Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai trista/triste melodie/melodii

#14
Cam orice melodie din anime-ul NANA (cum ar fi: A little pain, Starless night s.a.m.d.) dupa care din No.6 (totul e frumos la anime, iar opening-ul, ending-ul si cantecele lui Nezumi sunt induiosatoare).
Ar mai veni ending-ul de la Fuyu no Semi (pe care nu il puteam asculta vara trecuta pana la capat fara sa imi vina sa bocesc).
In Deadman Wonderland iubesc cand Shiro canta The Woodpecker, iar in NANA iubesc cand Nana Osaki canta A little pain in cada.
In Another, ending-ul suna trist, doar ca nu are un asemenea impact asupra mea. Pe cand versurile de la opening sunt destul de triste si minunate, dar nu are acel ceva care sa te faca sa te gandesti "Vai, imi vine sa plang".
Oricum, cea mai trista melodie pe care vreodata am putut sa o aud a fost Satsugai din anime-ul Detroit Metal City (ending-ul a avut acelasi impact asupra mea).
Tema Eternal de la Ai no Kusabi imi starneste sentimente puternice, daca tot suntem la acest capitol.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Răspunsuri în acest subiect
Cea mai trista/triste melodie/melodii - de Kazuki - 17-08-2008, 09:05 PM
RE: Cea mai trista/triste melodie/melodii - de yaoi maniac - 01-05-2013, 11:59 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Melodii neobisnuite Queen of Darkness 0 2.507 01-05-2014, 09:48 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)