Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#43
Capitolul 21

Stateam la masa, radeam si glumeam, alaturi de tati, Hidan, logodnicul meu si viitorul meu cumnat. Mana lui Sasori se afla peste a mea si mi-o strangea incurajator, zambindu-mi mereu si soptindu-mi in ureche cuvinte dulci si pasional, facandu-ma sa il doresc, chiar in acelasi moment. Dupa un timp, roscatul ma intreba, daca vreau sa dorm in aceasta noapte la el si am acceptat bucuroasa, sarutandu-l scurt pe buze, de fata cu toti.
- Alo! Fanfara! Mai sunt minori pe aici! Striga Hidan in gluma la noi si ii puse lui Gaara palmele la ochi.
Vulpita mea vroia sa spuna ceva, dar l-am sarutat apasat, dandu-i de inteles, ca in aceasta noapte il vreau doar pentru mine. Dupa ce ma desprind din sarut, el ma lua de mana si se scuza, ca ma rapeste pentru noaptea asta, apoi am plecat amandoi de la masa. Iau paltonul pe mine de la receptie, iar Sasori ceru sa ii se aduca masina. In timp ce imi imbracam paltonul, il vad pe roscat cum ingenuncheaza in fata mea, luandu-mi mana mea stanga in a sa, punand dosul palmei. Isi drese vocea si ma privi direct in ochi, intrebatori.
- Vrei sa fi sotia mea? Ma intreba, pe ton curios si usor trist, dandu-mi de inteles, ca ii era frica sa fie respins.
- Da, spun pe un ton hotarat si ferm, dandu-i de inteles ca sunt pregatita pentru a-mi pune catusele vieti si sa imi intemeiez cu el o familie.
Se ridica in picioare si scoase din buzunarul pantalonilor din stofa neagra o cutiuta vesinie si o deschisa lasandu-ma masca. Pe o pernuta de plus in forma de inimioara - pernuta - statea un inel din argint foarte fin, cu un diamant in varf. Lua inelul, punandu-l pe inelarul meu, de la mana stanga, sclipind usor in lumina dufuza din holul restaurantului. Imi imbratisez logodnicul si il sarut apasat pe buze, iar el imi raspunse imediat la sarut, chiar adancindu-se in el, transfortamandu-l intr-un sarut plin de pasiune, iubire si dorinte ascunse. Am fost intrerupti de un angajat al restaurantului, care ne informa ca masina ne asteapta la intrare si ne intinse cheile. Ne-am urcat in minunatul sau Ferrari negru si am porni spre un apartamentul in care voi sta eu cu Sasori, dupa ce ne casatorim, adica in vara asta. Din cate am inteles de la tanar, acest apartament este in Konoha, ca sa nu para suspesc, sa ne mutam rapid in Tokyo, chit ca are protectia tatalui meu, eu nu voi fi insiguranta acolo, asa ca e mai bine pentru amandoi in acel micut oras de munte.
Mi-am dat jos paltonul ca muream de cald si mi-am dat jos din pat, clama, fiindca numai trebuia sa fiu eleganta acum. Mi-am trecut degetele prin par, pentru a-l despleti, cea ce il amuza usor pe tanar, spunand ca el ma va vrea cand voi fi mireas, cu parul lasat liber, fara sa fie intins cu placa sau ceva de genu. Aprob din cap si il pup usor pe obraz, facandu-i o mica stampila lipicioasa. Am inceput sa mai vorbim una alta, pana a oprit masina in fata unui bloc select, din centrul oraselului, apoi cobori din masina, venind sa imi deschida mie usa. I-am multumit si am luat doar pe umeri haina groasa, intrand alaturi de roscat in bloc, urcand cu liftul pana la etajul cinci. Descuie usa apartamentului si ma lua in brate, trecandu-ma pragul ca pe o printesa, de fapt ca pe o mireasa. Dadu cu piciorul in usa, trantind-o, apoi ma duse in dormitorul nostru. Ma aseza pe pat, iar eu m-am descaltat rapid, la fel facu si Sasori, apoi veni langa mine si ma saruta apasat pe buze, in timp ce ma mangaia, pe picior.
- Sasori, te rog, spun, cand simt cum isi strecura mana sub rochie si se juca cu marginea chilotieilor mei negri.
- Ce s-a intamplat? Ma intreba, incruntandu-se usor, privindu-ma atent in ochi.
Ii soptesc la ureche ca sunt in acea perioada a luni si el a inteles imediat, apoi s-a oferit sa imi faca un tur al apartamentului. Am aprobat din cap si am aflat ca apartamentul avea patru camere: una a mea si a lui, una a copilului nostru si cealalta pentru oaspeti sau pentru al doilea copil al nostru. Dormitorul nostru era destul de mare, cu pat dublu cu asternuturi rosi-sangeri din satin, cu pereti auri si cu cateva tablouri pictate, iar in unul dintre ele, eram eu intr-o rochie fantastica desenata. Ma uit la vulpita mea si baiatul se multumi sa imi spuna ca e facut de el, iar eu l-am sarutat pe buze, apasat.
Dupa ce ne-am mai invartit putin pe acolo, l-am rucat sa ma duca acasa, fiindca m-a sunat maicamea, ca o disperata de viata, aberand pe acolo. Adolescentul ofta si imi spuse, daca e ceva, sa il sun imediat, iar eu am aprobat din cap, dandu-i un mic sarut pe buzele acelea apetisante si moi. Am iesit din apartament, incuindu-l si ne-am urcat in masina, pornind spre casa mea.
Drumul a fost foarte scurt, fiindca a fost curatat de lame, dar era polei pe jos, iar soferul de langa mine, era foarte increzetor in masina lui, fiindca mergea cu cincizeci la ora, poate chiar si mai bine. Opreste in fata vilei, iar eu privesc acea casa, apoi ii spun sa ma astepte, ca am de gand sa imi iau lucrurile si sa ma mut in garsoniera, care o imparte cu Gaara. Cand auzi, imi spuse ca usa mereu mi-e deschisa pentru mine, oricand. Am coborat din masina si am intrat in vila, ramand uimita sa vad bagajele mamei la scara si ea se certa cu Minato, iar Kenta vorbea la telefon. Imi facu cu mana, cand am trecut pe langa el si imi facu semn, ca am explicatia sus in camera mea. Ma incrunt si urc repede sus, ducandu-ma direct in camera mea. Acolo se afla Hidan alaturi de Ino, care imi impacheta lucrurile punandu-le in valize. Cand ma vazu, blonda se ridica, venind in fata mea si imi carpi o palma, de mi-a intors chipul intr-o parte, inrosindu-mi obrazul. Argintiul scoase un pistol si il lipi fetei de tampla, tragand piedica, dandu-i de inteles ca ii zboara creieri, daca mai da o data in mine.
- Sper sa pleci de aici si tu si javra aia de mata, fiindca din cauza voastra traiul meu cu tata a luat o tosatura urata. Din cauza voastra! Tipa cu lacrimi siroindu-i pe chip.
- Adica traiul tau de curva, ce provoca incest! Ino, toti stiau ca ti-ai pierdut virginitatea cu Minato si te culcai cu amandoi! Taci din gura si dispari de aici! Marai asa zisul bodygoard al meu, iar eu am ramas stana de piatra.
O privesc pe sora mea vitrega, iar aceasta se facu rosie la fata de furie, apoi pleca din camera mea, trantind usa si tipand ca o nebuna. Imi trebui cateva minute, ca sa imi revin din soc, apoi m-am dus, bagand hainele si lucrurile mele de-a valma in valize, ca oricum le voi sorta si aranja in apartamentul logodnicului meu. Cobor jos cu bagajele si il gasesc pe Sasori cum ma astepta la capatul scarilor, asteptandu-ma. Lua de la mine doua valize cu haine si apoi im ideschise usa de la intrare, spunand ca mama mea se va muta cu Kenta, iar Gaara a ales sa locuiasca cu ei, fiindca tati a jurat parintilor lui, ca il va veghea pe mezin, pana face acesta optsprezece ani. Aprob din cap si ii povestesc ce am aflat de Ino, iar Sasori se intuneca la fata, spunand ca auzise zvonuri, dar nu le credea adevarate, dar se pare ca erau. Ne urcam in masina si il sarut pe buze apasat, facand cu limba putin conturul buzelor sale dulci si moi.
- Te iubesc vulpita mea roscata, ii soptesc si ii mai dau un mic sarut pe buze.
- Si eu te iubesc pisicuta mea balaie, sopti la randul sau si ma saruta usor pe ambele pleoape.

Inelul de logodna
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 29-01-2011, 05:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 03-02-2011, 11:53 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-02-2011, 11:20 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 10-02-2011, 09:49 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 11-02-2011, 04:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 11-02-2011, 07:04 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 18-02-2011, 04:28 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 18-02-2011, 05:11 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 25-02-2011, 04:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 25-02-2011, 06:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)