Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prima zi de scoala /liceu

#31
A fost ceva banal... n-am avut emotii si asta a fost ciudat. Inafara de colegele mele, pe care le aveam si din generala, inca putine dintre noile colege si inca un baiat au fost de treaba( cel putin pana acum).. au fost singurii cu care am vorbit. Am facut cunostiinta si toate lucrurile de rigoare... dar dupa fiecare era pe cont propriu. Doar baiatul care mi-a cerut de vreo patru ori un pix m-a mai inveselit 21 . Dupa cateva ore am iesit cu niste colege la un suc si etc etc... de am ramas fara picioare. Nimic special. As fi vrut sa fie mai frumos... sa fiu emotionata si sa rad ca o proasta.. dar am fost chiar indiferenta, cu o durere la degetul mic.. 21 ( chiar ma durea degetul... 17)
Mi-e foameee!!!

#32
Hey ^^ Am trecut si eu pe aici cu ocazia intrarii in clasa a 9 a si ma gandeam sa va povestesc cum a fost la inceput clasei intai si la inceputul liceului ^^

Din prima zi de scoala nu imi amintesc prea multe. Stiu ca eram imbracata cu traditionala uniforma si o pereche de blugi si m-am asezat in penultima banca de la fereastra langa un baiat. Eram emotionata asa. Pe invatatoare o stiam de mult pentru ca a fost si invatatoarea fratelui meu si nah. I-am dat florile, am mai stat cv la scl si dupa am plecat. Atat imi aduc aminte.

And now, the highschool.
Ooo da azi am inceput liceul si spre surprinderea mea nu am avut deloc emotii. Majoritatea clasei o cunosteam din scoala generala si cu restul am facut cunostiinta. Deh orasul este mic si sunt doar 5 licee si eu sunt la cel mai bun, la cea mai buna clasa. [ca sa ma laud si eu putin]. Pe domn diriginte il cunosc de cand m-am nascut. Da, ati ghicit dirigintele meu e chiar tata, sau cum ii zic eu: Tata-dirigu :]]. Ziua a inceput destul de nasol pentru ca m-am trezit la 8 pana m-am pregatit asa si intr-un final la 9 am ajuns la liceu unde am realizat ca festivitatea incepe la 10, dar de fapt a inceput la 10 30. Da si asteapta. In timpu asta cat am asteptat am vorbit cu colege, cu care m-am si imprietenit asa. Cand inceput a inceput careul am stat ceva timp ca zici ca eram la biserica. Au fost 3 preoti printre care si directorul. Da si asteapta din nou pana vorbeste viceprimarul, politia si in final directoru a zis clasele si dirigintele dupa care am fost in clasa unde ne-am prezentat. Bine inteles ca au fost si faze amuzante dar deja m-am intins prea mult. Dupa ce am plecat de acolo am fost la suc cu 4 colege. Trebuia sa fim 7 [cu mine] dar am pierdut 2 pe drum :]]. Cam asta a fost. Am colegi de treaba... Bafta in continuare tuturor boboceilor.
[Imagine: EnvYQ.png]

#33
Bun , deci e prima zi de a 8a , hihi , şi mi - am zis să scriu şi eu cât de teribilă a fost .
M - am sculat ca un om anormal al şapte ca să fiu gata la opt şi 45 ca să plec la fără zece . Mă duce tata . Cobor din maşină şi mă împiedic de bordura super-înaltă din faţa şcolii . Mă ridic , mă scutur de praful ud , şi merg mai departe . Zece unguri râd cu traci . I gave them a "angry-look" of mine şi se lasă tăcerea . În faţa mea se joacă tre fetiţe . Un copil să cu capul în burta mea ! Genial , nu ?
Mă duc eu ca un om normal în clasă . Deschid uşa şi era să îmi cadă în cap . Serj a urlat la mine de după uşă , da' nimeni nu auzea că pe hol era o gălăgie ... Mda .
Am română . Am cărat după mine cinci caiete şi nu manual ca să nu vină profa . Ura ! Mate , diriga face feţe-feţe că sacoul meu e negru , nu albastru . Trec peste , avem engleză . Eu , un as într-a 7a , mă încurc în propiile cuvinte . Nu se poate mai rău . La muzică nu facem nimic , profa iar ne povesteşte copilăria ei ... Civică . Avem o profă idioată . Dacă nu semnalizezi ca un avion zece minute nu te lasă să răspunzi . Ştiam ceva şi eu acolo , cât să mă observe , da' n - am răspuns nimic că eu stăateam cuminte ca un om normal .
Mda , e un dezastru de zi . Şi mâine o să fie şi mia naşpa . Cu trei ore da mate ... I wanna die .

#34
Ăăăă, ştiu că a trecut de mult prima zi de liceu, dar am uitat să postez aici.
Îmi amintesc că m-am trezit de dimineaţă având emoţii mari şi nu prea vroiam să plec de acasă. Doream ca orele să nu mai treacă ca nebunele, dar în fine au trecut într-un final, aşa că m-am îmbrăcat în uniformă şi am ieşit pe uşă. În curte erau multe persoane mai mari, iar când le-am văzut vroiam să fiu în orice alt loc, dar numai acolo nu. Am simţit asta până când m-am întâlnit cu fostele mele colege şi m-am mai detins. Apoi, directoarea a ţinut un discurs pe care nu l-am auzit. Eram cel mai în spate şi vorbea foarte încet şi fără microfon -.-. L-am văzut şi pe fostul meu prof de matematică care mă avertizase de noul profesor ( a zis că e cam sărit şi predă repede ) Apoi, diriga ne-a condus în clasă unde am stat de vorbă. Ne-am prezentat fiecare şi ne-au dat manualele. Mihai a fost primul cu care am interacţionat şi am stat cu el în bancă la început, iar acum m-am schimbat datorită unor motive ciudate. ( e nebun, puţin de tot )
Nu ştiu pentru mine nu a fost o zi prea plăcută, dar m-am acomodat până la urmă. ( era şi normal )
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#35
Prima zi de liceu:

Ma scol eu asa frumusel pe la 8 si 10 din cauza unor goosebumps pe care le aveam din cauza emotiilor. Fac un dus, mananc, ma imbrac: jeansi si o camasa la 10 lei si plec "voios" la scoala. La intrare ce sa vad: valuri si valuri de elevi de-a 5-a/9-a care se calcau in picioare pentru a ajunge mai devreme cu 0.01 secunde. Mi-am dat ochii peste cap, am mormait ceva acolo si mi-am continuat drumul prin jungla de elevi. Ajuns in sala de festivitati, m-am facut mic de tot. Nu cunosteam pe nimeni, dar nici ca vroiam .. Mi s-a mai inseninat fata cand m-am vazut cu colegii mei din anii precedenti si apoi am aflat ca vom fi colegi din nou. Ma orientez pe acolo sa vad ce "creaturi" voi mai avea prin clasa. Dupa 5 minute, vine diriga, se prezinta si ne pofteste in noua clasa. (pe care am bulit-o the next day)
Ne citeste ea niste porcarii din regulamentul elevilor, ne pune sa semnam alte porcarii si apoi ne da "biblia" elevului: manualu (evident rupt, sifonat si cu multe cuvinte rupte din rai pe fiecare pagina). Se termina ziua, mai mormai eu ceva si plec acasa , iar apoi descopar ca mi-am uitat cartile la scoala. Sweeeeeet ... :ang:
[CENTER][Imagine: 351beib.png]
Mdeah. si atat !
Do you like Justin Bieber?
[Imagine: tumblr_lasqkk4ZAt1qa7vou.gif]
[/CENTER]

#36
Prima zi de facultate: pierdut in spatiu, pierdut printre cladiri, foarte departe de unde trebuia sa fiu si bagat aproape cu forta intr-un amfiteatru unde tineau discurs nimeni altii decat dragii nostri politicieni cu ocazia sarbatoririi a nu stiu cati ani de la intemeierea universitatii. Daca la televizor de-al de Roman, Iliescu, Constantinescu si dracu mai stie care erau acolo par plictisitori, va garantez ca nu se compara cu realitatea cand vorbesc si nu au NIMIC interesant de zis, nici macar cu discursul in fata.

A urmat sa aflu ca deschiderea facultatii facultatii mele eu am lipsit (si garantez ca nu m-am mai dus pe acolo in anii urmatori...din cate m-a interesat pe mine, facultatea a inceput oficial abia pe 2 octombrie).

Prima zi de cursuri...pierdut iarasi in spatiu, nici o idee unde ar putea fi sala unde aveam sa am primul curs. Cand am gasit-o descopar ca din masa de cateva sute de studenti de la intrarea in amfiteatru habar n-am care mi-s colegi si care nu. Ma trezesc tras deoparte de cativa cu ceafa groasa ca ma intreaba daca nu vreau sa ma mut la alta grupa (ceea ce ar fi fost o dobitocie exemplara daca ar fi fost sa accep), i-am refuzat frumos, mi-am gasit inca de la inceput locul in fata si ascultat plictisit primele prezentari. I-am ochit pe cativa care pareau mai interesanti, o parte din ei mi-au fost si colegi si am descoperit ca, spre fericirea mea, facultatea e mai degraba asemanatoare cu gradinita decat cu liceul.

Cine a trecut pe acolo poate intelege, cine nu, poate va intelege la timpul potrivit.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#37
Pai in prima zi de scoala.. mai am cateva ramasite din memorie. Stiu ca eram imbracata cu uniforma albastra si incomoda purtand ghiozdanul. Mergeam cu mama pe strada pentru a ajunge la scoala si ma tot plangeam sa nu ma mai tina de mana ca nu-s copil mic. Ca de obicei, cum sunt si astazi, nu aveam nici un chef sa merg acolo si sa stau in picioare nu stiu cat. Eram destul de timida asa ca nu prea vorbeam decat cu o fata ce o cunosteam de putin timp ca era o ruda mai indepartata o.o Si cand ma uitam la invatatoare ma gandeam daca o fi vreun drac din ala ce tipa toata ziua la noi, bine ca nu a fost chiar asa 4
Mi-a placut ca atunci cand am intrat noi, astia micii in scoala, cei mari tineau flori deasupra capurilor noastre, stand in linie, iar noi treceam pe langa ele. Mai imi aduc foarte bine aminte cand invatatoarea a zis ca vom sta doar cateva ore. Ne-a aratat scoala, eu fiind total paralela si simteam ca ma pierd printre holuri. Dar in clasa si mai si, stateam intr-o banca cu picioarele prin aer ca scaunul era inalt, privind imprejur. Vedeam femeia de la catedra ce tot vorbea acolo ceva si pe ceilalti copii ce nu ii vazusem in viata mea. Eu din fire am tendinta cand se intampla ceva frumos si unic in viata sa ma pierd cu gandul, sa-mi zic in sinea mea ca si cum nu as exista in prezent chestii de genul "Cum de sunt aici? Peste cativa ani imi voi aminti de aceste clipi si vor fi doar amintiri.."
Cam atat.. ^^
[Imagine: 6sc1l3.jpg]
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..

#38
Prima zi de scoala - pur si simplu nu-mi venea sa cred ca sunt asa ,,mare'' incat sa merg la scoala. Mi se parea o etapa foarte important, pe care eu de altfel n-o intelegeam, si ma umflam tare mult in pene. Imi amintesc ca eram foarte rusinoasa, imi venea sa rad cand mi se faceau poze (de emotie), eram timida cu noii colegi si in acelasi timp foarte curioasa ce era prin abecedarele alea.
Prima zi de liceu - dezastru. Insa doar partial. M-am intalnit si am mers spre scoala cu o noua colega care nu era foarte noua pentru mine, am cunoscut o parte dintre noii colegi si mi s-au parut OK. Insa m-a mancat undeva sa port niste platforme cu taietura la degetele din fata, care mi-au ranit picioarele in ultimul hal si sangeram in mod vizibil (si nu stiu de ce colegii mei fix inspre labutele mele se uitau, dar fix acolo, domne'.). Cunoscusem, pe langa altii, o fata care mi se parea foarte draguta si finuta, dar cand am auzit iesind din gura ei un ,,ma plictisesc, in **** mea!'' mi-a picat fata (mai tarziu s-a dovedit a fi chiar de treaba si zapacita). Mai era un tip cam scund, cu un stil ,,pokemonesc'', dar care nu stiu de ce, ma atragea in mod bizar. In acelasi timp, mai urma sa fiu colega si cu o tipa pe care nu o suportam inca din gimnaziu, si in anul urmator mi s-a dovedit si de ce - era foarte mistocara, nesimtita, uracioasa. Pe scurt, dezagreabila. Mi-a picat fata cand am vazut-o in dreptul clasei.
Insa per total, a fost OK.
[Imagine: ls.jpg]

#39
Prima zi de liceu, nu mi-o amintesc foarte bine, dar stiu ca am facut ceva cunostinte (cu colegii de clasa, bineinteles) si am ascultat un discurs foarte lung al directoarei.
In schimb a doua zi, nu cred ca o voi uita niciodata. Sau mai precis, ultima ora din acea zi, ora de biologie. Era ultima ora, de la 7 la 8 seara. Dupa ce ca eram picata din luna si nu cunosteam pe nimeni apropiat, a si inceput profa sa ne ameninte cu doi-uri din n-shpe mii de motive. Dupa ora aia, in drum spre casa, am plans o gramada. Si faza cea mai tare a fost urmatoarea: vorbeam cu o colega (imediat dupa ora) si nu stiu cum ne-am dat noi in vorba si i-am zis ca nu e o solutie sa te muti pentru atata lucru (adica pentru "amenintarile" profei de bio).

Si ce credeti? a doua zi m-am mutat la mate info, culmea, nu din motivul ala, ci dintr-o cugetare subita a tatei, caruia nu-i convenea ca nu am cu cine sa vin acasa din clasa aia (eu stau la muulti km de liceu si fac naveta), plus ca nu cunosteam bine nici zona cu liceul, iar la mate-info, vreo zece dintre colegi locuiau in aceeasi zona ca mine, si ii mai cunosteam pe cativa din ei. Acum, nu stiu de ce am dat prima data la engleza, ca nici nu eram un geniu la engleza, si oricum m-am mutat. Dar asta e, am legat cateva cunostinte (intr-o zi).

Cam asta a fost prima mea experienta mai ciudata cu liceul.
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#40
Nu mai tin minte nimic de prima zi din ciclul primar, clasele 1-4, e prea indepartat evenimentul. Oricum sigur am avut emotii si atunci, nu chiar asa de mari din moment ce aveam 6-7 ani, prea putin realizam lucruri atunci. Stiu ca de prin clasa a doua abia asteptam sa-nceapa scoala in fiecare an pana printr-a patra, iar asta datorita colegilor pe care am ajuns sa-i pretuiesc enorm si sa tin la ei. Am amintiri foarte frumoase din ciclul primar, legate atat de orele in sine cu invatatoarea, cat si de pauzele petrecute cu anumiti colegi jucandu-ne de-a Naruto prin curtea scolii, incercand sa ne cataram pe zidul din spatele cladirii, felul cum fugeam cu mainile in spate precum personajele... Visam mult si copilaresc atunci, seara veneam si deschideam TVul pe Jetix, urmaream Naruto si apoi vorbeam pe mess cu cea mai buna prietena, fosta colega 1-4, actuala prietena foarte buna si discutam de episodul respectiv. Dar sa nu deviez de la subiect, in general spun ca oamenii, prietenii mi-au facut existenta geniala in timpul claselor 1-4, mai putin scoala in sine, evident. Inceputurile erau frumoase atunci, ba chiar lipsite de stres cu exceptia orelor de matematica in care ma fofilam sa nu fiu scos la tabla de invataoarea mea cu care si acum mai tin legatura si, de fiecare data cand ne vedem, radem amintindu-ne de acele vremuri.

In gimnaziu a fost altfel. Am avut parte de-un inceput total schimbat si derutant. M-am mutat la colegiul la care sunt si acum, in urma unui examen pe care initial nici n-am vrut sa-l dau, personal alesesem sa raman la scoala generala. Mai mult m-au indemnat parintii sa incerc sa intru, si bine au facut - le sunt recunoscator si-n ziua de azi. In fine, dupa ce-am plecat de la fosta scoala si m-am mutat la colegiu, s-a dus si cea mai buna prietena a mea la alta scoala si cu totii am luat-o pe cai separate. Am tinut legatura cu putini oamenii din toata perioada claselor primare, vreo 3-4. In momentul de fata cu unul singur mai vorbesc. Deci inceputul gimnazului, prima zi de scoala a fost derutanta pentru mine. Am fost in clasa c-un singur coleg din clasele 1-4 cu care am stat mult primul semestru pana cand sa-mi fac prieteni din colectivul acela - dupa care plang acum. Am intrat foarte emotionat in curtea scolii, am ajuns la diriginta si m-am asezat chiar in fata coloanei de elevi. Stiu c-am stat sa ascult discursul plictisitor al directorului si dupa asta am intrat in clasa cu totii, diriginta ne-a mai vorbit ceva si-am dat si peste profesorul de matematica - Dumnezeul sa-l ierte - care urma sa ne predea atunci. Eram speriat, da, foarte confuz, emotionat si speriat. Inceputul claselor 5-8 a fost poate unul prea brusc pentru mine, a trebuit sa ma adaptez din zbor, dar am reusit cu brio si, in final, acum adica, am ajuns sa-mi dau cu pumnii in cap si sa plang dupa fostii colegi si profesori, ca abia asteptam sa scap de totul si sa trec la liceul.

Prima zi de liceu care a fost saptamana trecuta luni m-a bucurat... intr-o oarecare masura. Insa nu pentru ca aveam sa-ncep patru ani c-un alt colectiv si profesori, ci pentru ca mi-am revazut fostii colegi si profesori. Prea putin am fost emotionat... mai tot timpul am stat deoparte cu aceia care mi-au fost ca o familie in 5-8 si-am vorbit, iar in timpul ceremoniei de deschidere propriu-zise mi-am salutat din priviri si gesturi toti fostii profesori pe care i-am vazut prezenti. Am fost cu zambetul pe buze non-stop, ce sa mai. Intr-adevar, dupa ce am intrat in clasa cu noul diriginte si colectiv aproape c-am lacrimat, am realizat ca am fost prost sa-mi doresc o schimbare, sa scap de gimnaziu... nu, am gandit oribil. Prima saptamana de liceu m-a plictisit, n-am relationat cu nimeni, abia daca am vorbit cu colegul de banca si cei din jurul meu, sunt destul de antisocial. Cu profesorii e okay, ma descurc, materia inca e simpluta, ma acomodez bine, am si-un avantaj ca n-am schimbat institutia. Sper doar ca lucrurile vor decurge diferit de acum incolo. Sper la mai bine...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profil de Liceu Flash 96 72.509 18-05-2014, 02:09 AM
Ultimul răspuns: Whisky
  Experiente amuzante la scoala βεκi 202 103.944 16-07-2013, 12:47 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Aveti ambitie la scoala? Ryoto 6 5.087 18-03-2013, 11:30 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Fara scoala Khonsu 21 14.038 15-05-2012, 12:23 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Cel mai tare an de liceu/generala si cel mai urat an de liceu/generala! hiimera 1 2.843 10-01-2012, 12:21 AM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Scoala KarinaD 16 9.611 19-07-2011, 04:23 PM
Ultimul răspuns: North
  Concursuri la scoala Flash 13 10.094 11-12-2010, 09:17 AM
Ultimul răspuns: AlerimxD
  Incepe scoala ! [ 2010 - 2011 ] Flash 33 19.601 14-10-2010, 08:18 AM
Ultimul răspuns: *ILY Yaoi Maniac*


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)