Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dumnezeu poate dori şi răul pe acest Pământ?

#5
N-ai putea s-o numeşti chiar "El ne vrea răul", pentru că sună total aiurea. Sincer, am avut momente când spuneam că a uitat de mine, dar asta nu înseamnă că-mi vrea răul, şi nici de mine nu a uitat. Consider doar că a vrut să-mi de-a o lecţie.
Consider că toate chestiile aiurea ce se întâmplă în lume ni le facem cu mâna noastră, iar apoi suntem prea laşi să recunoaştem. Preferăm să băgăm pe alţii la înaintare ca să scăpăm noi basma curată.
Şi primii oameni au fost alungaţi din Rai, deci tind să cred că păcatul e de atunci. Tind să cred că păcatul e de şa început şi că e inevitabil. Nimeni nu este perfect, este în totalitate omenesc să greşeşti, dar mai apoi să-ţi asumi răspunderea. Problema e că în zilele noastre acest lucru se întâmplă mult prea puţin.
Şi dacă îi întrebi pe unii, ce-ţi vor spune? Că nu sunt ei de vină, că Dumnezeu i-a uitat şi că le vrea răul.
Păi că, deh, e tipic lor. De ce să recunoască în gura mare că şi noi avem cea mai mare parte de vină? Mai bine dăm vina pe Dumnezeu.
Nu ştiu, eu una nu consider că El ne vrea răul. Consider că vrea să ne de-a anumite lecţii pe care noi suntem incapabili să le înţelegem la momentul potrivit.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Dumnezeu poate dori şi răul pe acest Pământ? - de Abbeh. - 29-07-2010, 11:56 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)