Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Idei noi pt Zup

Nu stau să mă uit prin toate paginile dacă a mai fost o propunere de genul, căci netul meu merge greu. Mi-ar plăcea să am un loc al meu, un jurnal, personal diary, mai ales că stau mereu pe forum şi uneori nu am ce face. Ar fi interesant să faceţi o secţiune unde fiecare user să-şi creeze cel mult un jurnal şi să posteze acolo în fiecare zi. Pot să fie impuse şi unele reguli, atât faţă de crearea unui astfel de jurnal (de postat doar o dată pe zi), dar şi reguli impuse de autor (dacă vrea comentarii de alţi useri sau nu). Userul postează ce vrea, gânduri, idei, poze, poezii, melodii şi aşa mai departe.

Hmm, stiu ca era intr-o vreme o extraoptiune de bloguri instalata pe forum dar nu mai stiu exact daca exista.

Vom schimba in curand hostul (saptamana care vine) si dupa ce terminam cu asta, o sa adaug iar acel plugin sau o sa verific daca nu merge.

Aha, şi încă ceva. Observ mereu o mulţime de "guests" pe la diverse topicuri, mai ales la Fanfiction. Ce mai, prin tot forumul, iar asta sigur aduce rău. Ar trebui să nu se dea voie de vizualizat paginile celor neînregistraţi, aşa pierdeţi din useri. 3

(10-07-2011, 10:22 PM)Тихий Ветер A scris: Aha, şi încă ceva. Observ mereu o mulţime de "guests" pe la diverse topicuri, mai ales la Fanfiction. Ce mai, prin tot forumul, iar asta sigur aduce rău. Ar trebui să nu se dea voie de vizualizat paginile celor neînregistraţi, aşa pierdeţi din useri. 3

nu, multi din acei guests isi fac cont pe zup, dupa ce citesc mai multe ficuri, plus, multi useri vin de pe google aici doar pt fan fiction. deci am pierde din useri daca am cere sa fii inregistrat sa vezi sectiunea de fan fiction.

(10-07-2011, 10:22 PM)Тихий Ветер A scris: Aha, şi încă ceva. Observ mereu o mulţime de "guests" pe la diverse topicuri, mai ales la Fanfiction. Ce mai, prin tot forumul, iar asta sigur aduce rău. Ar trebui să nu se dea voie de vizualizat paginile celor neînregistraţi, aşa pierdeţi din useri. 3

Bleah, this sounds sooo Shinobi.
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

(11-07-2011, 04:24 AM)ady_x A scris: Bleah, this sounds sooo Shinobi.

nu ai auzit stirile? acum e pace cu shinobi, irina si grim sunt acum prieteni cu kyubival

Ştiaţi că nu e frumos să vorbiţi despre postul meu, utilizând termeni de care nu am idee?
În fine, nu asta contează. Eu am avut intenţii bune, asta e clar, dar la urma urmei nu e treaba mea.
Dacă vă place să staţi cu câte 65 de guests pe forum, perfect.

sa iti explic mai simplu, tu cand ai aflat de animezup ti-ai facut cont instant? sau mai intai te-ai uitat in stanga/dreapta sa vezi ce e pe forum si etc? ideea e ca aproape nimeni nu isi va face cont fara sa vada macar un pic cum e forumul, de asemenea multi isi fac cont doar pentru a comenta la ficuri (pe care trebuie sa le citeasca ca guest inainte)

de aia zic, daca scoti ca guests sa nu poata vedea forumul, pierzi potentiali useri... pentru ca nimic nu ii va determina sa isi faca cont, sau macar sa ramana pe zup. Plus, pe nimeni nu deranjeaza 64 de guests, pentru ca intre 64 de guests si 64 de useri care nu zic nimic, prefer guests, economie de memorie in baza de date....

Va rog, nu va mai certati.

Atsushi's Bitch, iti inteleg foarte bine punctul de vedere doar ca nu cred ca ar fi o solutie foarte buna. In primul rand, acele fic-uri nu sunt ale noastre ca sa restrictionam accesul la ele. Poate ca autorii vor sa le dea si altora si acele persoane nu doresc sa isi faca un cont pe forum.

In al doilea rand, presupunand ca restrictionez accesul si ne trezim brusc cu zeci, sute, mii de useri care isi fac cont doar ca sa citeasca acele fic-uri, cu ce ne incalzeste lucrul asta? Avem deja destule conturi inactive.

Sunt pentru orice tentativa de a aduce useri noi activi pe forum dar sa fortez oameni sa se inregistreze doar de a dragul de a se inregistra... Nu stiu, e cam ciudat. Momenta intra, citesc un fic, daca le place revin, daca nu le place, nu mai revin... Daca ar fi insa fortati sa isi faca obligatoriu cont exista sansa ca foarte multi sa se enerveze si sa nu mai revina. Eu unul asa fac cand un site ma forteaza sa ma inregistrez.


Ar exista insa o alternativa, idee care mi-a venit acum, dupa ce am citit postul tau: sa le apara un mesaj vizitatorilor neinregistrati pe paginile cu fic-ul in care sa fie indemnati sa se inregistreze si sa le explice de ce ar fi avantajos acest lucru pentru ei. Mi se pare o solutie mult mai... diplomatica si efectul va fi cam acelasi.

Oricum, eu iti multumesc pentru sugestie. Uite ca a fost buna pana la urma 21
Daca mai ai si altele, te ascult 4

Şi de ce nu pot toţi să răspundă atât de normal ca şi tine? Tocmai mi s-a făcut ruşine că am fost puţin dură mai înainte. Mulţumesc de răspuns, Flaw.




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)