Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul ? ^___^
Da
85.71%
60 85.71%
Nu
5.71%
4 5.71%
Cat de cat
8.57%
6 8.57%
Total 70 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Boys' love

#33
Wah 21 un capitol care a venit mai repede 7 Sper ca asa vor veni si celelalte 21
& Tanks, girls pentru aprecieri :X
Ah, si.. Blood_Saya, tu credeai ca sora lui Sen e mai mica, dar defapt nu e asa 10 (probabil ca nu ai citit atenta primele capitole39 sau poate nu am mentionat eu, desi din cate imi amintesc, am spus ^_^) Sora lui este de aceeasi varsta cu Raito (21 de ani) deci cum 3 ani avea 18 ani si Sen avea 14.
Deci (maths)[ lmao XD ]
(vasta de acum 3 ani) + (Cei 3 ani care au trecut) = (Varsta actuala a fiecaruia)
18+3=21 ani (Raito, Shiori, Mika si Midori)
14+3=17 ani (Sen)
(Matematica mea21 Ca sa fie clara faza cu varstele Zuppy04 )
Kissez

Next chSmile

Cap 15: Provocari?

Luna si-a facut de mult aparitia pe cerul instelat, aducand o noapte abisala in capitala nipona, unde destul de rar se mai putea vedea cate o persoana pe strada...
Sen statea intins linistit pe patul sau, cu privirea atuntita spre tavan, ascultand melodiile de pe iPod. Muzica rasuna puternic in casti, impiedicandu-l pe acesta sa auda urletele sorei lui mai mari, care se parea ca era nervoasa din pricina faptului ca fratele ei crezut ca un telefon mobil poate sa inoate in cada plina cu apa. Baiatul nu auzea nimic din ce spunea sora lui. Usa era inchisa, iar urechii astupate de casti. Nu a durat mult timp pana cand telefonul din buzunarul acestuia a inceput sa vibreze. Blondul a scos repede micul aparat, raspunzand prompt. Era Mika... Aceasta l-a invitat intr-un club, iar baiatul a acceptat fara discutii. Si-a luat un maiou alb, cu un dragon rosu pe spate, o pereche de blugi negrii, s-a dat cu parfumul lui preferat, apoi a fugit din casa, indreptandu-se spre locul unde va trebui sa se intalneasca cu bruneta.
Fata il astepta pe o bancuta din parc. Era imbracata cu o fustita mini, rosie, un maoiu alb cu un decolteu generos, ce ii scotea la iveala o parte din sanii mari si voluptosi, o pereche de sandale cu toc cui de aceeasi culoare cu maioul si o gentuta mica rosie.
-Deci unde mergem? Intreaba pustiul sarutand obrajii fetei.
-In Midnight. O sa iti placa, e un club nou si nu e departe. Sa mergem, spuse aceasta luandu-l pe baiat de brat.
In mai putin de zece minute, cei doi au ajuns la clubul respectiv. Au intrat, asezandu-se pe unele din canapelele de pe margine, de unde se putea vedea o micuta scena care era exact in fata celor doi. Intre scena si canapele era un ring de dans, unde majoritatea dintre cei prezenti isi faceau de cap. Mika l-a parasit pentru un scurt timp pe baiat, megand sa comande niste bauturi. In timpul acela, toate luminile ce palpaiau s-au stins brusc, lumanand apoi doar micuta scena. In urmatorul moment, bruneta se intoarse cu o sticla de bere in mana si un pahar de wiskey. Aceasta s-a asezat langa baiat, punandu-i stica in fata. El a deschis-o turnandu-si lichidul intr-un pahar ce l-a adus adolescenta. In timpul acela, pe scena a intrat o persoana de sex masculin, a carui chip nu se putea distinge din pricina intunericului, insa o melodie incepuse sa cante... O melodie de streeptease, iar cel de pe scena incepuse a face miscari lascive...
In timp ce blondul sorbea din paharul cu bere, luminile au cazut pe trupul acelei persoane. Vazand cine anume este, Sen a scuipat tot lichidul din gura, tusind apoi puternic. Era chiar Raito... Baiatul a ramas socat pret de cateva secunde, urmarindul pe saten.
-Que diable fait-il ici ?! Exclama baiatul privind-o pe fata din dreapta sa.
-Ce spui? Intreaba fata curioasa. Nu inteleg limba franceza, spuse aceasta prefacandu-se ca nu a vazut reactia blondului. Ma duc pana afara, continua aceasta ridicandu-se de pe suprafata moale.
-Nu! Stai! Vin si eu, spuse baiatul prinzand-o pe fata de mana.
-Nu. Tu stai aici... daca imi fura cineva geanta ce ma fac?
Acesta a blestemat printre dinti, acoperindu-si chipul cu palmele. Se simtea incredibil de jenat, privindu-l pe Raito facand toate acele miscari provocatoare...
-"Gata! Intru sub masa! La propriu..." Gandi baiatul facand exact ceea ce si-a propus. S-a prefacut sa i-a cazut telefonul si asa a ramas... aplecat inainte cu capul sub masuta, pana cand a sitit ca ceva a sarit pe el. A tresarit speriat, lovindu-se mai intai ca capul de coltul mesei. Cand s-a ridicat a realizat ca defapt era maioul satenului care incepuse deja sa se dezbrace. A luat materialul in maini, privind stupefiat in jurul lui.
-Ce s-a intamplat? intreaba bruneta, care s-a intors in sfarsit...
-Toti se uita acum la mine ca la masini scumpe, pentru ca tipu' de pe scena, care este Raito si-a aruncat zdreanta fix pe mine!
Mika incepuse sa rada, privind chipul inrosit al blondului. Vazand ca si ea face haz de necaz, acesta si-a bagat capul din nou sub masa, insa nu a stat mult, caci fata a lovit cu tocul in picior facandu-l sa tresara din nou, lovindu-se de masa.
-Nu te ascunde si priveste. Raito e foarte sexy cand face miscarile alea, spuse bruneta trecandu-si limba peste buze... Sau poate ca te excita prea tare? continua aceasta privindu-l pe baiatul din stanga ei.
-Nu! Nu ma excita! Spuse blondul incercand sa evite privirea ei.
-Atunci demonstreaza. Priveste-l fara sa sa iti incrucisezi picioarele in timpul asta. Acela ar fi un semn clar pentru mine ca... iti place prea mult...
Baiatul a acceptat, indreptandu-si privirea spre scena. Satenul continua cu miscarile lascive, facandu-le pe toate fetele din sala sa tipe, in acelasi timp visand la o noapte cu el intr-o camera de hotel de lux si toate felurile de bauturi in jur, insa visele nu aveau sa li se implineasca... Raito si plimba mainile pe trupul ce se misca sub reflectoarele colorate, privind din cand in cand in directia blondului. Si-a tras pantalonii de piele neagra pe care ii avea pe el, parca rupandu-i, apoi aruncandu-i si pe aceeia spre Sentaro, care incerca din rasputeri sa reziste la ceea ce Mika i-a propus. Pantalonii de piele i-au venit direct pe fata, avand parca o traiectorie stabilita... din nou toti cei din sala il priveau suspiciosi, insa acestuia nu-i mai pasa. A pus pantalonii in bratele brunetei, continuand sa priveasca.
-"La naiba! Simt deja cum ma ia cu calduri..." Gandi acesta punandu-si mana de obrazul drept, constatand ca ardea...
Satenul si-a strecurat mana in boxerii lui negrii, continuand sa-si miste trupul, urcandu-si apoi aceeasi mana pe corp, pana ajunsese la gura, trecandu-si limba peste degetul aratator...
-Cred ca o sa merg la baie, anunta blondul, ridicandu-se de pe suprafata moale, crezand ca va exploda in acel moment.
-Nu pleci nicaieri, spuse fata, tinandu-l strans de cureaua pantalonilor. Stai si privesti pana cand recunosti, continua aceasta urmarind scena.
-Bine, ce dracu'! Uite ca recunosc, in regula? Sunt al dracului de excitat si am nevoie urgenta la baie, intelegi ideea sau iti desenez?!
Bruneta a zambit satisfacuta, dandu-i drumul baiatului, care a luat-o la goana spre baie. Ajuns acolo a intrat intr-o cabina rasufland usurat.
-"Inca putin si imi dadeam drumul acolo, ce naiba... Mika nu mai gandeste logic noaptea... De parca eu as gandi, dar asta e alta problema..." Cugeta acesta lipindu-si palma de frunte. Isi deschise fermuarul pantalonilor, constatand ca are o mica problema...
-Blesteme! ingana acesta pentru a se auzi numai el...
Nu a durat mai mult de cinci minute pana cand acesta iesise din cabina, privind apoi mizeria care a lasat-o in urma.
-"Au...Cineva nu va fi prea multumit de asta..." Gandi baiatul inchizandu-si slitul pantalonilor. Intr-adevar cineva nu va fi chiar fericit cand va vedea o substanta albicioasa intinsa pe jos si pe o parte din peretii cabinei. Blondul s-a spalat pe maini, apoi s-a intors la Mika. Aceasta il astepta cu hainele aruncate de saten in brate.
-Acum, o sa te duci la el in cabina de schimb si o sa-i duci astea, caci tie ti le-a aruncat, spuse bruneta inmanandu-i hainele. Intri pe usa din dreapta scenei si apoi faci stanga. Acolo il gasesti, spuse fata hotarata.
-Poftim?! Striga baiatul stupefiat. Nu m-ai torturat destul inainte? Lasa-ma naibii in pace!
-Aha. Deci iti e frica sa dai ochii cu el! Concluziona fata incercand sa-l enerveze pe blond.
Sen a mormait o injuratura printre dinti apoi a plecat spre acea cabina...


___________________________________

For those who don't know French Zuppy02

que diable fait-il ici= ce naiba cauta el aici
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]




Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Boys' love - de Yaoi Queen - 01-07-2008, 05:01 PM
RE: ??Boys' Love?? [ ***Yaoi***(+18)Warning *-boy x boy-* explicit content ] - de Yaoi Queen - 10-12-2008, 11:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.438 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] I just wanna love you! MiraA 279 167.163 06-09-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Sushi
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 59.493 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 115.380 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.583 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.467 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect: