Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Banchet

#1
Cred ca majoritatea ati avut parte de cel putin un banchet pana acum 4. Cum a/au fost si care v-a placut mai mult? Cel din clasa a patra, a opta sau a doisprezecea? 5

Eu am avut banchet doar in clasa a patra, si nu prea mi-a placut >.< . Fetele stateau intr-o parte a clasei si baietii in cealalta . A fost plictisitor rau , iar eu am preferat sa stau intr-o banca si sa citesc "Winnetou" xD.
In clasa a opta nu am facut banchet, pentru ca au fost multe discutii in contradictoriu cu cealalta clasa , asa ca s-a facut o excursie in care nu m-am dus >.< . Cat despre clasa a doisprezecea...voi povesti peste doi ani 4

#2
Cel de sfarsit de liceu mai are de asteptat21...cel din clasa a patra a fost plictisitor, desi atunci mi-a placut, dar cel care castiga pana acum este cel din clasa a opta.
A fost ceva mai special, l-am facut si undeva la munte si in orasul unde locuiesc, la un local. Insa chiar m-am simtit super bine! Toate fetele cu vreo saptamana inainte erau in febra cumparaturilor, nu-si gaseau o rochie pe placul lor si nici accesorii sau pantofi. Eu am fost mai harnica si mi-am comandat ceva interesant de pe internet(rochia), pantofii si restul au fost mai usor de procurat. Cat despre seara propriu-zisa(noaptea chiar) a fost ceva magic21 dans, voie buna, ultima seara cu persoanele care mi-au fost alaturi 8 ani, toti profesorii (inclusiv cei mai duri) mai detasati, mai glumeti, mai "de gasca", cum spunem noi!A fost frumos!!!!!(asta pana in clasa a 12, caci poate atunci va fi si mai...)
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

#3
In clasa a 4-a n-am avut parte de banchet.

In clasa a 8-a am fost intr-o excursie and it sucked... nu ma intelegeam bine cu colegii si toti se imbatau unii abia stateau in picioare. Trebuia sa fiu cu ochii in 100 de parti sa nu imi fure ce aveam la mine. Au fost doar 2 zile.. dar au fost oribile. Defapt nu mi-a placut deloc scoala generala. Aveam putini prieteni si nici aia prea buni.

In clasa a 12-a a fost misto, am fost la un restaurant, au fost si artificii. Nu a fost cine stie ce.. dar cel putin pot sa spun ca a fost placut. Aproape ca am plans vorbind cu colegii despre cat de bine ne-am inteles.. si am vorbit despre cum facultatea nu o sa ne desparta... sadly, nu a fost asa. Nu am mai pastrat legatura cu ei, am incercat tot ce am putut ca sa pastrez grupul impreuna, dar am fost singurul care se chinuia sa faca asta. Ne mai intalnim cand e ziua cuiva.. but it's just not the same.
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#4
Nu am suportat niciodată bancheturile.
În clasele I - IV înainte să începem să mâncăm din prăjituri trebuia să facem o mică 'serbare' unde trebuia să învăţăm nişte poezii pe derost şi să le recităm în faţa părinţilor, dacă mă gândesc bine, făceam aşa şi la grădiniţă. :]] În clasele V - VII nu am mai avut serbare, slavă cerului, dar nici aşa nu prea m-au atras, stăteam acolo doar de dragul colegelor care au stat şi vor sta mereu la bancheturi.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#5
În clasa a IV-a am făcut un banchet stupid la un restaurant de prin apropiere. Îmi amintesc că la un moment dat mi-a căzut paharul cu șampanie (de copii, bineînțeles :3) pe jos, am pătat mocheta şi s-a mai spart şi paharul. Atunci m-am alăturat clubului plângăcioșilor după învățătoare. Am făcut şi o excursie, dar zău dacă îmi mai amintesc unde. În clasa a VI-a am avut un fel de serbare de Crăciun, şi trebuia să spun o poezie. Cineva mi-a făcut o poză şi a venit piticul cu buretele şi mi-a şters poezia din cap. Am îngheţat, şi m-a ajutat diriginta. M-am prefăcut că zic ceva şi am plecat. 21

În a VIII-a a fost tare. Deşi am ţinut banchetul la un restaurant comunist, lol. Cu vreo 2 zile am intrat "prin efracţie" în el ca să studiez, şi am crezut că va fi o porcărie. La început a fost. Nimeni nu dansa, profesorii se holbau la noi, DJ-ul se cam plictisise şi el, dar după masă a început distracţia. A trebuit să-mi dau pantofii jos că nu mai suportam tocurile. 24 Am furat şampania de pe la alte mese la care nu era nimeni, în baie era orgie şi când ieşeai de acolo se găsea câte unu' să îţi spună "nu ai văzut niciodată ce s-a întâmplat aici", de aveai impresia că au comis o crimă. Nu au lipsit bocelile, iar acum când mă uit pe DVD îmi dau seama că pe ring toată lumea se îmbrăţişa şi plângea, iar eu cu o colegă ne prefăceam că plângem (adică făceam mişto de ei) şi ne îmbrăţişam, ne băgam printre ei şi unii chiar ne credeau că plângeam lol. La un moment dat au băgat "Sus pe bar" şi ăia dansau "lasciv" pe acolo pe versuri gen "îţi place depravarea" şi directorul stătea şi se uita la ei cu o privire gen "oh, săracii, cred că sunt posedaţi".

#6
Bancheturile/ petrecerile de sfârşit de an au fost mereu plictisitoare în cazul meu.
În I - IV făceam serbări, scenete, poezii, cântece s.a. Eu veneam numai pentru prăjituri. Nimeni nu dansa, mai erau tipe din clasele mari care făceau câte un dans indian şi atât. Mereu m-am gândit că mai mult se distrau adulţii.
În V - VI a fost mai mult un calvar afară. Ne-a ţinut în arşiţa aia cam o oră pentru a ne arăta nu ştiu ce trucuri de la doi tipi de la circ ce treceau prin Botoşani. Apoi ne duce în clasă să ne dea diplome şi aşa mai departe, pe urmă pun nişte melodii de ... aşa şi nu dansează decât vreo două tipe. Mă rog, mereu am crezut că ziua de dinaintea banchetului e mult mai tare. Atunci făceam pregătirile, unde nu lipseau căzăturile de pe piramidele din scaune (am evoluat, acum punem saltelele pe jos), ne udam cu apa de la robinete când mai spălam câte ceva s.a. . În fine, sper ca banchetul din a 8a să fie mai activ decât "înmormântările" din ceilalţi ani.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#7
Weeeyyy... banchet 10 Sa imi amintesc...
Pai, in clasa a 4-a am fost intr-o excursie de doua zile. Petrecerea s-a tinut intr-o discoteca micuta. Din cate imi amintesc, ne-am distrat, a fost frumos, oricum eram mici si important era sa fim impreuna. 10
In clasa a 8-a a fost super! Un banchet foarte frumos, adorabil, ne-am distrat super bine si ne-a parut rau cand s-a terminat, mai ales ca mai erau doua zile pana terminam scoala si urma sa ne despartim... Bineinteles, au fost si unii care au venit la banchet deja bauti, sau persoane care si-au adus cu ele "dramele" pt a le afisa pe-acolo, dar asta nu avea de ce sa strice buna dispozitie a celor care chiar aveau chef sa se distreze (ca mine, de exemplu).
Pana la banchetul de sfarsit de liceu mai am ceva de asteptat, sunt doar in clasa a 10-a. Sper ca va fi frumos si acela, ca imi vor ramane si de acolo niste amintiri placute. Smile
[Imagine: sig_reinoir.png]

#8
offf dhoamne...dar c mai bancheturi am avut...22 nu am fost prea multumita d ele...29
cls a 4-a mi se pare k am fost intr-o excursie d vreo saptamana dar nu mai stiu unde...autocarul a facut pana la una din roti si a trebuit sa mergem d jos pana la urmatoarea casa k sa ne ajute kreva... halal excursie...dar macar am fost obositi si am dormit bustean toti pana dimineata... bn k nu am facut galagie in cabana rezervata fiindca erau si altii p acolo...si nu erau chiar sociabili...22
intr-a 8-a a fost un banchet facut in sala de sport...O_O praf mult si ecou prea mare...mai ales k unii dintre noi mai aveam anumite pb...( d ex eu...22 )
acum sunt intr-a 10-a...d abia ast sa vina si banchetul dintr-a 12-a...105 ma gandesc k at n-o sa-l mai facem intr-o cabana kre aproape sta sa cada sau kre aproape o ia vantul si k n-o sa-l mai facem in nicio sala de sport q praf si ecou...4
as prefera o carciuma unde sunt toti betivii dekt o sala de sport plina de praf...22
I hope in that day! 105


Feel...Hurt...Love


[Imagine: pisi0.jpg]


You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!


Valutzu' meu: PSA
Sysu' meu: ~Ade~
BBFu' meu: Miranda^_^

Va luati de ei?! 23 Va luati de mine! :-l

#9
Banchet? 21

Well, am avut şi eu clasicul banchet din clasa a 4 a care a fost chiar marfă, în felul lui. Adică eu m-am distrat la vremea aceea acolo. A fost un mediu destul de OK, drăguţ, ne-au lăsat să stăm destul de mult şi am avut parte de o zi foarte drăguţă cu mâncare şi deserturi ca lumea =p~ şi daaa, eu eram obsedată de mâncare şi pe atunci aşa că a fost OK. Plus că îmi amintesc că îmi plăceau hainele mele în ziua aia şi că a fost distractiv, am dansat ( da, lol, cică am dansat 24 şi asta a fost drăguţ... ). Băieţii invitau fetele la dans ( băi, deci, eram clasa a 4a, înţelegeţi şi voi ) şi nu am avut nici măcar cea mai mică divergenţă cu vreun coleg / vreo colegă. Aşa că a fost M A R F Ă. Repet, pe cât de marfă poate fi un banchet de clasa a 4a, dar la vârsta aia a fost ştraşnic. Acum că îmi amintesc.

Cât despre banchetul din clasa a 8a, nu am prea multe de cometnat pentru simplul fapt că nu mi-a plăcut, nu m-am distrat şi nici nu m-am simţit deloc în largul meu. Îmi place să dansez când sunt singură şi să mă prostesc pentru simplul fapt că nu ştiu să dansez, lawl. So, a trebuit să mă prostesc puţin pe acolo pentru că de altfel se uitau toţi la mine ciudat " ia uite-o şi p'asta, ciufută mai e " aşa că nu am avut de ales decât să mă zbengui pe acolo. Şi o repet, nu ştiu să dansez D-E-L-O-C. Aşa că evident am stârnit şi comentarii răutăcioase care, de ce să nu recunosc, la vremea aia au durut mult. * laughs* so, epic fail. Nu îmi amintesc nimic plăcut, nimic amuzant sau distractiv. Nici nu am mâncat ceva sau băut, decât foarte puţine chestii ( şi asta zice multe, pentru că eu când văd mâncare WAQH¤U"HU¤"!!!111 but I wasn't in my mood ). Deşi a fost ok pt. simplul fapt că am mai avut cu cine să vorbesc din când în când şi am făcut câteva poze. Yeah, şi nici nu îmi plăcea rochia mea * laughs *. Nici măcar nu am vrut să merg la banchetul ăsta, dar am fost pe jumătate obligată şi pe cealatlă jumătate convinsă de faptul că dacă nu merg s-ar putea să regret. Nu regret nici că m-am dus dar nici nu pot spune că pierdeam mare lucru.
Eniuei, epic fail.

Banchetul de a 12a? Rămâne de văzut.

#10
In clasa a Iv-a a fost ceva organizat.Am mers la Mogosoaia *eram um..4 clase* si ne-am distrat de minune.Mai ales pentru ca nu ne cunosteam toti *si eram colegi de ceva ani* .Petrecerea a durat de la 10 dimineata pana la 8 jumatatea seara.Inca imi amintesc costumatia mea *una extrem de draguta* si tin minte cum mi s-au rupt baretele de la sandale si tin minte ca in ziua respectiva ne anuntasera notele de la engleza* muhahaha!! 98 de puncte* 4.EU una eram suparata dar Dumnezeu stie de ce 4


EDIT: clasa a 8-a-Ne-am hotarat asupra unei locatii *ave* si pe data de 10 iunie ne-am ,,dezlantuit''.
Ce mi s-a parut cel mai WOW a fost faptul ca si fetele cat si baietii au venit frumos,decent ombracati si...cu chef de distractie si mai ales cu chef de dans. Ne-au servit cu cate un pahar de vin alb si apoi parintii ne-am facut o surpriza de proportii: ne-au facut un filmulet cu noi...poze de cand eram mici -mici,pana in clasa a 8-a.
Apoi au pus muzica si voila distractia: am dansat pe diferite genuri=house,muzica de club,latino,sarbe,populara,manele*nebunia lui Salam 24*,pop,rock,j-rock....cam orice nu-ti streseaza urechea=
Hm,petecere a tinut de la ora 18 pana la ora 1:00 Smile...tortul a fost unul special,cu un mesaj aparte si ca niciodata,au plans baietii.Nu-mi dau seama care a fost cel mai emotionant moment: astazi cand ne-am despartit definitiv si cam oficial am terminat clasa a 8-a sau atunci,cand au plans baietii si ne-am imbratisat toti?Smile
Eh nu stiu,dar stiu sigur ca tocmai la sfarsit ne-am dezmeticit si noi si am devenit o clasa frumoasa,unita ,cu elevi inteligenti.
Cam asta cu banchetul...daca imi voi aminti ,promit sa dau edit si peste 4 ani cand va voi povesti despre banchetul din clasa a 12-a/
[Imagine: wqymg0.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)