Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fotbal

#2
Offtopic: Iarasi am impresia ca intram intr-o secventa repetitva, in care se face apel la istorie cu stoicism si bucurie neasemuita, prezentul sau viitorul punctand ca importanta doar la capitolul: contorizarea evenimentelor si trecerea lor spre revizuire peste 200 de ani.
Multumim pt ca ne-ai reamintit evidenta ultimilor 20 de ani, e mereu binevenita si cu placere o asteptam si in ulterioarele comenarii, indiferent de natura lor.

Ontopic: Cum nu am intrat de o lunga perioada de timp, au mai trecut 5 etape peste clasamentul primei ligi, precum si calificari in Cupa Uefa si Champions League.
In ceea ce priveste campionatul, lupta pare acerba pe toate planurile si inca nu s-au detasat fruntase clare, precum nici echipe care sa fie din start retrogradate dupa 6 etape doar, cum dealtfel era de asteptat.

Dar cel putin in saptamana care va urma, campionatul trece in plan secund, Romania trimitand o armada de echipe, 7 la numar, sa aduca noi provocari si de ce nu puncte si faima, de care toti ne bucuram{sau aproape toti4}.
Steaua pare sa fi sarit un hop pe care multi il considerau extrem de dificil, fiind o calificata meritorie pt a 3-a oara consecutiv in grupele Ligii Campionilor, si de data aceasta infruntand adversari de la dificili insus, precum Bayern Munchen, Lyon si Fiorentina.
Meciul imediat e cel de miercuri in care gruparea ros-albastra va infrunta Bayern-ul lipsindu-se nevoit de 6 jucatori, printre care Radoi, Golanski, Bicfalvi. Emegara este inca in recuperare, abia revenit dupa o serie de accidentari dar Marius Lacatus, antrenorul Stelei are solutii la indemana, Steaua in momentul actual avand un lot numeros si valoros.
CFR Cluj este cealalta echipa romaneasca din Champions League, dupa furtuni nemaintalnite la Cluj cu forme slabe de joc, scandaluri intre jucatori si antrenor, rezultand cu plecarea lui Semedo la Steaua, lipsa de spirit de motivatie a antrenorului care a dus la scaderea moralului echipei, s-a ajuns la renuntarea vechii conduceri tehnice si instaurarea in premiera a unui antrenor secund Maurizio Trombetta la carma echipei. Viitorul e inca departe de promitator, dar seriozitatea conducerii clujene nu a intarziat sa se faca simtita, innabushind conflictul antrenor-echipa, o data ce acesta escaladand dincolo de orice solutionare. Nu ma indoiesc ca de fiecare data vor proceda la fel, indiferent de situatia echipei, mereu aceasta va fi pe primul plan dar nici aspectul uman nu va fi neglijat, cum dealtfel in opinia mea, nici acum nu a fost.
Orizontul CFR-ului se indreapta spre Italia, unde doar peste 3 zile, adica marti, va infrunta AS Roma condusa de Luciano Spaletti, o mare forta a Europei. E doar una dintre echipele f puternice pe care clubul novice al Clujului le are de infruntat in cea mai puternica competitie inter-cluburi din lume. Ar mai fi Brodeux si binenteles Chelsea, de departe cel mai puternic adversar, singurul din aceasta grupa cu sanse reale la castigarea trofeului. Vor reusi cei de la CFR sa iasa onorabil din aceste atat de noi confruntari pt ei? Un indiciu solid il vom avea marti, oricum pana la urma, CFR e singura campioana din grupa ei Smile

Deasemenea confruntarile din UEFA Cup nu sunt de neglijat, tragerea la sorti nu a adus nici in acest an adversari facili cluburilor romanesti, Dinamo parand sa aiba cea mai mara bafta infruntandu-i pe olandezii de la Nijmengen, practic nu ar avea scuza daca nu ar patrunde in grupele cupei UEFA. Rapidul pe de alta parte desi cap de serie, intalneste un adversar cel putin incomod in echipa VFL Wolsburg, club de traditie in Germania care joaca frecvent in prima divizie-Bundesliga, dar nu cu o prea mare experienta europeana. Rapidul se poate bucura de un relativ avantaj in acest sens, d c relativ? Simplu, experienta superioara a Rapidului e mai mult cu numele clubului, o mare parte dintre jucatorii clubului giulestian fiind integrati in primul 11 doar in ultimul an, ultimul an-jumate. Celelalte cluburi angrenate a purta stindardul Romaniei in Europa sunt intr-o chiar mai mare dificultate deoarece nu s-au putut bucura de avantajul capului de serie astfel obtinand partide de la dificile in sus precum: Slavia Praga - FC Vaslui si FC Timişoara - Partizan Belgrad, dar de departe cel mai insurmontabil pare Hamburg SV, adversarul Unirii Urziceni, care in acest an si-a anuntat clar candidatura la titlu in Germania. Cu atat mai greu de crezut ca Unirea are vre-o sansa, cu cat cunoastem experienta europeana de care "se bucura" clubul patronat de MM Stoica. Acelasi lucru se poate spune si despre Timisoara si Vaslui, cel din urma construindu-si o echipa puternica abia in vara, iar timisorenii trecand momentan printr-un scandal de megaproportii.

Urarile noastre cele mai bune pt toate cele 7 echipe de fotbal romanesti implicate in Europa dar si pt restul sa le ajunga din urma4, multa bafta!
[Imagine: UchihaItachi.jpg]
Through pain and misery, a new life is born,
Hathread and resentment from all who once thorn,
This young soul apart from its rightfull master;
A whisper of death, a scent of despair, a brink of disaster
Befalls within the place he once called home;
Now that he finally falls to his tomb
There's still nobody who would even bother;
To give a schit on this outcast, diseased and forsaken,
From whom this world has very much taken
His lifespan, his pride, his every right to humanly behave
Leaving him empty as he descends to his grave,
Pure darkness remains, with nothing to uncover,
Only the memory, tormented with anger
Of what's left behind: the love of a brother.



Răspunsuri în acest subiect
Fotbal - de Johnny D - 07-05-2008, 05:04 AM
RE: Fotbal - de Johnny D - 13-09-2008, 11:36 AM
RE: Fotbal - de Johnny D - 31-01-2009, 03:26 AM
RE: Fotbal - de Nami - 08-02-2010, 09:22 PM
RE: Fotbal - de Zăpă - 19-05-2010, 02:05 PM
RE: Fotbal - de Baraha5.6 - 24-05-2010, 03:29 PM
RE: Fotbal - de Aira - 06-07-2010, 04:26 PM
RE: Fotbal - de Axwell21 - 01-08-2010, 01:04 PM
RE: Fotbal - de βεκi - 05-08-2010, 08:27 PM
RE: Fotbal - de Supercretinitate. - 14-08-2010, 09:47 PM
RE: Fotbal - de SnowFlake. - 20-11-2010, 08:25 PM
RE: Fotbal - de Batsy - 21-03-2013, 05:30 PM
RE: Fotbal - de Altair - 16-08-2013, 12:55 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)