Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Casa Groazei

#1
Hi there.
Pentru inceput, nu ma prea ajuta aparatul, stiu :] calitatea lasa de dorit de multe ori ce-i drept, dar eu insist =D

Hell
Am facut vreo 50 de poze in seara aia, a fost un apus superb

Heaven Light
Asta e facuta inainte de ploaie, daca-mi aduc bine aminte.

Blue Sky
Nu prea mai stiu de unde e :]

Sky o.o'
Sky again

Red Dragonfly
Mi-a luat ceva pana am reusit sa fac asta, tot zbura dintr-o parte in alta.
Dragonfly [avea aripile ude si m-am putut apropia destul de mult 4]

Lips :]]
Asta am fost provocata s-o fac :]

hehe =D
aici m-am jucat un pic in photoshop... erau prea multe culori, asa ca am lasat numai acadeaua

Eye
Si pe asta am "ajutat-o" un pic, trebuia sa accentuez toata lumina aia care se reflecta :]

Cam astea ar fi, pentru inceput.

#2
Wowwww ! (Stiu...ce "wow" lung, nu'i asa ? )

Pozele tale sunt , hmm....exceptionale . N'oi fi eu experta , da' stiu si eu cand vad ceva frumos si bun. Imi place orange-ul din prima poza . E foooarte chiut : 3 !
In a doua pot observa cum razele soarelui bateau prin nori . Parca ar fi o imagine dintr'un film .
In a treia...mmm, ma enerveaza firele alea de electricitate 21 ! Daca n'ar fi ele poza, ar fi perfecta .
A patra "pozita" ...imi place umbra aia care s'a abatut peste nori...cu toate ca n'o inteleg . Da' e dragutica !
A cincea : Oh, Doamne din nou acel apus romantic . Ma duce cu gandul la indragostiti :3 .
A sasea : Cu toate ca n'am idee ce'i chestoara aia , imi place . E nice si mumusica, si asa dulcica ! (Am luat'o razna :]] )
A sapteaa : Hehe, asta galbui ...Mmm, e tare mumusel. Ce aripi de baza are :]]
A opta : Pe buzele alea se afla luci 21 ! Sunt sexy, sunt bune de pus la avatar .
A noua : Uuu, imi place poza . Las' ca nu'i nimic daca ai ajutat poza . Iasa mai frumos asa :3 !
A zecea si ultima : Ochiul ala.....e asa suit si dulce . Imi place la nebunie modul in care e prins Smile !

Continua tot asa . Nu uita sa treci pe la ingerasu' cu pene verzi (eooo )
Zbye ^^
Nu crede ca speranta moare ultima ! Nu'i adevarat , e doar o poveste, un basm cu sfarsit tragic, daca tu crezi ca viata e mereu roz! Da ochii cu realitatea, nu te mai minti singur ! ||I know you lov me, xoxo 4


#3
hehe, thank you 4

Strawberries

Waiting
asta are vreo 3-4 ani :] si in pahar e Cola,de fapt =]]

Lilac
aici imi place cum 'cade' lumina, desi e un pic prea puternica, stiu :]

In the Light
asta e facuta de revelion parca, eram plictisita 4

Floare

Dying Beauty

Never call again

heh 4

#4
Am trecut si eu pe aici si am ramas gen Wtf O_O Chiar ai talent la asa ceva, pozele tale sunt mai mult decat perfecte. N-am gasit nici o greseala, nimic. Totul este superb. Imi place cum pozezi, ai un unghi foarte bun. De cand faci lucrul acesta?=]] Chiar ai talent, ma uitmesti o_o Mi-au placut absolut toate pozele,cele cu apusul de soare au fost fantastice. As vrea sa vad si eu un asemenea apus pe aici, dar din pacate nu am eu norocul acesta.
Pozele cu acele insecte chiar mi-au placut foarte mult. Imi dai seama cat de greu a fost sa faci acest lucru, mai ales ca vietatea este foarte mica si mai zboara si ca nebuna xD. Bravo, chiar au iesit frumos. Imi plac aripile la nebunie.
Mai mult mi-au placut pozele din al doilea post. Acel liliac, chiar ai avut dreptate cu lumina care cade pe el. Se vede chiar foarte frumos, ai stiut cum sa-l prinzi. Deasemenea si acele flori albe sunt minunate.Chiar nu stiu ce sa mai spun, ma uimesti O_O
Poza cu telefonul chiar foarte tare=]] Mi-a placut cel mai mult, imi place momentul in care receptorul este lasat jos. Suna asa...dramatic xD Chiar mi-a placut cum ai editat fotografia, efectele sunt perfecte.
Chiar nu am nimic de criticat O_O Totul este superb, astept si alte desene. Cha :3
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Deci stiu ca unele le mai modifici in ps dar asta cat ai modificat din ea?4
http://jigokusorry.deviantart.com/art/St...7653&qo=45
adica ce ai adaugat pe acolo,sau nu ai adaugat nimic?

In general,defapt toate..pozele sunt acceptabile.Imi place cel mai mult[din ultimul post] "Waiting"[e numele 39]
Imi place cum ai facut poza,si chiar are atata?cum de ai pastrat asta?4 imi dau cu parerea:era mai bine daca modificai putin in ps si faceai acea cola sa fie rosie ca sangele,dar ma rog,pozele tale..tu decizi ce faci cu ele.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#6
@Ryuu- nu e modificata deloc aia :] e doar lumina apusului. ar trebui sa incerci si tu,e mai calda decat cea de dimineata si face culorile sa arate extraordinar.

Little [dupa ploaie, arata dragut]

Rose [same]

Purple

Fish eggs [aici era lumina de care am zis mai sus]

I killed a fish

Nature [la fel dpdv al luminii]

Poison

#7
Jigoku *hus*
Am trecut prin multe topicuri azi, si sa stii ca al tau mi-a atras atentia :3.M-am uitat la prima poza eram "gtfo, ce faina e 22" apoi dadeam click-uri ca disperata pe toate linkurile 21.Ne ce topic banal o sa am, plin de "uau cat de misto cat de fain cat de super you are genius praise"

Little [dupa ploaie, arata dragut] Bai, ai focalizat foarte bine, iar unghiul din care ai luat floarea imi place la fel de mult.I mean, de multe ori pozele astea cu flori sunt asa cliseeice si banale, dar imi place ca la tine se continua cu iarba.Ai pozitionat subiectul in asa fel incat sa atraga atentia, nu am vazut asta la multa lume.Imi place anyhow.

Rose nu e la fel de reusita, cred ca nu era luminozitatea la fel de buna, dar e o poza frumoasa indeed.Nu am reusit niciodata sa fac poze bune la flori, mi se par banale, dar la tine arata bine, mai ales cu roua aceea and stuff :3

PurpleDin toate cele trei poze unite, imi plac primele doua foarte mult, la ultima parca sunt mai sterse culorile si se vad putin aiurea frunzele acelea, nu imi plac pozele unite, nu stiu de ce, aduc deobicei prea multe detalii, iar ochii nu se mai concentreaza pe ideea principala.Frumoase culori oricum.

Fish eggs uah uitah catah haurul bah. 21
Ce nuanta frumoasa :3, cred ca ai lucrat putin la culori?Oricum imi place ideea cu focalizatul doar pe centru, ori ai dat tu blur in photoshop la margini, ori ti-a iesit asa din prima.

I killed a fish Sincer nu prea inteleg incadrarea sau ideea sau "modelul".Banuiesc uhm ca este un peste, sincer nu mai conteaza, asta e genul ala de poza usor de interpretat, la care lumea spune deobicei "nice concept", ei bine "nice concept, jigoku" 21.Imi place cum e editata, cred ca e editata, adica in background, si culorile se imbina perfect.

Natura Da, lightingul are o foarte mare importanta in fotografie.E frumos cum intra razele soarelui printre frunze si "aterizeaza" pe acel con, e bine ca l-ai incadrat bine, incat se intelege ca subectul e conul, nu bradul, nu cerul, nu lumina.Ma enerveaza cand vad unghiuri aiurea si focusare proasta.De ce nu ai si tu ceva de criticat la poza? T.T

Poison May i ask..uhm ce era picatura aceea si cum naiba ai reusit sa o prinzi in poza asa bine?Ah chiar si aici, ai culori frumoase, desi e o singura pata de culoare, are aceea nuanta superba, si stralucire :].Titlu sugestiv 21.

Imi plac mult pozele tale sa stii, pana acum e cam cea mai buna chestie pe care am vazut-o pe aici, sa mai postezi bai hug

p.s: Ce aparat ai?
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate

[Imagine: zvx369.png]
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see



#8
Poze noi 8
Am ramas 22 Wow O_O Mai vreau xD Chiar te pricepi la fotografiat, imi place unghiul din care pozezi, natura e asa frumoasa prin pozele tale xD Cel mai mult mi-a placut poza "Nature", i mean chiar a fost foarte reusita. Lumina cade chiar foarte frumos prin frunze, le acompaniaza intr-un anume fel. Fish eggs...poza este minunata, imi place cum se vede. Nu stiu daca ai mai editat-o tu putin, putin imi pasa, atata timp cat poza este foarte reusita. Te pricepi, nu gluma.
Primele doua poze facute dupa ploaie sunt la randul lor superbe. Imi place mai mult prima decat cea cu trandafirul. Nu stiu...poate si culoarea galbena m-a impresionat mai mult. Nu spun ca cea cu trandafirul nu e reusita, mi se pare la fel de frumoasa, dar pe prima ai prins-o dintr-un unghi mult mai bun, parerea mea.
Mai astept si alte fotografii, sper sa le postezi repede, deoarece sunt deja un fan al pozelor facute de tine xD Succes in continuare :3
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
In primul rand sa raspund la niste intrebari 4
I killed a fish - ma jucam cu niste icre, sa le fac poze...si a ramas una pe unghie, am asezat-o pe centru si am facut poza... si nu,nu e editata

Fish eggs- well, asa a iesit, n-am ajutat-o decat cu specifica lumina a serii

Poison - well, ca majoritatea pozelor,a iesit asa din pura intamplare, iar picatura aia e apa colorata cu tus [faceam niste experimente]

Red Sun [nu e printre cele mai bune, stiu]

Colorful poison

The past

Light Spot [nimic editat,asa pica lumina pe floare]

Be afraid [heh,melc..unul chipes]

Sadness


P.S. : aparatul - Canon PowerShot A470

#10
Ma axez pe ultimul post, mi-e mult rpea lene pt. cele din urma >.<

Red Sun - intr-adevar nu e tocmai cea mai buna, se vede cam overburned, si firele strica - in special aia mare cu cioara pe ea - dar degrade-ul de culori e bine incadrat.
Colorful Poison - this one's nice, imi da impresia ceva de mad science sau twisted experiments, tare; imi place si shade-ul ala din bg, parca se apropie ceva periculos or smth, either that sau am vazut prea multe filme horror.
The Past - dragute modelele, poate nu-i cel mai fericit unghi though, nu prea o patrund, but at any rate, nice colors.
Lightspot - asta-i chiar tare, foarte faina ideea de limelight ce o inspira luminozitatea, and a nice angle. crin, nu?
Be afraid - olol, greasy thing 8D l-ai prins bine, bun unghiul, dar cam over blurred in parti, makes it low qual.
Sadness - asta micu-i mult prea dragut, nothing to comment upon :]
overall you've got some pretty nice shots, keep up the good work :]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)