de fals. Nu îmi place că abordaţi tema natură sunt o groază de teme şi alte genuri pe car ele puteaţi aborda. Nu îmi place poza pentru că nu există verde acolo. În natură când spui aşa te gândeşti la spaţii verzi multe multe, dar aici e mai mult apă decât uscat. Şi mă aşteptam la ceva mai bun decât asta. Îmi place imaginea, dar cum am mai precizat şi la duelul dintre zăpă şi corina în care i-am spus Corinei de ce nu îi aleg imaginea e pentru că dă impresia de fals. Parcă ar fi prelucrată. Sunt efectele de la aparat probabil cu care ai fotografiat locul, dar nu îmi place că nu mă face să cred că există un asemena loc. Nu e ''pur'' să spun aşa pare o imagine falsă a naturii şi natura pentru mine reprezintă un spirit ce nu poate fi multiplicat sau clonat sau realizat copie după original căci este practic, logic şi teoretic vorbind imposibil. Cum am spus şi la duelul cu Zăpă şi Corina în care i-am explicat fetei de ce îi alegeam poza Corinei. Acolo la fel Corina alesese tot aşa un peisaj cu apă, stâncă şi puţină verdeaţă. Lucru care m-a deranjat a fost că dădea impresia de fals. Dacă nu dădea impresia aia de fals alegeam imaginea ei din start fără discuţie. Dar uite că şi în acest duel e la fel. Nu ştiu ce să spun, important e că aţi mers mai departe cu duelul îmi place oarecum imaginea nu neg, dar nu potrivită pentru câştig. Ce nu îmi mai place la imagine e că pare întunecată culorile nu îmi plac, puteai să găseşti un loc sau să aştepţi să bată soarele în locul ăla să fi văzut cât de plăcut e să fotografiezi.

A doua poză :
EDIT ; Cum spuneam rămăsesem la a doua poză. Îmi place că e verde şi ptr simplul fapt că e verde îmi place, deşi nu e nuanţa ce amai potrivită de verde dar place oarecum. E destul de drăguţ. Mie îmi e lene să mai continui aşa că dau edit după ce am mai multă inspiraţie să scriu.
EDIT2 : Hm luminozitatea din poză e ridicată şi îmi place. Îmi place cum bate saorele, dar e prea luminoasă zic eu nu ştiu de ce, dar aşa mi se pare mie. La prima poză a fost mai mult întunecat decât luminos, iar aici e mai multă lumină decât întuneric. Daia se vede verdele ăla aşa de ţipător din cauza luminii.



My vote goes to ::::::::::::::::::::: a doua poză.
-

#4
Bla bla bla. Here I am.

I
Nuuu-mi place. Adică, imaginea nu este cine ştie ce ca idee, nu mi se pare prea interesantă, e mai mult tipică. Apoi, calitatea, cam lasă de dorit în vreun fel sau altul. nu mă atrage atât de tare. Nu ştiu cu ce ai făcut poza, dar se văd acolo nişte umbre, sau ceva ( nu prea pot pricepe ce) care strică fotografia rău de tot, şi plus că ai impresia că este editată. Bine, ca idee ar merge dacă ar fi făcută ceva mai fain, mai mult insiprată, or something. Poate că mi-ar fi plăcut mai mult înainte să văd a doua ffotografie, but who knows. Din prima mi-a fost atrasă atenţia de petele alea, nu ştiu par nişte umbre, poate de la copaci, dar nu se văăăd bine, nu mă atrag, în rest ar fi fost interesant dacă te-ai fi axat mai mult pe curgerea apei, dacă asta are vreun sens. Oricum nu mă pricep atât de tare la fotografie, dar imaginea asta are multe lacune, trebuia să mai lucrezi. Îţi dă o impresie de falsitate + editare în photoshop, mie aşa mi se pare, nu pare naturală.

II
Ce nu-mi place la ea e în partea stângă, are parcă nişte raze de lumină revărsate peste ramurile copacului şi îţi dă şi acolo impresia de uşoară falsitate, ceva ce nu ar trebui să fie acolo. În orice caz, cred că ar fi trebuit să te străduieşti acolo să faci razele alea să pară mai reale, să zicem aşa, adică atunci când făceai poza ar fi trebuit să le iei într-un alt mod, presupun, ăla e lucrul care nu -mi place. În rest, peisajul e ceva mai interesant decât la prima poză , unde este destul de monoton şi nu sunt puse în valoare lucrurile care trebuiesc. Aici, pe de altă parte, este viaţă, naturaleţe, energie, se încadrează perfect în tema de natură, deşi aş putea spune că ambele fotografii o fac, doar că în moduri total diferite. Îmi place în afară de pata aia de lumină , raze de soare or what would that be, acolo îmi strică puţin imaginea, în rest îţi dă o impresie fresh. Calitatea e bună.


Votul meu merge spre a doua lucrare

Felicitări pt. concurs

#5
ÃŽh, trec ÅŸi eu pe aiciiii~.

Prima poză e drăguţă, dar nu ieşită din comun. Poate pentru că eu văd "peisajul" acela aproape zilnic. E frumoasă, îmi place, dar are un aspect destul de... nu ştiu, fals. Toată strălucirea aceea pe-acolo arată destul de...nu ştiu, sincer nu găsesc cuvântul potrivit.
A doua fotografie e mai reuşită, mai naturală. Îmi place ceva mai mult decât prima. Cu razele soarelui, şi peisajul în sine pare atât de relaxant.
So, nu sunt expertă la fotografie, dar votul meu merge spre a doua lucrare.

#6
Citat:off:nu serios...sa fim seriosi >_<'
daca lynn nu zicea ca e "falsa" nimeni nu venea si zicea ca e falsa...daca lynn zicea ca e un munte de ciocolata intors pe dos,toti ziceau la fel ..
felicitari linn ._.'

Şi e vina mea că ceilalţi spun la fel sau li se pare chestia asta ? Se vede că te oftici plus că te-ai dat şi de gol care e poza ta. Tu ai impresia că totul se învârte în jurul tău. Ce să spun. Auzi ? Învaţă să pierzi. Nu îmi place poza aia. Zici că e băgată în photoshop dacă nu îţi convine părerea altora nu te mai băga în dueluri. se vede că te oftici daia nu participi la nici un concurs. când a fost duelul la fan fic cu mine şi ratsuky nici unu din voi nu a venit să participe. La duelul cu Mimişor la fel. Ne-ai lăsat baltă. Te consideri aiurea la gfx atunci nu te mai duela. Nu îţi convine asta e. Eu am votat poza a doua că îmi place, daia. Nu votez userul. Dacă tu suferi de paranoia nu e vina noastră. Învaţă să pierzi. Şi ce dacă au zis că e falsă ? Nu sunt singura care spune că e falsă....du'te pe deviantart să vezi că acolo găseşti poze photoshopate cărora lumea le spune că sunt frumoase. Nu îmi plac falsităţile. Ce duel naşpa băi.
-

#7
@off topic- ce dusmanosi sunteti. un pic de demnitate n-am vazut

Prima - n-o sa zic ca-i falsa,insa calitatea lasa de dorit. Ai un cadru destul de restrans pentru o reprezentare a naturii. Daca mai prindeai si altceva probabil ar fi o chestie mai complexa, mai ampla si nu ar mai da impresia de fals sau altceva o.o
nu prea ai un centru de interes,exceptand caderea de apa,care-i neclara,fapt ce face poza sa fie prea simpla si prea blurata.

A doua - awch@coltul stanga sus. Era soarele in fata,right? Nu e chiar indicat sa faci poze cu soarele in fata, ca ies in ceata si au culorile sterse.Posibil ca si setarile aparatului sa aiba o vina in toate astea. in concluzie, ai grija din ce unghi faci pozele si verifica aparatul inainte de toate4

Ca si compozitie,niciuna nu surprinde natura,numai un element al ei.
Acestea fiind spuse, votul meu merge catre a doua poza.

#8
Well, s-a terminat si acest duel ^_^. Rezultatele:
Ryuu (prima fotografie) - 0 voturi >.<"
Khonsu(a doua )-4 voturi

Duelul este castigat de Khonsu (me xD)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hentai Queen vs Ryuu Jigoku 6 5.508 15-12-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Duel: Luli vs. Ryuu Corina M. 6 4.080 16-09-2010, 03:47 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Khonsu vs Hentai Queen Khonsu 11 7.214 07-09-2010, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Khonsu
  Lynn vs Ryuu Flash 3 4.754 04-07-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Duel:nKizza vs Ryuu Ryuu 6 5.479 08-06-2010, 02:21 PM
Ultimul răspuns: Mimisor
  Duel Ryuu,Lynn si Ratsuky Ryuu 2 3.612 16-01-2010, 02:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Duel: Jigoku[Countess de la Wy-Per] vs Ryuu Jigoku 2 3.965 27-12-2009, 07:43 PM
Ultimul răspuns: Jigoku
  Duel: Akasha vs. Ryuu Lye 3 4.170 08-11-2009, 02:20 PM
Ultimul răspuns: Lye


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)