Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dumnezeu poate dori şi răul pe acest Pământ?

#7
(28-07-2010, 07:14 PM)Lynnu A scris: Sunte sau nu nişte roboţi ? Parcă am fi nişte roboţi umanoizi gata să îndeplinească poftele. Cred că Biblia a fost şi va fi o unealtă de manipulare a masei.

Cred ca intrebarea mai buna ar fi, suntem sau nu niste oi? Atunci raspunsul ar fi, DA-desigur, pentru ca biblia a fost, este, si va fii,- caci "mare-i gradina Domnului"- un instrument de manipulare in masa.

Citat:Nu cred că e ceva de genul "El vrea răul." Nu . Pentru că Dumnezeu ne-a dat raţiunea, bla bla bla
/
Citat:El ne-a dat raţiunea
Asta e ceva simpatic, pentru ca teoretic, nu ne-a dat-o. Ci noi ne-am luat-o, sub simbolul marului ascunzadu-se cunoasterea. Satanistii mai sustin ca D-zeu voia sa ne indobitoceasca, si ca Lucifer ne-a eliberat oferindu-ne lumina/informatia/ da da da, ratiunea.


Nu prea vad conexiunea dintre titlu si post, dar oricum.
Ca sa iti rapsund la intrebare... depinde din ce punct de vedere vezi lucrurile, pe plan teoretic, nu, D-zeu este neutrul . Dar, ar cam trebui sa ne amintim ca D-zeu, dupa cum bine stim, este razbunator, ii incalci "legea" (dar fireste ca esti liiiber) si iti da 10 palme.
Argumentul ca persoane fara 'pacat'/copii ar patii nu stiu ce dezastre din cauza parintilor este absolut idiot. E de preferat sa negi exista lui D-zeu decat sa crezi ca acesta e un fel de Hitler.

@ Kashim, dude, cand se intampla ceva rau nu e D-zeu, ce nu intelegi? Suntem noi, oprele lui stricate si SATANAAA.
Do not speak unless you can improve the silence.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Dumnezeu poate dori şi răul pe acest Pământ? - de Wunderbar - 29-07-2010, 03:52 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)