Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai trista/triste melodie/melodii

#15

No. 6 Ending ,am vizionat seria asta intr-o seara pana cand a devenit noapte, spre dimineata. Pot spune cu mana pe inima ca nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, in special ending-ul. E o melodie atat de frumoasa incat nu ma mai pot satura de ea. Trista, dulce-amara, chiar si daca nu intelegi versurile, iti poti da seama de mesajul ei. Te poate convinge intr-o clipa si iti poate da emotiile de toti peretii, ca sa spun cum ma face pe mine sa ma simt.
Naruto Shippuden Ending 12. Trista dar catre melodie de dragoste. Dar o bag in categoria aceasta pentru ca e nevoie doar de o scanteie de tristete pentru a te face sa plangi, stiu asta din experienta. Acest anime in sine m-a facut sa plang de nenumatare ori asa ca nu e nevoie de prea mult.
Bleach Ending 27 si Opening 13. Nu prea pot sa fac diferenta dintre acestea doua. Nu stiu daca trebuia neaparat sa fie balade, insa nu doar acelea pot fii triste, nu din cate am realizat eu. Bleach are un loc special intre toate seriile pe care le-am vizionat si Abarai Renji ramane personajul meu preferat dintr-un anime. Nu stiu daca numai mie imi e greu sa gasesc o varianta normala din Ranbu no Melody, insa cand dau de una, dispare. Oricum, enjoy.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Răspunsuri în acest subiect
Cea mai trista/triste melodie/melodii - de Kazuki - 17-08-2008, 09:05 PM
RE: Cea mai trista/triste melodie/melodii - de DeDal N. - 01-02-2014, 07:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Melodii neobisnuite Queen of Darkness 0 2.509 01-05-2014, 09:48 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)