Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Din ce oras sunteti?

#61
Din cate am citit din posturile trecute doar 2 peroane sunt din acelasi oras cu mine "Ploiesti", adica admin Flaw si Child Of Sunset....pe unde stati?....

Eu m-am nascut la mizil , deci langa ploiesti si am copilarit in Craiova stiu ca nu are nicio legatura una cu alta dar e prea mult de zis21. Am mai stat si in bucuresti si in "Cosoba" o comuna la vreo 20 de km distanta de Bucuresti. Momentan eu sunt in Craiova in vacanta 10 si o sa ma intorc in Ploiesti saptamana aceasta 4. E un oras mic dar e pozitionat foarte bine. Aproape de capitala la vreo 45 de minute distanta cu masina sau trenul. Si aproape de munte:X. Asa ca poti sa te duci unde vrei cand vrei . Orasul nu e cine stie ce, e simplu. Nu sunt parcuri unde sa poti sta sau sa te duci sa te distrezi , centrul prea simplu si doar la Bucov poti sa te duci sa te mai relaxezi in rest ciu ciu piciu maca piciu4. Craiova e mai frumoasa si mult mai mare, Bucurestiul prea mare si prea aglomerat parerea mea4. Am vazut ca era o persoana si din Brasov o consider norocoasa e foarte frumos acolo.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.




The rest is still Unrwitten

#62
Eu m-am nascut in Barlad,locuiesc in Barladm,respir aerul acceptabil din Barlad si ascult manelele de la "iubitii" mei vecini din Barlad ._. Dupa cum vad,sunt singura de aici din Barlad 2 Mai era cineva,din Vaslui,in rest toti sunteti departe.Ii invidiez pe cei din Bucuresti,as da orice sa ma mut in Bucuresti,acolo sunt cei mai multi dintre voi,si acolo se fac cele mai multe meetinguri anime ^^"
(mama,ce motive interesante am,nu?)
Prietenii mei nu se uita la anime,asa ca oricine,care este de prin Barlad,ziceti mai poate ne intalnim.Mai ales ca nu am cu cine vb despre anime ._.
*I feel so lonely*
[Imagine: girlsignature.png]

Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.


[Imagine: ilikemusicsignature2.png]
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski



#63
M-am născut în Galaţi, am stat vreo 3-4 ani, m-am mutat în Ocna Mureş vreo 2 ani apoi m-am mutat în Brăila.Apoooi, m-am mutat iar în Galaţi, vreo 6 luni, apoi iară în Brăila.
Trebuia acum un an să mă (re)mut în Galaţi, unde merg de câteva ori pe an, dar am rămas în Brăila, unde locuiesc în prezent.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#64
Oricât m-am uitat eu pe aici prin topic nu am văzut pe nimeni din Alba. o.O Uite că sparg eu gheaţa. :]]. M-am născut şi încă trăiesc în Alba Iulia. :] Hai că e imposibil să nu fi auzit de el. Ştiţi voi, Marea Unire de la 1918 din Alba Iulia. ^^ Eh, ce pot zice de oraş? E destul de frumos, cu o istorie bogată şi ai ce face când vrei să ieşi la o plimbare. 39 Are destule magazine draguţe, un mall, un cinema care stă să cadă ^^" şi un parc destul de drăguţ chiar lânga vechea cetate[ma rog, ruinele ei 21] A da, avem şi o imitaţie de skate-park cu trei-patru rampe în care îşi mai etalează talentele câţiva bikeri şi puţinii skateri din oraş. Cum nu e un oraş prea mare, uneori poate fi monotonă viaţa în el, dar totuşi nu m-aş muta.
Oricum poate mai răsar şi pe zup alba-iulieni. Şi când se întâmplă minunea daţi-mi şi mie un pm. ^^
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#65
Hmm...foarte multi din Bucuresti (era de asteptat), Constanta si Galati...parca asta mi-a ramas incap.

Oricum eu sunt din Suseni...nu e prea cunoscuta pentru ca este o comuna nu un oras.
M-am nascut in Suseni...am locuit acolo pana la varsta de 6 ani...m-am mutat la Pitesti...am stat aici 10 ani...si de doi ani m-am mutat iar in Susesni...pastrasem casa...nah.
Oricum Suseniul este la 18 km de Pitesti...deci distanta este infima...15 minute cu masina si se rezolva...plus ca acolo invat si acolo am toti prietenii...si bineinteles tot in Pitesti ies.
Imi place orasul asta. Genul de oras micut care are putin din toate. Nu este intortochiat sa te incurci prin el...nu e prea aglomerat sau megapoluat (din nefericire avem Petrochimia si ne polueaza destul de mult...nu ca si in capitala...dar tot e deranjanta). Dar are multe aspecte bune...centrul este foarte frumos amenajat si este chiar o placere sa iti pierzi timpul pe acolo...sau in strand...la teatrul de vara. Ca sa nu mai zic de Padurea Trivale...si Casa lor bantuita (care acum e doar o darapanatura...dar se fac multe poze in locul ala...e cunoscut la noi si da bine in poze21 ). Chiar imi place oraselul asta...e linistit asa si ai o gramada de locuri unde sa te distrezi...mai ales pentru pasionatii de fotografie chiar au pe unde sa mearga si sa se "distreze".
Dar la anu plec la facultate si sper sa fac tot posibilul sa ajung in Bucuresti...nu stiu exact dece...dar vreau neaparat sa imi continui studiile acolo.
Deci daca e cineva de prin Pitesti...pm me 10
Invata cineva la Zinca? Cer cam mult stiu...mai intai sa vad daca sunteti de prin acest oras si apoi mai vedem care, ce, pe unde 10

#66
M-am nascut in Brasov si am locuit acolo 17 ani, imi iubesc orasul natal si daca as fi putut as fi ramas acolo. M-am mutat de aproape 2 ani in Pafos, pe mica insula mediteraneana Cipru. Si nu, nu e asa 'misto' cum zice toata lumea cand afla asta despre mine.

Cineva din Cipru pe forum 21? Larnaca, Nicosia, Pafos sau Limassol -cam astea ar fi orasele posibile >.> -

Bine, bine, anul viitor ma mut in Liverpool, cineva de prin Anglia atunci 65 ?
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#67
Pai.. Am locuit si in Baia Mare cand am fost mai mica pana pe la vreo cinci ani cam asa 39 Acum locuiesc in Timisora ^__^ Pot sa zic ca ma mandresc cu orasul meu :]] Ma mai mandresc si cu faptul ca is timisoreanca banuiesc ca nu mai trebuie sa zic. Imi iubesc orasul! :X Acum daca ar veni mama la mine si mi-ar zice ca ne mutam pe cine stie unde as incepe sa urlu si sa zic ca nu vreau XD [ bine doar daca ne mutam in Arad unde locuieste sisu` meu :]] ]. Probabil ca mas lega de bloc si as incepe sa urlu din nou :]]

Deci astept sa vad care mai sunteti de pe aici ! Deja am descoperit doi [ nu stiu care mai sunteti ca nu am citit toate paginile :]] ]

#68
Hmmm nu e corect :nh:! De ce sunteti toti in alte orase numai in al meu nu e nimeni(fan anime).
Mdap eu sunt din Sinaia, aci m-am nascut aci am crescut si aci fac liceul! Asa ca daca aveti ocazia sa treceti prin orasul asta mic si zapacit poate ne vedem la o ciocolata calda! :ha:
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

#69
Hehe, iata ca la Brasov locuiesc si eu. Am vazut ca inafara de mine in toate cele 10 pagini mai e o singura persoana. Poate ne mai adunam sa ne facem un grupulet ca eu nu prea am cu cine iesi pe afara. Brasovelul nu e mare asa ca daca cineva doreste sa ne intalnim sa imi trimita un pm sau sa imi ia Id-ul de mess. Stau pe undeva prin tractorul.

#70
M-am nascut si am trait timp de 19 ani in Tg-Jiu linistitul oras al lui Brancusi.
Dar, de o luna mai ajung prin Tg-Jiu doar prin week-enduri, caci am plecat la Bucuresti la facultate. Asa ca: Bucuresti atm., desi ma cam ia dorul de casa.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)