Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#31
Nextul, dar e cam scurt ^.^ si cadou il aveti de Revelion. La multi ani!

Capitolul 14

- Lasa ca o sa venim, spuse Sasori, pentru a treia oara la mobil, in timp ce eu ma imbracam cu camasa sa, fiindca rochia mea, mai era si rupta, datorita alergaturi mele prin padure, din noaptea precedenta, parca.
De fapt am pierdut notiunea timpului, in bratele sale, incat nu stiam daca era dupamasa sau seara. In picioare imi iau pantofi si imi trec degetele prin parul tot incalcit si slinos, din cauza stranspiratiei de la prima mea partida de sex. Roscatul isi lua pe el hainele in care a fost, dar vesta mi-o da mie, ca sa nu imi fie frig, iar sacoul il ia pe el. Vreau sa iau rochia, dar imi spune ca vor veni oameni sai mai tarziu pentru a curata aici. Aprob tacuta din cap si deschid usa cabanei. Un aer rece, tare si uscat ma izbi in fata, facand sa mi se lipeasca narile una de cealalta. Respiratia mea era un abur, parca as fuma in momentul de fata, dar sunt nefumatoare. Dinti incep sa imi clantane in gura si alerg pe pietrisul din fata cabanei, pana la masina, aseptand ca alarma sa fie dezactivata si sa ma urc in ea. Nu am asteptat mult, ca iubitelul meu, dezactiva alarma si imi deschisa usa pasagerului. Aproape am plonjat inainte, pe loc, inchizand cu putere usa - uitasem ca nu sunt in hardughia lu maicamea, al carui usi, trebuie date sa se inchida, ca din pod - , descaldantu-ma si facandu-ma ghem pentru a ma incalzi, cat de cat.
- Faci o baie fierbine, bei un ceai si in pat cu tine, pisicuta mica ce esti, imi spuse Sasori, dand drumul la incalzire, pornind masina si plecam spre oras.
Ca sa nu adorm, am dat drumul la radio si am gasit melodia lui Marc Anthony - I want to spend my life time loving you. Melodia era chiar faina, iar videoul era mortal. Inchid ochii si incep sa cant incept si mormait dupa interpreti. Imi placea cu conducea el, fiindca nu trebuia sa imi fie frica, ca ma voi trezi covrig in cel mai apropiat copac sau ca iau primul copac in brate sau mai rau... sa imi imprasti creieri pe platfon din cauza unei gropi din asfalt. Mi-ar placea sa stau si eu asa relaxata la volan, coducand doar cu o mana, in timp pe cealalta o aveam peste mana lui, dar imi era prea frica. Am incercat o data sa conduc, dar era sa iau un zid in fata, daca Hidan nu scotea cheia din contact. De atunci am jurat pe orice, ca numai conduc pana nu voi fi foarte sigura pe mine. Era o presiune prea mare pentru mine, sa stiu ca de indemanarea mea, depinde vietile celor din jurul meu si din masina mea. Mai de graba m-as deplasa cu skaterboard-ul sau cu rolele, decat cu motorul sau masina...
- Vrei sa conduci? Ma trazni intrebarea sa, fiindca aveam ochi, pironiti pe volan.
- Nu vreau si crede-ma ca nu vrei sa ma ai la volan, mormai si imi mut privirea pe geam.
Oftez usor, uitandu-ma afara, la padurea de brazi, apoi la vilele. Incepuse sa ploua, cu picaturi mari si reci, ce ma instiinta ca s-a dus mersul cu placa la scoala. Deci aveam doua variante si nici una care sa imi placa mie. Unu: sa il roc pe roscat sa ma duca in fiecare dimineata la scoala, doi: sa imi ma pun pe invatat si sa dau la scoala de soferi...
- Tu nu ai permis? Ma trezi din visare, in timp ce parca masina in fata blocului si se deschise la centura - nu aia de la pantaloni.
- Nu si nici nu vreau sa am, am spus hotarata pe mine, pe un ton putin mai ridicat. Scuze, mormai rusinata, cand vad ce fata de socat face.
Ne mai privim doua clipe in ochi, apoi imi zambeste suav si iesim din masina, alergand pana in scara blocului. La intrare era sa ne ciocnim de o femeie in varsta, care iesi cu o umbrela de un roz-bombon - deja mi-e rau, numai cand aud de aceasta culoare - sa iti cumpere de mancare. Aceasta era sa faca cu inima, cand imi vazu tinuta, cascand ochii ei mici cat farfuriile de pus tortul pe ele. Roscatul chicoti usor, in timp ce deschidea usa, fiindca eu i-am spus de o vecina de a mea din Tokyo, care a lesinat, cand a vazut, doi catei imperechindu-se. Femeia aia era o tipa religioasa si pentru ea, sarutul era considerat pacat. Tanti Cheng - asa o chema pe aceea femeie - cand mergea sa se se destainuie de pacate la templu, isi facea mai ditai lista cu pacate, incat se ingrozeau calugari la cate pacate inutile facea. Cate o data imi era asa dor de Tokyo si distreactia lui fara limite, dar alta data nu, fiindca aici ma simteam bine.
Intram in apartament si am fost intampinati de Gaara cu mopul in mana?! A inghetat Iadul sau ce? Cand vreau sa il intreb de Ino, o aud pe aceasta bombanind din bucatarie, ca isi distruge manichiura spaland vasele. Vreau sa intreb ce dracu este cu astia doi, ca a dat curatenea in ei, dar Sasori pronunta un nume, ce imi facu ochii sa imi straluceasca de bucurie si conturile gurii sa se ridice intr-un zambet prietenos. Din sufragerie isi facu aparitia Hidan, vechiul meu amic din copilarie, mai mare decat mine cu cinci ani. Ochii sai de ametis, imi cercetara cu semne de intrebare tinuta mea - ce dracu au azi toti cu mine - apoi pe tanarul de langa mine. Buzele sale formara un zambet atotstiutor - uram zambetul acela - si isi trecu mana prin parul argintiu, ce mereu era dat pe spate, parca l-a lins vaca in pat. Dadu mana cu Sasori si batu palma cu mine.
- Ce au facut de i-am pus la munca? Il intreba roscatul si apoi ma lua de dupa gat, soptindu-mi la ureche, ca baia e a mea.
Aprob din cap si ma duc in baie, unde dau drumul la apa fierbine in cada, pun spuma cu aroma de trandafir si dupa ce s-a umplut cada, mi-am dat jos vesta, camasa - astea doua au aterizat in cosul de rufe - si pantofi din picioare. Ma bag in apa calda, iar pielea mea ma furnica, bucurandu-se de caldura ce o simtea. Era asa de bine si placut in apa, incat mi-am lasat capul pe spate, pe marginea vanei, inchizand ochi si...

Melodia de la radio
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 29-01-2011, 05:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 03-02-2011, 11:53 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-02-2011, 11:20 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 10-02-2011, 09:49 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 11-02-2011, 04:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 11-02-2011, 07:04 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 18-02-2011, 04:28 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 18-02-2011, 05:11 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 25-02-2011, 04:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 25-02-2011, 06:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)