Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am I not good enough?

#8
Hey, Happy birthday>:D< ( Stiu ca e cam tarziu, si stiu ca acest comm o sa fie cam prea dur pentru un cadou, dar...sper ca la urmatorul capitol o sa pot sa-ti aduc numai laude, asa cum m-ai obisnuit.)
Ai rescris? De cand nu am mai trecut pe`aici…Sincer, mie imi place mai mult varianta a doua, desi mi se pare atat de cunoscuta idea si atat de folosita… sper din suflet ca o sa reusesti sa o transformi, si dupa parerea mea esti pe calea cea buna.

Nu ti-am mai lasat comm de mult, asa ca o sa o iau de la inceput. In primul capitol am gasit mult mai multe greseli de tastare si exprimare decat in celelalte, modul de exprimare era destul de ciudat si atat de nespecific tie, pe atunci crezand ca e din cauza faptului ca e scris in engleza, insa acum mi-ai demonstrat ce poti de fapt. Modul tau de a descrie s-a imbunatatit, dar stim amandoua ca tu poti mult mai mult, si daca poti sa o scrii in romana, eu cred ca poti sa o scrii si in engleza. Buuun, next:

La inceputul capitolului al doilea, si de fapt cam in tot capitolul doi ai lasat o gramada de spatiu, inteleg ca la inceput ai pus, deoarece era dialog, dar erau si unele parti in care chiar nu avea rost, dar am observat ca la urmatorul capitol totul a revenit la normal, asa ca asta nu mai e o problema prea mare, ramane de vazut daca ai repetat asta si la celelate ficuri.

Cum am mai spus si la inceput, idea mi se pare foarte folosita, (poate din cauza faptului ca in ultima vreme am citit o gramada de fan fics, unde e plin de chestii de astea), Dar am obsevat cateva lucruri care te scot din monotonie, si pe care sper sa le dezvolti cat mai mult, nu ai idée de cate ori am citit ficuri cu tanarul superstar, “bad boy”, care intalneste o tipa de care se indragosteste, si il face sa se schimbe si apoi “they lived happily ever after”, la un moment dat devine enervant…

Prin urmare, mi se pare o idée grozava sa rescrii primul capitol, deoarece eu cred ca desi scriai acelasi lucru, modul tau de a scrie s-a imbunatatit, sper din suflet sa ma insel si sa fie un adevarat “original fic”, si astept urmatorul capitol, pe care sper ca o sa reusesc sa-l citesc la timp. Spor la scris. >:D<
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Am I not good enough? - de BloodyInnocence - 09-07-2010, 10:47 PM
RE: Am I not good enough? - de dark.blue - 23-07-2010, 09:21 PM
RE: Am I not good enough? - de She - 24-07-2010, 12:25 PM
RE: Am I not good enough? [english] - de Dark Blue - 02-02-2011, 10:19 PM
RE: Am I not good enough? [english +18] - de DiZ - 26-12-2011, 12:33 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] "Good Boys Never Die" [+18] Kitsu 0 1.591 26-06-2011, 01:36 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  The death of good :.:.:Ratsuky:.:.: 1 2.432 08-03-2010, 10:08 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)