Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Concurs "Nijikon"

#1
[center][Imagine: 2rf4q50.jpg][/center]

Sper ca stiti deja cu totii ca in toamna va avea loc cea de-a patra editie a festivalului "Nijikon" (pentru mai multe informatii, vizitati-le site-ul: www.nijikon.ro )

Si anul acesta vom avea un stand acolo, unde speram sa va vedem si sa facem cunostinta. Pe langa ce va vom pregati atunci, am pus la bataie impreuna cu cei din echipa de organizare Nijikon trei legitimatii de acces gratuit, pe care le puteti castiga in acest concurs.

In ce consta concursul?

Trebuie doar sa raspundeti urmatoarelor intrebari:

1. Ce v-ar placea sa va ofere standul Animezup anul acesta?

2. Ce v-ar placea sa vedeti la Nijikon?

La prima intrebare, va rugam sa ne spuneti cu ce ati dori sa va intampinam. Ce fel de concursuri sa organizam acolo? Ce fel de materiale sa avem la stand?
A doua intrebare e una generalizata. Aveti aici o lista cu activitatile de anul trecut, pentru a va putea face o idee. Anul acesta ce v-ar placea sa vedeti la Niji? Ce sa se organizeze?
Fiti insa si realisti si nu propuneti lucruri fanteziste. Stiu ca multora le-ar placea sa vina Gackt la Nijikon dar e destul de dificil sa se intample asa ceva.
Sugestiile voastre vor fi date mai departe organizatorilor si, cine stie, daca nu anul acesta, poate la anul vor fi puse in aplicare.


Cum se vor stabili castigatorii?

- Prima legitimatie va fi oferita cele mai interesante si mai bune sugestii pentru standul Animezup. Vom tine cont de originalitatea ideilor, atractivitatea, posibilitatea de realizare a ei si asa mai departe.

- A doua legitimatie va fi oferita pentru cea mai interesanta sugestie legata de Nijikon

- A treia legitimatie va fi oferita unuia dintre utilizatorii care a postat aici, prin tragere la sorti.

Toate sugestiile postate trebuie sa fie originale?

Nu. Puteti chiar sa repetati sugestiile altora, daca vi se par bune. De fapt, chiar va rugam sa faceti lucrul acesta, pentru a stii care va atrag cel mai mult.
Atentie! Numai sugestiile originale vor fi luate in considerare pentru primele 2 legitmatii oferite. Ideile care se repeta vor conta doar pentru cea de-a treia legitimatie, oferita prin tragere la sorti.

Ce fac daca imi vin si alte idei dupa ce am postat deja?

Poti posta din nou, nu e nici o problema. Nu conteaza numarul de posturi, ci ce postezi.



In incheiere, va facem urmatoarea sugestie: ganditi-va la ce v-ar atrage si tineti cont de faptul ca s-ar putea sa va facem pe plac la Nijikon. Ganditi-va la ce v-ar placea sa vedeti acolo, cum v-ar placea sa fie si asa mai departe.
Cititi si sugestiile celorlalti participanti. Dupa ce ati postat propria voastra sugestie, spuneti-ne si care dintre ideile celorlalti vi se par bune, ca sa stim ca sunt mai multi care si-ar dori asa ceva. Sau daca nu aveti nici o idee, rezumati-va doar la lucrul acesta, de a ne spune ce credeti ca merita din ce s-a mentionat.

Nu priviti acest concurs strict ca o competitie, ci ca un mod prin care sa ne puteti ajuta sa va intampinam cat mai frumos cu putinta la Nijikon. Si va vom rasplati si noi la randul nostru.

#2
Am să postez din nou, deşi n-am găsit postul original în thereadul de la stuff, deci am să rescriu din nou ce-am spus acolo.

1. Ce v-ar placea sa va ofere standul Animezup anul acesta?

Mi-ar plăcea să se vândă diferite postere cu zuppy în diferite poziţii, insigne cu Zuppy şi, poate, brăţări din alea de cauciuc pe care să fie scris Animezup şi lângă, poate, o imagine micuţă cu vulpiţa. De asemenea, ar mai fi drăguţ să fie diferite păpuşele de pluş cu Zuppy [ dar sunt cam greu de făcut ] . Mi-ar plăcea şi ar fi interesant ca cele ce vând la stand să poarte urechiuşe de vulpiţă. Also, ar fi mişto ca, pe lângă stand, să fie o persoană îmbrăcată într-un costum de vulpiţă [ asemănător cu mascota site-ului ] şi să îi facă pe cei veniţi la Nijikon să viziteze standul forumului. Acest festival ar fi un bun prilej pentru a se filma o reclamă pentru zup. Cineva poate să filmeze standul, cum oamenii vin şi participă la concursuri, cumpără diferite lucruri, se distrează. Videoclipul ar putea fi pus pe youtube/google/yahoo etc.
Chiar dacă aş vrea şi altceva înafară de postere, ar fi o idee bună să fie un poster cu un personaj dintr-un anime [ poate şi un chibi ] , iar , într-un colţ al foii , să fie o poză micuţă cu Zuppy ce-şi spune o părere despre personaj.
For example, e Nana Osaki din animeul Nana, iar Zuppy spune: Wow, ce voce mişto are ! Mă rog, n-am fost inspirat. Totuşi, poate să spună ceva amuzant ce să le placă celor ce se uită la marfa de la stand şi asta să-i determine să cumpere posterul.
Ar mai fi interesant ca la stand să se mai vândă urechiuşe de vulpiţă şi poate şi o coadă de vulpiţă [ sau să semene cu una : )) ] .
Şi am citit ceva despre cookies. Yup, ar fi interesant ca să fie prăjiturele care să arate [ cât de cât ] cu o vulpiţă. Nu mă pricep la gătit şi nu ştiu dacă există forme pentru prăjituri asemănătoare cu vulpile : - ?? .
2. Ce v-ar placea sa vedeti la Nijikon?

Cam acelaşi lucru ca anul trecut.. Mi-a plăcut zona unde se punea muzică şi cea de games [ deşi a fost tare aglomerat -.- ] . Mi-ar fi plăcut mai multe standuri ale siteurilor căci atunci am văzut doar câteva. Aşaa... ca spectacole mi-ar plăcea cel de cosplay, câteva episoade dintr-un anime, un spectacol gothic lollita şi, nu ştiu, orice ar fi interesant. Oricum cred că va fi frumos <3 .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#3
Da gackt e prea mult, dar cred ca una sau mai multe trupe japoneze ar putea sa vina, chiar daca mai putin cunoscute.
Mi-ar placea sa fie de vanzare pad-uri si covorase pentru dance dance revolution pentru ca nu gasesc nicaieri.
Ar fi interesant sa aduceti arcade-uri, in special Dance Dance Revolution, Chestia cu tobele si altele.
Figurine anime, postere, manga, dvd-uri cu anime si albume cu muzica japoneza a unor artisti mai cunoscuti.
Poate invitati niste cosplayeri profesionisti.
Concurs de karaoke

Nu am fost pana acum la nijikon si nu stiu exact daca cele mentionate mai sus au fost pana acum sau nu, dar mi-ar placea sa le vad la toamna 4

#4
Eu habar nam despre ce e vorba , sa fiu sincerca... Anyway.
1. Ar fi super ca sa fie concursuri despre anime, uni ne pun intrebari din animele pe care il alegem iar celalant concurent raspunde , si daca raspundem corect la 4 din 6, primeste un kimono pe o culoare care sa ne placa si un evantai. Kimonoul si evantaiul sa pot fi folosite la o petrecere de incheiere. Mai am cateva idei, sa vi le spun. Cei care sunt priceputi la cantat vocal sau instrumental , sa fie inscrisi pe o lista , si ei sa cante in timpul petreceri. Sa putem alege muzica , ar fi fain.
Sa fie un spectacol unde cei care erau nou veniti sa poata intepetra un persoanj dintr-un anime cunoscut (ales la dintrun top). Si altele mai am... , dar nu prea am inteles ... 20.
Si nu am mai raspuns is la doi ca nu o inteleg. Sorry.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
He he, trebuie sa recunosc, stiu de nijikon de cativa ani dar anul asta e pentru prima data cand vin. Stiu cu ce se mananca, deci nu vin sa ma uit ca pisica in calendar 21. Deci sa incepem:

1. Ce v-ar placea sa va ofere standul Animezup anul acesta?

Ideile lui Metal sunt superbe sunt cu totul pentru ele, mai ales idea cu urechile de vulpita si mascota. Sigur se vor vinde bine si plus ca vor oferii si acea atmosfera de bucurie, agitatie. Nici nu va trebui sa te apropii de stand sau sa te intrebi de ce toata lumea se inghesuie acolo vazandu-te inconjurat de persoane ce te intampina cu un zambet larg pe buze, in acel moment de gandesti ~ Clar, acolo e strandul zuppy!~
Acum eu mi-as mai dori poate figurine cu zuppy, brelocuri... sau orice fel de accesorii. Bratari pe care sa scrie o replica care, eventual, sa te faca sa te gandesti la zuppy sau un panou cu vulpita, de diferite marimi.

2. Ce v-ar placea sa vedeti la Nijikon?

Ce ai nimerit-o cu Gackt 21. Eh, dar stiu ca nu se poate deci ma rezum doar la niste postere... insigne, poze cu el, niste cd-uri cu albumele lui. Sper sa gasesc! Mi-as mai dori sa fie o sala pentru karaoke, desigur pe muzica japoneza, ar fi tare distractiv si in acelasi timp memorabil. Ar putea sa-l organizeze cei de la Kaen no ongaku, si-ar face in acelasi timp reclama.
As vrea sa mai gasesc urechi de pisica, la otaku am vazut caciula cu urechi de pisica, am vrut sa iau la plecare dar nu am mai gasit ~ se vand bine~ dar eu nu as vrea sa fie caciula, as vrea sa fie pe bendita.

Cat atat, daca mai imi vin idei voi reveni.
ja!
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!


#6
Pai...sa incercam=3

1.Ar fii frumos ca la stand sa se vanda diferite lucruri cu Zuppy.De exemplu: insigne,tricouri,bratari,postere,Mangazup,etc.La stand sa fie cosplayeri,iar unul dintre ei poate face chiar cosplay Zuppy!Smile Sa aveti pliante pentru vizitatori de la Niji,si sa le dati informatii despre site.

2.Anul asta,as vrea sa vad la Nijikon o parada de kimono'uri traditionale.Ar fii super daca ati putea invita o trupa din Japonia la deschiderea festivalului.Ma gandesc si la un concurs de dans/karaoke.


Cam atat.^_^
Chuuu~
Zuppy10 Just follow your dreams!^^
P.S4on't forget to smile!=3

#7
Toate ideile de pana acum sunt dragutze 4
1. Bineinteles ca si eu sunt pentru orice insigne, tricouri, jucarii etc cu Zuppy..ma gandeam..poate si niste caciuli cu urechile si ochii lui. Cred ca s-ar vinde bine din moment ce va fi toamna.
Cred ca mi-ar placea si jucarii de plus cu Onion :chuu:
Altceva... ati putea organiza concursuri de desen.. poate sa desenam un afis cu animezup sau nijikon.. sau arta japoneza
Poate concursuri de origami sau si mai bine un concurs de manga. Toti cei care vor sa participe sa duca de acasa cate un manga ceva mai scurt. Manga-urile castigatorilor ar putea fi prezentate pe mangazup ^___^

2. 39 hmm.. Cu siguranta mi-ar placea sa vad o prezentare de moda lolita, nu doar clasic lolita, si punk si goth.
Si orice are legatura cu desenul.
Nu am cele mai bune idei.. dar sper ca imi vor veni si altele!
:bye:
[Imagine: 194imr.jpg]

#8
hey guys XD i`m new around :3
am observat subiectul si mi s-a parut interesant 71
din pacate eu nu am fost niciodata la NIJIKON [sunt din timisoara], a fost sora mea pt mn sa-mi faca poze p-acolo si sa-mi cumpere diferite obiecte cu anime-ul meu preferat [NARUTO]
anyway...
1. ce mi-ar placea sa contina standul ANIMEZUP?
- revista MANGAZUP XD
- tricouri k vulpitza
- insigne Smile
- caiete 106
2. ce mi-ar placea sa aiba NIJIKON?...
- kimonouri d vanzare :3
- mai multe mangauri cunoscute [printre care si NARUTO XD pt k, din cate stiu eu n-au fost pana akm T___T]
- unele costume ale pers anime Smile
- armele d lupta a pers din NARUTO si bandanele k sate 4
- jucarii d plus chibi k pers din diverse anime-uri ^^
[Imagine: sakura_signature_by_lenofrex-d56fiat.png]

#9
Oke, mi-a mai venit o idee. Cum este ~Guru zuppy~ pe site asa ar putea sa fie si la stand, dar sa poarte o masca si noi sa avem dreptul la trei incercari in a ghicii cine este. Desigur ca am avea dreptul sa-i punem intrebari care ne-ar putea da indicii despre cine e. Iar cine ghiceste sa primeasca un cadou zuppy. Ar fi interesant si chiar distractiv. 71
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!


#10
waii...faza cu crearea unui scurt manga pt concurs e epica xD imi place mult ideea,sunt pro pt ea xD deci...deocamdata astept sa-mi vina idei ca-s cam noua pe aiki,stiu d mult situ dar n-am mai intrat de un car de timp Zuppy06



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs surpriza la Nijikon pentru domnisoarele de pe Animezup Flaw 13 13.286 17-11-2011, 02:27 AM
Ultimul răspuns: Lanna
  Concurs de Worms la Nijikon Flaw 2 6.689 19-10-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Weiss
  Concurs de desen la Nijikon Flaw 0 5.482 17-10-2011, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Flaw
  Concurs Nijikon - rezultate Flaw 12 9.126 19-10-2010, 07:31 PM
Ultimul răspuns: Tan


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)