Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#11
Fratilor, eu ma supar rau de tot pe voi. De ce? Am 1594 de vizualizari si abia smulg vreun coment sau doua? Deci acum pe bune, ce este cu aceasta lene incat sa lasati vreun coment? In general altcineva s-ar enerva si v-ar ameninta ca se lasa de el si etc, dar eu nu voi face asta. Sper sa primesc macar un coment amarat ca nu va pica degetele sa scrieti trei randuri intregi 8-|, minim. Ma rog, nextul :-w

Capitolul 6

Opri masina in fata unui bloc cu garsoniere, destul de simplu. Am cascata ochii de uimire. Cum dracu nu isi putea permite un apartament de lux, cand e patronul unui club de noapte? Iesim din automobil si dupa ce o asigura, ma lua de dupa gat si intru cu el in bloc. Interiorul sau era o bezna de nedescris, incat ma facu sa il cuprind de mijloc cu mainile si sa ma lipesc de roscat. Acesta scoase mobilul sau un Samsung Omina cu ecran tactil, argintiu si il seta sa ne faca lumina. Totul parea atat de horror, incat aveam senzatia ca sunt urmatita de cineva cu un cutit, gata sa imi ia gatul. Acest gand ma facu sa tremur involuntare si sa ma lipesc si mai mult de corpul sau.
- Esti bine? Ii aud vocea sa calma si calda, cu razbatu prin intunericul acesta sinistru.
- Da, dar locul acesta imi da fiori. Parca as fi intr-un film de groaza cu Boogeyman, spun in soapta, ca nu cumva sa ne auda cineva.
Chicoti putin amuzat si apoi imi spuse ca am ajuns. Imi dadu drumul si scoase niste chei din buzunarul pantalonilor. Deschise o usa maronie si apoi intra in garsoniera. Il urmez si cand aprinde becul, vad ca eram intr-un hol cam lung pentru o garsoniera. Pereti erau de un verde foarte deschis si pe jos erau laminate de culoarea mieri. In pragul usi era un covoras pe care scria "Welcome". Vreau sa ma descalt, dar ma opri, spunandu-mi ca o sa ma murdaresc pe talpi. Il urmaresc intr-o sufragerie destul de spatioasa si decorata cu gust. Pereti erau colorati cu auriu combinat cu bej, iar pe ei se aflau cateva poze si picturi foarte frumoase, aratand diferite personaje. In mijloc se afla o canapea destul de confortabila din piele bej si aparata de doua fotoli de acelasi material ca si canapeaua. Intre ele se afla o masuta din sticla si in mijlocul masutei se afla un cos cu fructe. In fata canapelei se afla un LCD in perete si de o parte si alta a lui, se aflau geamuri si o usa, care dadea spre balcon. In geamuri se aflau perdele de un albastru atat de minunat, incat parea ireal. Tanarul ma invita sa iau loc si apoi parasi incaperea. M-am asezat pe canapea si mi-am pus coatele pe genunchi si mi-am lasat fata in palme, oftand obosita. Oare am facut bine sa vin noaptea in casa unui baiat? Un baiat pe care il cunosc de putin timp.
- Sigur esti bine? Ma intreba din nou, in timp ce se puse langa mine cu trusa de prim ajutor.
- Sunt doar obosita si putin nervoasa, spun, in timp ce eram curatata pe fata de sangele inchegat.
- De ce esti nervoasa?
- S-a bagat un idiot cu frizura de gaina.
Incepu sa rada de spusele mele, apoi imi spuse ca acel tip era Sasuke, "iubitul" lui Ino. Am vrut sa spun ceva, dar am scos un icnet de durere, cand vata imbibata cu alcool sanitar imi atinse arcada standa sparta. Jur ca o sa-l fac pruna putreda pe Sasuke Uchiha, luni la scoala. Dupa ce ma curata pe fata, ma intreba daca vreau ceva de baut. I-am spus ca vreau un pahar cu apa, si am luat un ciorchine de struguri cu boabe mari albi, mancand din ei. Stiu, eram foarte nesimtita, dar se parea ca pe Sasori nu il deranja acest lucru. Se intoarse dupa un timp cu un pahar de apa si am vazut ca si-a schimbat de hainele din club. Acum purta o pereche de pantaloni de trening, gri-deschis si un prosop de dupa gat, pentru a nu uda canapeaua. Se apleca spre mine si imi fura un bob de strugure.
- Hei, am spus suparata si m-am mutat pe fotoliu, pentru a numai putea fura atat de usor mancarea.
- Vrei sa ne uitam la un film pe D.V.D? Ma intreba si am aprobat din cap.
Se ridica si se indrepta spre LDC. Cand m-am uitat la spatele lui, am ramas socata. Pe spate avea o cicatrice de toata frumusetea. Aceasta pornea de la umarul stang si se termina la soldul drept, taiandu-i spatele in doua. Cum s-a ales cu ea? Inghit in sec si am incercat sa imi ascund socul. Deodata tanarul se intoarse spre mine si ma intreba daca vreau sa ma uit la film horror. Am arpobat absenta si apoi mi-am atintit privirea spre ecranul LCD-ului. Becurile se stinse in camera si pe ecran aparu titlul filmului. Spune-mi ca este o gluma proasta si nu ne uitam la "Boogeyman". Am inghitit in sec si am lasat pe masa stugurele si mi-am luat in brate o perna, pentru a-mi ingropa fata in ea la fazele horror.
Din prima clipa incepu sa ma bage in sperieti. Stateam cu ochii pironiti pe ecran, fara sa mai apuc sa imi ascund privirea de scenele horror. Deodata aud cum o cheie este rotita in broasca usi de la apartamentul nostru.
- Sasori, avem musafiri nepoftiti, soptesc baiatului, care privea calm si amuzat.
- E fratele meu, Gaara. Pun pariu ca a venit din asternuturile Hinatei. Nu il baga inseama, imi spuse, apoi continua. Buna playboy, pe unde dracu ai fost, cand eu ti-am spus sa vi acasa.
- Du-te-n p**** mati, imi sopti un baiat de saisprezece ani, cu parul roscat-sangeriu.
Ochii turcoaz, aruncara o privire la filmul de groaza. Ranji si se puse langa fratele sau, uitandu-se la film. Se parea ca nici nu m-a observat pe fotoliu. Acesta incepu sa ii povesteasca despre bataia din clubul sau si cum Ino si-a gasit rivala, intr-o blonda, super-sexy, care i-a scos doi dinti si lui Sasuke. Incepu sa ma descrie, facandu-ma sa ridic dintr-o spranceana. De cand eu aveam curul bombat, sani cat Pamela Anderson si stiam sa lupt ca Jet Li?
- Pacat ca au luat-o paznici, ca vroiam sa ne facem de cap...
- Poate iti primeai si tu o portie, il intrerup pe Gaara.
Acesta isi atinti privirea spre mine si inghiti in sec. Isi ceru scuze, apoi ii sopti ceva fratelui sau si pe urma pleca in camera sa. Ii spun lui Sasori ca vreau sa merg acasa si acesta accepta sa ma conduca. Se ridica de pe canapea si se duse in camera lui pentru a se schimba....

Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...



Filmul la care s-au uitat cei doi
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: [Naruto] Love in a vicious circle +18 - de Nywa - 16-06-2010, 10:50 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 29-01-2011, 05:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 03-02-2011, 11:53 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-02-2011, 11:20 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 10-02-2011, 09:49 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 11-02-2011, 04:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 11-02-2011, 07:04 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 18-02-2011, 04:28 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 18-02-2011, 05:11 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 25-02-2011, 04:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 25-02-2011, 06:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)