Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Posibilitati [ By Little M and Savarina Ali ]

#22
Hello. : d
Paiiii. O sa o iau aiurea, dar intelegi tu pana la urma. Am vazut foarte multe greseli gramaticale sau de tastare, dar vad ca vi s-a onorat comanda de la 'wanted critics' asa ca nu le mai repet. Cat despre timpurile verbale, poate acum ma crezi. /:)
Si naratiunea si descrierea au fost cam seci. Spre exemplu, ce ma intereseaza pe mine [si cred ca si pe altii] ce culoare au boxerii lui sau la cati nasturi si-a lasat camasa descheiata? Lungesti prea mult momentele legate de vestimentatie, puteai sa spui doar '[...] mi-am ales niste haine, m-am imbracat si [...]'. In fine, ce mai urma pe acolo. A, si am vazut foarte multe repetitii.
Si totul a fost foarte plictisitor pana la ultima fraza. Ai facut un capitol intreg doar ca sa zici la final ca a intrat in baie si a vazut nu stiu ce si sa ne lasi in suspans. In rest totul a fost banal, o zi normala din viata lui. Desi asta este stilul povestii, puteai sa faci lucrurile mai interesante.
Acorda mai mult timp unui capitol. Citeste-l de mai multe ori inainte sa il postezi, si nu in sila. In rest e bine. Oricum te-ai mai perfecionat de cand ati inceput povestea. : )
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Posibilitati [ By Little M and Savarina Ali ] - de She - 08-09-2010, 11:47 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)