Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Falling for the devil

#2
Heya(*.*)

Ei bine, ti-am citit primul capitol din fic si cum nu ti-a lasat nimenit un coment, m-am gandit sa-ti las eu. Ma mir cum mi-am invins lenea:))

Acum sa lasam asta si sa trecem la comentat. Ei bine, capitolul a fost bun, mi-a placut si inca de pe-acum pot spune ca ideea este originala. Imi place cum ai inceput si bineinteles cum ai continuat, insa pe alocuri ai lungit actiunea foarte mult, si la un moment dat devenise plictisitor sa mai citesc. Imi place cum descrii, te pricepi sa redai insusirile hainelor, locurilor din jur etc. , insa, la sentimente nu te-ai descurcat deloc. Nu ai exprimat niciun sentiment simtit de fata aceea, Mer, mai ales ca ai avut destule ocazii sa faci asta. Naratiunea a fost oarecum buna, uneori devenise cam aiurea, insa ti-ai revenit la timp inainte de a se sritica totul. Dialogul, partea care mi-a placut cel mai mult din acest capitol. A fost destul de bun, deloc sec sau plictisitor, plasat bine cu replici interesante. Bravo! Actiunea cum am mai spus, a fost buna, insa cateodata prea intinsa, incat devenise oarecum banal sa citesti in continuare.
Nu pot spune ca acest capitol a fost spectaculos si ca m-a atras imediat dupa prima fraza, insa ideea este bine conceputa, si habar nu am cum ai de gand sa o continui.

Citat:M-am așezat plictisită la o masă oarecare după ce am dat un tur al sălii admirând detaliile cu care decorarea sălii fusese realizată.
.
Fraza asta suna foarte iritant si asta din cauza repetitiei "salii".Puteai sa gasesti un sinonim sau nu mai adaugai cuvantul "sala" aici.
Ai mai facut vre`o cateva repetitii, insa aceasta m-a deranjat cel mai mult.Greseli de tastare/ exprimare am vazut cateva, insa lenea m-a acaparat in totalitate si nu le mai mentionez.
Cam atat am avut de zis. Sper sa continui ficul si sa tii cont de sfaturile mele, pentru ca tot ce am mentionat mai sus este in favoarea ta. Astept capitolul doi cat mai curand.

Ja ne`!



Răspunsuri în acest subiect
Falling for the devil - de curcubeu fara culori - 26-04-2010, 10:04 PM
RE: Cum am invatat sa-mi traiesc viata - de Zăpă - 27-04-2010, 08:09 PM
RE: Cum am invatat sa-mi traiesc viata - de Lori. - 27-04-2010, 10:49 PM
RE: Cum am invatat sa-mi traiesc viata - de Flash - 09-12-2011, 04:43 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)